U Bent Hier: Home > Airco
 • Airco Huren
 • Onze Airco's
 • Onze Service
 • FAQ

Andrews Sykes heeft reeds decennialange ervaring in het verhuren van airco en koeling in de Benelux. Onze mobiele airconditioning units zijn speciaal ontworpen voor de verhuurindustrie en voldoen aan alle laatste milieueisen en aan de nieuwste ontwikkelingen. Wij zijn trots op onze reputatie als de meest klantvriendelijke leverancier met de beste prijzen, en doen er dan ook alles aan om onze klanten te helpen bij het airco huren, wat de situatie ook is.

Wanneer u ons belt op het gratis nummer 0800 15010, wordt u bijgestaan door één van onze specialisten ter zake. Zij stellen voor u een offerte op over de telefoon, of indien gewenst sturen zij gratis één van onze adviseurs ter plaatse voor een grondige analyse van de situatie. Zodra er een overeenkomst is over de juiste airco’s en de huurtermijn, komt een gespecialiseerde monteur de units leveren en voor u installeren. Dit hele proces van airco huren kan vaak binnen vier uur na uw oproep worden afgerond.

Ons gamma airconditioners bevat toestellen geschikt voor het koelen van kantoren, serverruimtes, winkels, evenementen, overheidsinstellingen, ziekenhuizen en nog veel meer. Onze expertise in het verhuren van airconditioning zorgt ervoor dat wij snel kunnen inspelen op uw vraag en voor elke mogelijke situatie wel een oplossing in huis hebben. Of u nu te maken krijgt met een onverwachte hittegolf, uw eigen airco-systeem defect is, of moeite heeft met het koelen van kritieke ruimtes, bij onze experts is er voor iedere situatie een airco te huur.

Bovendien zijn wij echt dag en nacht te bereiken in het geval van calamiteiten en defecten, 365 dagen per jaar. Wanneer u vandaag nog telefonisch contact opneemt via ons gratis telefoonnummer 0800 15010, zult u begrijpen dat wij niet zomaar een verhuurbedrijf zijn, maar dé aircospecialist van België.

Andrews beschikt over een uitgebreid assortiment mobiele airco’s voor alle mogelijke toepassingen, groot of klein. Onze experts kunnen u helpen het beste toestel voor uw toepassing uit te kiezen. Ons gamma bestaat uit:

Luchtgekoelde airco’s
Deze mobiele airco’s met luchtslang zijn verrijdbaar, milieuvriendelijk en energiezuinig, en uitermate geschikt voor kleine tot middelgrote toepassingen.

Watergekoelde airco’s
Bij deze toestellen wordt de condensor gekoeld met water, waarvoor de unit rechtstreeks op het waternet kan worden aangesloten.

Split airco’s
Deze toestellen bestaan uit een binnen- en buitenunit, verbonden met leidingen tot wel 30m. De buitenunit voert de warmte af, waardoor er geen luchtslang nodig is. Het voordeel is dat er maar een kleine opening naar buiten toe nodig is.

Verdampingskoelers
Verdampingskoelers worden vaak ingezet op plaatsen waar het onmogelijk of niet praktisch is om gewone airconditioners in te zetten. Deze units zijn zeer effectief voor het aanleveren van koele lucht op kleine oppervlaktes. Ze werken zuinig en zijn goedkoop te huur.

Rooftop airco’s
Deze grote, autonome toestellen worden buiten de ruimte geplaatst en met slangen aangesloten op het luchtsysteem. Ze zijn ideaal voor het koelen van grote ruimtes of hele gebouwen, maar ook voor tenten.

Het grootste assortiment mobiele airco’s te huur, de meest klantvriendelijke en betrouwbare service, gecombineerd met de beste prijzen – dat is wat Andrews Sykes u belooft. Wij leveren:

24/7/365 service vanuit één van onze depots bij u in de buurt

Installatie en service door ervaren monteurs

Inclusief alle nodige accessoires

Gratis advies ter plaatse en een offerte op maat

Snelle levering – binnen vier uur na uw aanvraag

Voor elk budget een passende oplossing

Wij verzorgen voor u een koelere, comfortabelere en productievere werkomgeving, ongeacht uw klimaatproblemen. Eén telefoontje naar 0800 15010 is genoeg om doorverbonden te worden met één van onze gespecialiseerde adviseurs. Zij helpen u met het uitkiezen van de beste airco voor uw toepassing. Indien uw behoeften wat complexer zijn, laten wij een adviseur gratis bij u langskomen voor een geheel vrijblijvende offerte op maat. Maar indien u dit verkiest, kunt u ook een terugbelformulier invullen, zodat wij snel contact met u opnemen.

Zodra wij de beste oplossing met u hebben afgesproken, sturen wij u een gedetailleerde offerte op, waarin wij onze voorgestelde oplossing aan u uitleggen. Wanneer u dit wilt kunnen wij de voorgestelde opstelling bij u installeren op het door u aangegeven moment. Dit gehele proces kan nog dezelfde dag afgehandeld worden.

Nadat de apparatuur is geleverd en geïnstalleerd, bieden wij een 24/7/365 back-upservice, voor het geval u nog tegen andere problemen aanloopt bij het huren. Aan het eind van de vooraf bepaalde huurperiode, of wanneer u de apparatuur niet langer nodig heeft, komen wij de airco’s ook weer ophalen.

Welke airco is geschikt voor mij?
Als u het volume van de ruimte ongeveer kent, en ons enkele verdere details kunt geven (bv. of er verluchting is, of er buitentoegang is vanuit de ruimte), kunnen onze experts u via de telefoon het juiste toestel helpen kiezen. In complexere situaties sturen wij gratis een adviseur ter plaatse om de situatie zelf op te nemen.

Levert u ook luchtslangen en kanalen?
Ja, we kunnen alle toebehoren leveren, inclusief slangen, verlengkabels en leidingen.

Bent u beschikbaar in noodgevallen?
Ja, u kunt ons 24/7 bellen op 0800 15010.

Hoe snel kunt u leveren?
Bij noodgevallen kunnen wij dezelfde dag nog leveren.

Welke betalingsmethodes accepteren jullie?
De eenvoudigste manier om te betalen is door een account te openen bij Andrews. Gewoon bellen op 0800 15010. Wij accepteren ook creditcards.

Ik wil een account openen bij Andrews Sykes, hoe kan ik dat aanvragen?
Om een account te openen bij Andrews, bel ons op 0800 15010.

Waar is mijn dichtstbijzijnde depot?
Wij hebben zes depots verspreid over de Benelux, u kunt het dichtstbijzijnde vinden op onze locatiepagina.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Airco te koop
Capaciteitsberekening
Klanttevredenheid
Verkoop Programma