Houd het hoofd koel
Met Andrews Sykes
Klimaatverhuur

Het grootste aanbod
HVAC-oplossingen
van België

Ons Productaanbod

Uit Onze Blog

Casestudie: Het comfort van shoppers in België verhogen

Casestudie: Het comfort van shoppers in België verhogen

Klant: winkel, België Uitdaging Eind juli ondervond een bekende Franse winkelketen problemen met het handhaven van comfortabele omstandigheden voor klanten en personeel in hun winkel in Antwerpen. Het managementteam erkende dat er dringend behoefte was aan efficiënte koeloplossingen om de winkelervaring te verbeteren en een gastvrije omgeving te creëren voor zowel medewerkers als winkelend publiek.

lees meer
Hete verkoop, coole klanten!

Hete verkoop, coole klanten!

Gezondheidszorg, facilitair management, evenementen… er zijn maar weinig branches waar we niet bij betrokken zijn! De afgelopen weken hebben we echter een groter aantal vragen ontvangen van klanten uit de detailhandel, waaronder een bekende multinational in kleding. Simpel gezegd was onze klant op zoek naar een manier om de temperaturen op de winkelvloer te verlagen,

lees meer
Medische instelling dichter bij opening dankzij onze expertise!

Medische instelling dichter bij opening dankzij onze expertise!

Omdat wij aan honderden bouwprojecten in heel België hebben gewerkt, zijn wij goed op de hoogte van de meest voorkomende eisen van klanten in bepaalde stadia van een typische project. Andrews Klimaatverhuur wordt regelmatig ingeschakeld om tijdelijke verwarming te leveren voor verschillende doeleinden. Dit was onlangs nog het geval bij de bouw van een nieuw

lees meer

Werelwijde Service

Wereldwijde Locaties
Great Britain France België Luxembourg Suisse Italia United Arab Emirates Germany Belgium

Over Andrews Sykes Klimaatverhuur

Airconditioning

Met meer dan vijftig jaar ervaring in het leveren van tijdelijke klimaatbeheersing apparatuur in heel België, kan Andrews Sykes met recht dé Belgische huur specialist genoemd worden. Ons doel is altijd voor onze klant perfecte en betaalbare koeling oplossingen te vinden, waarbij de exacte omstandigheden van uw gebouw of toepassing in acht worden genomen. Onze ervaren adviseurs beschikken over jarenlange ervaring in een breed scala aan toepassingen en wij garanderen bovendien altijd een snelle respons en gratis advies op locatie, ongeacht uw situatie.

Andrews Sykes beschikt over het grootste assortiment mobiele airconditioners van Europa, zowel wanneer u wilt huren als wanneer u wilt kopen. Dit assortiment behelst onder meer de Polar Breeze, met haar koelcapaciteit van 2,6 kW, tot industriële airconditioners met een koelcapaciteit van maar liefst 90 kW, die geschikt zijn voor grote ruimtes. Om de beste oplossing voor uw problemen te vinden, bieden wij u een gratis advies op locatie, op het moment dat u het beste uitkomt.

Wij leveren al tientallen jaren tijdelijke airconditioning oplossingen voor alle toepassingen, waaronder serverruimtes, overheidsgebouwen, tentoonstellingen en fabrieken. Onze ervaren monteurs en adviseurs zijn 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar voor noodgevallen, ongeacht uw locatie.

Dankzij onze strategisch gelegen depots in het gehele land, kunnen wij onze machines vaak binnen slechts vier uur bij u leveren en installeren. Bel ons nu op 0800 15010 om uw project te bespreken met één van onze adviseurs, of om meer informatie op te vragen betreffende de diensten die wij verlenen.

Verwarming

Andrews Sykes is de marktleider op het gebied van het verhuren van mobiele heaters en de daarbij behorende service. Daarnaast beschikken wij over een ongeëvenaarde ervaring op het gebied van het oplossen van al uw heater problemen, ongeacht de schaal hiervan. Al meer dan vijftig jaar leveren wij tijdelijke heaters aan bedrijven in vrijwel alle sectoren, zowel voor korte als lange huur perioden.

Of u nu een kleine mobiele heater zoekt voor een klein kantoor, of een complex systeem voor grotere toepassingen, wij zijn er van overtuigd dat wij altijd een passende oplossing voor u kunnen bedenken en leveren. Ook wanneer de nood hoog is, staan wij snel voor u klaar, ongeacht het tijdstip en de dag. Deze service blijven wij leveren gedurende de gehele huur periode.

