• Airconditioning
  • Verwarming
  • Koelmachine
  • Ketel
  • Droger
  • Ventilatie

Doordat we vijftig jaar lang ervaring hebben in het leveren van tijdelijke klimaatcontrole oplossingen over heel België, is Andrews Airconditioning Verhuur stevig verankerd als de toonaangevende leverancier van specialistische verhuurdiensten van het land. Ons doel is om steeds betaalbare en effectieve koeling te leveren waarbij we rekening houden met de specifieke behoeften van het gebouw of de toepassing. Ons toegewijd en hoog opgeleid team van technici heeft een ruime ervaring over een brede reeks van opdrachten en wij garanderen een snelle reactie en gratis advies, onafhankelijk van de situatie.

Bij Andrews hebben we de grootste keuze van draagbare airconditioners van het land, die beschikbaar zijn om te huren of aan te kopen. Deze variëren van kleine 2.6kw Polar Breeze apparaten tot 90kW industriële conditioners, geschikt voor grote ruimten en open gebieden. Om de ideale oplossing voor uw probleem van temperatuurcontrole vast te stellen, bieden wij een gratis onderzoek van uw locatie aan op een tijdstip dat u uitkomt.

Wij leveren al tientallen jaren tijdelijke airconditioningsoplossingen voor alle omgevingen, met inbegrip van serverruimtes, openbare gebouwen, tentoonstellingen en productieprocessen. Doordat onze opgeleide technici 24 uur per dag bereikbaar zijn, worden dringende vragen snel behandeld, onafhankelijk van uw locatie.

Onze depots zijn verspreid over heel de Benelux waardoor we een levering op dezelfde dag kunnen beloven, vaak binnen de 4 uur. Bel ons nu op 0800 15010 om uw project met een van onze deskundige adviseurs te bespreken of indien u meer informatie over onze dienstverlening wenst te ontvangen.

Bij Andrews Verwarming Verhuur zijn wij de nummer één leverancier van tijdelijke verwarmingsdiensten en -apparatuur van België. We hebben een ongeëvenaarde ervaring in het creëren van oplossingen voor een brede reeks van verwarmingsproblemen, of ze nu groot of klein zijn. Vijftig jaar lang hebben we tijdelijke verwarmingapparaten geleverd aan bedrijven in vrijwel elke industrie, zowel op korte als lange termijn.

Of u nu een individueel draagbaar verwarmingstoestel voor een klein kantoor zoekt of een op maat gemaakt, complex systeem voor een grotere omgeving, we zijn ervan overtuigd dat we altijd in staat zullen zijn om uw wensen te bevredigen. In noodsituaties handelen we snel en bieden we dag en nacht ondersteuning aan gedurende de duur van uw huur.

Onze toonaangevende uitrusting omvat elektrisch, gas en direct of indirect oliegestookte modellen. Veiligheid is van het grootste belang voor ons - in het bijzonder bij het verwarmen van openbare ruimtes - zodus is onze apparatuur vervaardigd in overeenstemming met de hoogste normen van de industrie. Energie-efficiëntie is ook een belangrijke overweging, zodat onze technici u zullen helpen bij de keuze van de juiste brandstof en bij de opstelling van onze verwarmingstoestellen om hun effectiviteit te maximaliseren.

Onze centraal gelegen vestiging stelt ons in staat om alle locaties in België snel te bereiken, of u nu een dringende levering of technisch advies nodig heeft.

Van industriële toepassingen en productiefaciliteiten tot gebouwen van de locale overheid, kantoren en winkels, onze uitgebreide betrokkenheid over alle sectoren betekent dat we in staat zijn om uw eisen, onafhankelijk van de situatie, te behandelen. Bel nu 0800 15010 om een gepland project in detail te bespreken of indien onvoorziene omstandigheden uw toekomstige productiviteit dreigt te beïnvloeden.

Doordat we de grootste leverancier van koelmachine verhuurapparaten en accessoires zijn, kunnen we een uitgebreide reeks van energiezuinige koelmachines aan alle sectoren leveren, onafhankelijk van de tijd van het jaar. Wanneer de temperaturen onverwacht stijgen, hebben we altijd voldoende voorraad in huis om een toename in aanvraag te behandelen.

Omdat we de marktleider zijn, bestaat ons primaire doel erin om samen met onze klanten te werken om een betaalbare koelmachine verhuuroplossing te ontwikkelen en te implementeren. Met een gegarandeerde responstijd binnen de vier uur na uw eerste aanvraag en getrainde adviseurs die dag en nacht klaarstaan, kan niemand van onze concurrenten ons evenaren op het gebied van snelheid of de kwaliteit van de dienstverlening. De apparaten in onze reeks variëren van 10kW tot multi-megawatt-pakketten, u kunt op ons rekenen om een op maat gemaakt koelmachinepakket te ontwerpen en te installeren voor uw toepassing. Al onze units kunnen samengekoppeld worden om in grote hoeveelheden gekoeld water te voorzien, om het hoofd te bieden aan de meest veeleisende koelingswensen en om ervoor te zorgen dat uw proces of airconditioningsbehoeften volledig ingewilligd worden.

Ons aanpassingsvermogen aan kenmerkende omgevingen en situaties heeft ons geholpen bij het overzien van projecten in elke mainstream industrie. Van petrochemie en raffinaderijen tot ziekenhuizen en facilitair managers, we ondersteunen tijdelijke koelingsprojecten over heel het land.

