Houd het hoofd koel
met Andrews Sykes
Klimaatverhuur
Luchtgekoelde
mobiele
airco’s. Capaciteiten
tot 7,3 kW
Hoge capaciteit
Split-Type Airco’s
Van 5 tot 17 kW
Vandaag nog geleverd
24 uur per dag
7 dagen per week

Airco Huren

Airconditioning per Toepassing

Kies per Toepassing

Als dé specialist in airconditioning en koelingverhuur, heeft Andrews Sykes een oplossing voor elke situatie in alle sectoren

Airco Huren

Andrews Sykes heeft reeds decennialange ervaring in het verhuren van airco en koeling in de Benelux. Onze mobiele airconditioning units zijn speciaal ontworpen voor de verhuurindustrie en voldoen aan alle laatste milieueisen en aan de nieuwste ontwikkelingen. Met onze jarenlange reputatie en concurrerende prijzen doen wij er alles aan om onze klanten te helpen bij het airco huren, wat de situatie ook is.

Wanneer u ons belt op het gratis nummer 0800 15010, wordt u bijgestaan door één van onze specialisten ter zake. Zij stellen voor u een offerte op over de telefoon, of indien gewenst sturen zij gratis één van onze adviseurs ter plaatse voor een grondige analyse van de situatie. Zodra er een overeenkomst is over de juiste airco’s en de huurtermijn, komt een gespecialiseerde monteur de units leveren en voor u installeren. Dit hele proces van airco huren kan vaak binnen vier uur na uw oproep worden afgerond.

Of u nu te maken krijgt met een onverwachte hittegolf, uw eigen airco-systeem defect is, of moeite heeft met het koelen van IT-ruimtes, bij onze experts is er voor iedere situatie een airco te huur.

Bovendien zijn wij echt dag en nacht te bereiken in het geval van pannes, storingen, en noodgevallen, 365 dagen per jaar. Wanneer u vandaag nog telefonisch contact opneemt via ons gratis telefoonnummer 0800 15010, zult u begrijpen dat wij niet zomaar een verhuurbedrijf zijn, maar dé aircospecialist van België.

Onze Service

Het grootste assortiment mobiele airco’s te huur, de meest klantvriendelijke en betrouwbare service, gecombineerd met de beste prijzen – dat is wat Andrews Sykes u belooft. Wij leveren:

  • 24/7/365 service vanuit één van onze depots
  • Installatie en service door ervaren monteurs
  • Inclusief alle nodige accessoires
  • Gratis advies ter plaatse en een offerte op maat
  • Snelle levering – binnen vier uur na uw aanvraag
  • Voor elk budget een passende oplossing

Wij verzorgen voor u een koelere, comfortabelere en productievere werkomgeving, ongeacht uw klimaatproblemen. Eén telefoontje naar 0800 15010 is genoeg om doorverbonden te worden met één van onze gespecialiseerde adviseurs.

Zij helpen u met het selecteren om de beste airco te huren voor uw toepassing. Indien uw behoeften wat complexer zijn, laten wij een adviseur gratis bij u langskomen voor een geheel vrijblijvende offerte op maat. Indien u dit verkiest, kunt u ook een terugbelformulier invullen, zodat wij snel contact met u opnemen.

Van de beste oplossing ontvangt u van ons een gedetailleerde offerte en vaak wordt deze apparatuur nog op dezelfde dag op uw locatie geïnstalleerd.

Nadat de apparatuur is geleverd en geïnstalleerd, bieden wij een 24/7/365 back-upservice, voor het geval u nog tegen andere problemen aanloopt bij het huren. Aan het eind van de vooraf bepaalde huurperiode, of wanneer u de apparatuur niet langer nodig heeft, komen wij de airco’s ook weer ophalen.

FAQ

Welke airco huren?

Als u het volume van de ruimte ongeveer kent, en ons enkele verdere details kunt geven (bv. of er verluchting is, of er buitentoegang is vanuit de ruimte), kunnen onze experts u via de telefoon het juiste toestel helpen kiezen. In complexere situaties sturen wij gratis een adviseur ter plaatse om de situatie zelf op te nemen.

Levert u ook luchtslangen en kanalen?

Ja, we kunnen alle toebehoren leveren, inclusief slangen, verlengkabels en leidingen.

Bent u beschikbaar in noodgevallen?

Ja, u kunt ons 24/7 bellen op 0800 15010.

Hoe snel kunt u leveren?