Ons grote assortiment behelst onder meer elektrische heaters, gasheaters en direct en indirect gestookte mazoutheaters. Veiligheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel – met name wanneer wij openbare plekken verwarmen – dus onze apparatuur is ontwikkeld volgens de hoogste standaarden. Een zuinige omgang met brandstof is tevens één van onze prioriteiten, dus onze adviseurs helpen u graag met het kiezen van de meest geschikte brandstof en de meest brandstof besparende oplossing. Op die manier wordt het effect van onze heaters gemaximaliseerd en bespaart u onnodig hoge kosten.

Ons centraal gelegen depot zorgt ervoor dat wij overal in België onze apparatuur snel kunnen leveren en installeren, ongeacht of u een snelle levering wilt of een technisch advies.

Van industriële toepassingen en fabrieken tot aan gemeentehuizen, kantoren en winkels; onze jarenlange ervaring in tal van sectoren zorgt er voor dat wij altijd een oplossing voor u kunnen vinden. Bel ons nu op 0800 15010 voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken indien onverwachte omstandigheden uw productiviteit bedreigen.

Chillers

Als België's nummer één specialist in het verhuren van chillers en toebehoren, zijn wij in staat een groot assortiment aan chillers te leveren voor tal van sectoren, ongeacht de tijd van het jaar. Wanneer de buitentemperatuur onverwacht stijgt, zijn wij dankzij onze grote voorraad chillers immer in staat u te kunnen voorzien van een tijdelijke chiller, zelfs wanneer de vraag erg groot is.

Als dé chiller verhuur specialist, is ons hoofddoel om onze klanten te kunnen voorzien van betrouwbare en betaalbare chiller huur oplossingen. Dankzij onze gegarandeerde levering binnen slechts vier uur en onze dag en nacht beschikbare ervaren adviseurs en monteurs, is er geen enkel ander bedrijf dat kan tippen aan onze handelingssnelheid, kwaliteit en service. De koelcapaciteit van onze huur vloot varieert van 3 kW tot en met 750 kW en wij beschikken daarom altijd over een voor u perfecte oplossing. Al onze units kunnen op elkaar worden aangesloten, waardoor er zelfs tot enkele megawatten aan koelcapaciteit gecreërd kunnen worden. Op die manier kunnen wij u er van verzekeren dat wij altijd een oplossing op maat voor u in huis hebben.

Ons aanpassingsvermogen in alle mogelijke sectoren heeft ons geholpen onze diensten te kunnen inzetten in vrijwel elke bedenkbare sector en toepassing. Van chemicaliën tot aan olieraffinaderijen, ziekenhuizen en installateurs; wij helpen tijdelijke koeling projecten in het gehele land.

Onze unieke service zorgt ervoor dat u zich nooit meer ongerust hoeft te maken over de vraag wat er eventueel kan gebeuren wanneer uw vaste koelinstallatie onverhoopt uitvalt. Wij staan dag en nacht voor u klaar en garanderen u dat u altijd kunt worden voorzien van tijdelijke koeling. Bel ons vandaag nog op 0800 15010 voor meer informatie over onze chillers en de diensten die wij u kunnen leveren.

Boilers

Al meer dan vijftig jaar verhuurt Andrews Sykes betrouwbare en energiezuinige apparatuur, voor een groot aantal toepassingen. Ons doel is om onze klanten te helpen met het vinden van oplossingen voor al uw ketelhuis problemen.

Voordat wij het ketelhuis bij u komen plaatsen, zal een adviseur van Andrews Sykes bij u langskomen op locatie, om zo de situatie ter plaatse te beoordelen en de beste en meest energiezuinige apparatuur voor deze toepassing aan u te kunnen adviseren. Wij bieden een 24/7 service, dus wanneer uw bedrijf onverwacht hinder ondervindt van nadelige veranderde omstandigheden, kunt u op ons rekenen.

Ons assortiment varieert van 22 kW tot aan enkele megawatt. Al onze boilers zijn verkrijgbaar in al onze depots. Zowel de elektrische ketelhuizen als de mazout- en gasgestookte ketelhuizen, alsmede een groot assortiment fan coils en air handlers van verscheidende capaciteiten, kunnen overal in België worden gehuurd en geleverd.

