U Bent Hier: Home > Airco > Airco per Toepassing > Airconditioning voor Ateliers
 • Onze expertise
 • Workshops
 • Garages

Andrews draagbare airconditioningsapparaten zijn beschikbaar om te huren voor korte of lange termijn en controleren snel stijgende temperaturen om ervoor te zorgen dat ze blijven waar je ze wilt hebben. Samen met adiabatische koelers en ventilatoren, bieden wij een complete oplossing die frissere, gezondere luchtstromen omvat. Onze expertise zorgt voor een veel comfortabelere werkomgeving die niet alleen productiever is, het is ook een veel veiligere plek om te werken.

Workshops en kleinere fabriek omgevingen kunnen krap, luidruchtig en warm zijn. Draaiende machines, compressoren en elektrische gereedschappen genereren allemaal warmte en samen creëren ze moeilijke werkomstandigheden. Slechte arbeidsomstandigheden zullen een negatief effect op de motivatie van het personeel, de productiviteit en de kwaliteit en consistentie van het eindproduct hebben. Andrews Airconditioningsapparatuur is speciaal ontworpen om hoge temperaturen te beheersen en te verminderen. Onze toestellen zijn compact maar krachtig en kunnen worden gebruikt in een brede waaier van omstandigheden. Wij bieden een gratis onderzoek van uw locatie en advies over de beste oplossing voor uw pand en, indien uw oproep dringend is, streven we ernaar om binnen de 4 uur te leveren. Onze brede reeks van apparatuur omvat zelfstandige apparaten met een uitlaatpijp, krachtigere split systemen met een externe warmtewisselaar, adiabatische koelers die de noodzaak voor pijpen of uitlaatpijpen vermijden, plus krachtige ventilatoren. Als u temperatuur-gerelateerde problemen in uw werkplaats ondervindt, laat Andrews Sykes een oplossing op maat geven.

In de winter hebben garages en carrosserieën vaak last van de kou en vocht als gevolg van grote, slecht gemonteerde deuren. Echter, wanneer de omgevingstemperatuur stijgt, kan hetzelfde terrein verstikkend heet worden ten gevolge van warmte-genererende apparatuur. Indien motoren getest worden of verf wordt aangebracht, is niet alleen de temperatuur een zorg maar ook de luchtkwaliteit en de vochtigheid. In deze omstandigheden is het handhaven van voldoende ventilatie een belangrijke overweging om de veiligheid van het personeel en de kwaliteit van het volbrachte werk te garanderen. Andrews Sykes brengt een schat aan ervaring en expertise in het controleren van de temperatuur over een enorme verscheidenheid van industrieën en omgevingen. Mobiele airconditioners, adiabatische koelers en ventilatoren zijn slechts een deel van het assortiment die ook elektrische, gas en olie gestookte kachels, drogers en bevochtigers bevatten.

Dus als temperatuur of vochtcontrole één van uw zorgen in uw garage is, bel Andrews Airconditioning.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Airco te koop
Capaciteitsberekening
Verkoop Programma