Bij noodgevallen kunnen wij dezelfde dag nog leveren.

Welke betalingsmethodes accepteren jullie?

De eenvoudigste manier om te betalen is door een account te openen bij Andrews. Gewoon bellen op 0800 15010. Wij accepteren ook creditcards.

Ik wil een account openen bij Andrews Sykes, hoe kan ik dat aanvragen?

Om een account te openen bij Andrews, bel ons op 0800 15010.

Leveren jullie ook op onze locatie?

Onze airco’s kunnen worden geleverd op uw locatie binnen enkele uren na ontvangst van uw bestelling. Onze gespecialiseerde techniekers zullen alle toestellen afleveren en voor u installeren. Zij kunnen u tevens ook uitleggen hoe het toestel werkt en hoe u de beste resultaten behaalt. Aangekochte units worden geleverd binnen enkele werkdagen na uw officiële bestelling.

Verhuren jullie enkel of kan ik ook toestellen bij jullie aankopen?

Wij zijn bij de grootste gespecialiseerde verhuurbedrijven, maar wij bieden ook een selectie aan mobiele airconditioners te koop aan. Deze kan u online aankopen en worden direct aan uw adres geleverd.

Kan ik beter een toestel huren of meteen aankopen?

Vele klanten hebben moeilijkheden bij het beslissen om een toestel te huren of te kopen.

Bij Andrews Sykes Airconditioning kan u zowel kopen als huren, maar wat het beste is voor u hangt af van enkele factoren zoals de frequentie van gebruik, opslagruimte, onderhoud…etc

Kan er een airconditioningspakket worden samengesteld op basis van mijn budget?

Ja, dat kan zeker. Wij beschikken in een zeer ruim aanbod aan airconditioners die in heel België kunnen worden geleverd. Hierdoor zijn wij in staat om oplossingen te voorzien voor bijna iedere toepassing en ieder budget.

Wat is het verschil tussen een airco met afvoerslang en een split airconditioner?

Een airconditioner met afvoerslang voert de warme lucht af via een flexibele slang die via een raam of opening naar buiten moet worden geleid. Daarentegen bestaat een split type airconditioner uit twee delen waarvan één deel in de te koelen ruimte en het andere deel daarbuiten wordt geplaatst. Deze twee delen staan met elkaar in verbinding via een smalle flexibele leiding.

Wat is een verdampingskoeler?

Verdampingskoelers worden meestal gebruikt in ruimten waar geen mogelijkheid is tot het naar buiten uitstoten van warme lucht. Andrews Sykes verdampers kunnen worden gebruikt in vele verschillende omstandigheden waar een airconditioning systeem niet praktisch is.

Deze toestellen dienen te worden gebruikt in ruimten die goed geventileerd zijn.

Kom meer over verdampingskoelers te weten op deze pagina.

Hoe krachtig moet een airconditioner zijn om mijn ruimte te koelen?

Het warmtevolume van iedere individuele ruimte kan sterk verschillen en de hoeveelheid aan koeling die vereist is om de gewenste temperatuur te bereiken hangt af van verschillende factoren zoals lampen, computers, mensen en ramen in de ruimte. Al deze factoren genereren warmte en spelen een bepalende rol in de berekening van de correcte capaciteit. Een Andrews Sykes specialist kan uw vestiging bezoeken op het voor u meest geschikte moment en kan een accurate koelingsberekening voor u uitvoeren. Zo kunnen de juiste toestellen worden aangeboden en kan u de meest passende keuze maken voor het koelen van uw gebouwen. U kan ook onze online rekenmachine gebruiken om zelf het meest geschikte toestel te selecteren.

Voert Andrews Sykes gratis locatie-inspecties uit?

Onze hoogopgeleide, gespecialiseerde adviseurs kunnen gratis een werfinspectie of locatiebezoek uitvoeren. Op deze manier garanderen wij dat u steeds de meest geschikte oplossing kan huren. U kan ons steeds bereiken op 0800 15010 om een bezoek van een van onze specialisten in te plannen.

Hoeveel kost dit?

Airconditioning verhuur kan vaak voordeliger uitkomen dan het aankopen van een vaste installatie. Bel ons op 0800 15010 om meteen een prijsberekening te vragen.

Waar is mijn dichtstbijzijnde depot?

Ons depot bevindt zich in Brussel. Ook zijn wij gevestigd op diverse andere locaties in de Benelux. Bekijk deze op onze locatiepagina.

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010