Wij beschikken over ruimschootse ervaring in tal van toepassingen, waaronder de gezondheidszorg, de bouw, hotels, overheidsgebouwen en fabrieken. Dit laat zien dat onze tijdelijke boilers in een groot aantal sectoren inzetbaar zijn. Wij begrijpen de gevolgen van het onverhoopt uitvallen van uw vaste ketelhuis installatie en daarom helpen wij u snel en vakkundig met het leveren van twee van de meest essentiële voorzieningen – verwarming en heet water. Indien u problemen heeft met uw boiler of wanneer u twijfelt aan de energiezuinigheid hiervan, kunt u ons bellen op ons telefoonnummer 0800 15010.

Ontvochtiging

Sinds meer dan 50 jaar is Andrews Sykes dé Belgische ontvochtiging verhuur specialist. Wij vinden altijd de beste tijdelijke oplossing voor al uw vochtproblemen. Andrews Sykes staat 24/7 voor u klaar om technisch advies en ondersteuning te bieden voor al uw vocht problemen.

Indien u dit wenst, levert en installeert Andrews Sykes al haar ontvochtigers binnen 4 uur op locatie. Ons assortiment bestaat onder meer uit condensatiedrogers, ook wel bouwdrogers genoemd, welke vaak worden gebruikt voor grootschalige toepassingen. Wij bieden daarnaast een uitgebreid assortiment adsorptiedrogers aan.

Bij Andrews Sykes hebben we een ruime ervaring in het verhuren van ontvochtigers aan een groot aantal sectoren, waaronder bouwplaatsen, fabrieken, de petrochemische industrie, installateurs en opslagplaatsen - wat aangeeft hoe breed het spectrum is van de toepassingen waarvoor onze ontvochtigers geschikt zijn.

Andrews Sykes wordt vaak opgeroepen voor noodgevallen bij waterschade en overstromingen. Dankzij onze strategisch gelegen depot kunnen wij u snel voorzien van ontvochtigers op locatie. Voor meer informatie of een vrijblijvend advies kunt u contact opnemen met 0800 15010.

Bevochtiging

In moderne gebouwen met airconditioning en op plaatsen waar veel elektronische apparatuur aanwezig is, kan een te lage luchtvochtigheidsgraad een groot probleem zijn. Te droge lucht blijkt vaak de oorzaak van de volgende klachten: droge huid, hoofdpijn, gebarsten lippen, lusteloosheid en – vooral bij dragers van contactlenzen – geïrriteerde ogen. Droge lucht kan ook problemen veroorzaken voor meubilair, antiek, piano’s, papier, computers en schilderijen.

Andrews heeft een uitgebreid gamma luchtbevochtigers voor elke mogelijke toepassing. Onze kleinste koudwaterverdampers zijn eenvoudig in gebruik, gemakkelijk te verplaatsen en nemen niet veel plaats in: u hoeft de tank slechts met water te vullen, de stekker in het stopcontact te steken, en de bevochtiger doet het werk voor u.

Voor grotere toepassingen als archieven, musea, serverruimtes, ziekenhuizen etc., waar een precieze luchtvochtigheidsgraad vereist is, hebben we stoombevochtigers. Deze kunnen aangesloten worden op de waterleiding, en kunnen gekoppeld worden aan een luchtbehandelingskast voor de beste resultaten.

Ventilatie

Andrews Sykes is dé Belgische specialist op het gebied van ventilatie verhuur. Wij verhuren de ventilatoren op iedere gewenste locatie in heel België. Het leveren van tijdelijke ventilatie op korte termijn is voor Andrews Sykes geen enkel probleem; wij staan 24/7 voor u klaar. Ongeacht de aard en de grote van de toepassing kunnen wij altijd een oplossing voor u leveren, of dit nu gaat om het huren van ventilatie voor een groot of klein project; Andrews Sykes kan u hier altijd bij helpen.

Andrews Sykes heeft een groot aantal ventilatoren tot haar beschikking om te verhuren, zoals axiaal ventilatoren en centrifugaal ventilatoren. Ons materiaal is weerbestendig en kan worden aangesloten op luchtslangen.

Bouwplaatsen, magazijnen en andere industriële toepassingen huren vaak de Andrews FV centrifugaal ventilatoren, alsmede onze stofafzuigers. Deze ventilatoren zijn in staat om grote hoeveelheden stof af te zuigen. De Andrews ASF axiaal ventilatoren zijn licht in gewicht en ideaal voor toepassingen waar er niet voldoende natuurlijke ventilatie mogelijk is. Deze ventilatoren worden vaak verhuurd aan winkels, sporthallen, tentoonstelling, museums, kantoren, feesttenten en verpleeghuizen.

Onze adviseurs helpen u graag met een vrijblijvend advies over onze ventilatoren en om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw toepassing. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 0800 15010.

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010