Onze unieke dienst klimaat calamiteitenplan stelt onze klanten gerust en garandeert u tijdelijke koelapparatuur, moest uw bestaande systeem onverwacht stuk geraken. Bel ons vandaag op 0800 15010 om te bespreken hoe onze producten en dienstverlening u van dienst kunnen zijn of voor advies over ons uitgebreide assortiment van koelmachines en dienstverlening.

Tijdens de afgelopen vijftig jaar heeft Andrews Ketel Verhuur betrouwbare, energie-efficiënte apparatuur aan een veelheid van toepassingen over een breed assortiment van industriële sectoren geleverd. Ons doel als industrie leiders, is om onze klanten te ondersteunen waarbij uw wensen op lange termijn in aanmerking komen door een kosteneffectieve oplossing te voorzien die al uw behoeften aan warm water in stand zullen houden.

Voordat we een vervangende ketel plaatsen, zal een Andrews technicus een grondig onderzoek ter plaatse uitvoeren om zo de juiste apparatuur voor uw toepassing vast te stellen. In tegenstelling tot sommige concurrenten, bieden wij een daadwerkelijke 24 uren dienstverlening aan - dus moest er onverwachts een noodsituatie ontstaan die uw bedrijf of proces in gevaar dreigt te brengen, dan staat er hulp voor u klaar.

Ons breed gamma van units is beschikbaar op nationaal niveau via onze centraal gelegen vestiging, met producten die variëren van 22 kW tot multi-megawatt-pakketten. Buiten elektrische, diesel en aardgas gestookte ketels, hebben we ook een breed assortiment van ventilatorrollen en luchtbehandelingskasten van verschillende capaciteiten in voorraad, die in combinatie met een gehuurde ketel kunnen samenwerken om grote volumes verwarmde lucht te leveren.

We hebben projecten in een aantal omgevingen overzien, waaronder de zorgsector, de bouw, hotels, overheidsgebouwen en fabrieken. Dit onderstreept ons vermogen om tijdelijke ketels over een breed platform van verschillende toepassingen te leveren. Wij begrijpen de ernstige gevolgen van een ketel defect, daarom handelen we sneller dan wie dan ook om twee vitale voorzieningen te herstellen - verwarming en warm water. Als u moeilijkheden ondervindt met uw ketel of u bezorgd bent over een vermindering van haar efficiëntie, bel ons nu op 0800 15010.

Tijdens de afgelopen vijftig jaar heeft Andrews Ontvochtiging een reputatie gesmeed als de leidinggevende leverancier op het gebied van controlepakketten voor droging en vochtigheid. We putten uit deze kennis om de beste oplossing voor uw vochtproblemen te implementeren, we bieden technisch advies aan en 24 uur per dag ondersteuning als onderdeel van onze verhuurdienst.

In tegenstelling tot onze concurrenten, garanderen wij dat wij alle apparatuur op dezelfde dag van het contact leveren en streven ernaar om ze binnen een tijdspanne van vier uur te installeren. Ons assortiment van condensatiedrogers beschikt over volledig draagbare gebouwdrogers en breiden zich uit tot grote industriële apparaten. Wij bieden ook een uitgebreide selectie van ontvochtigers voor meer gespecialiseerde toepassingen.

Bij Andrews hebben wij een uitgebreide ervaring in een aantal marktsectoren, waardoor we uiterst flexibel zijn voor scenario's van eender welke aard of omvang. Wij zijn regelmatig betrokken bij bouwplaatsen, fabrikanten, petrochemische installaties, facilitair managers en magazijnen – wat het brede spectrum van industrieën waarmee we samenwerken, benadrukt.

We worden vaak opgeroepen om crisis drogingspakketten te leveren na overstromingen en waterschade. Doordat onze depot strategisch geplaatst is, beloven we dat we snel op uw locatie zullen zijn om uw verzoek op een professionele manier te behandelen. Bel vandaag nog naar 0800 15010 voor meer informatie over onze dienstverlening en over de manier waarop we uw bedrijf of proces kunnen baten.

Aangezien we de toonaangevende leverancier van ventilatie verhuurapparatuur zijn, voorziet Andrews Sykes bedrijven in heel België van een complete verhuurdienst, onafhankelijk van uw locatie. Onze reputatie voor het leveren van tijdelijke ventilatie op korte termijn is onberispelijk; met kosteneffectieve pakketten die snel in overeenstemming met uw specifieke eisen, ontworpen worden. Of u nu een enkele ventilator zoekt voor de ventilatie voor een klein bouwproject of een reeks apparaten die in een veel groter gebied geïmplementeerd worden, Andrews kan u helpen.

We hebben een allesomvattend gamma van modellen die geschikt zijn voor elke eventualiteit of doel, met inbegrip van ventilatie, koeling en industriële ventilatoren, evenals turbo tapijt drogers. Onze weerbestendige en robuuste apparatuur wordt ook geleverd met relevante slangen en kan binnen enkele minuten opgesteld worden en operationeel zijn.

De Andrews FV ventilatie- en afzuigingsventilatoren worden vaak gebruikt op bouwplaatsen, magazijnen en industriële omgevingen. Deze units zijn in staat om dikke, met stof beladen lucht te verhelderen en zijn beschikbaar in verschillende voltages. Onze ASF draagbare ventilatoren zijn licht van gewicht en zijn ideaal voor gebieden die niet voldoende natuurlijke luchtcirculatie hebben. Meestal worden ze gebruikt in winkels, sporthallen, tentoonstellingszalen, kantoren, feesttenten en fabrieken.

Onze gespecialiseerde medewerkers zullen gratis advies geven en berekenen hoeveel apparaten nodig zijn voor uw toepassing. Bel ons op 0800 15010 en een lid van ons contact team zal u naar de perfecte oplossing begeleiden.