U Bent Hier: Home > Airco > Airco per Toepassing > Evenementen en Feesten
 • Evenement Deskundigheid
 • Tentoonstellingen
 • Evenementen en Feesten
 • Case Studies

Door hun aard, zijn tentoonstellingen, evenementen en feesten tijdelijk en daarom worden ze vaak gehouden in zalen met weinig of geen permanente koeling of verwarming. Feesttenten en andere losse structuren zijn gemeenschappelijke oplossingen, net als schuren, buurthuizen en feestzalen. Elk van deze locaties lijden waarschijnlijk aan onvoldoende temperatuurcontrole, vooral wanneer ze gevuld zijn met opgewonden bezoekers en feestvierders. Andrews airconditioning huren heeft reeds decennia lang deskundig advies en toonaangevende apparatuur geleverd aan de evenementensector. Het maakt niet uit niet uit wat uw locatie is, welk soort evenement of wat het aantal deelnemers is, we zijn zeker dat we er voordien een oplossing voor hebben ontwikkeld. Wij zijn ervan overtuigd dat onze ongeëvenaarde ervaring, uitgebreide assortiment en bewezen vermogen om de juiste apparatuur op tijd te leveren tegen de beste prijs, betekenen dat je verstandig zou zijn om ons een uitnodiging voor een gratis, vrijblijvende offerte zou sturen.

Tentoonstellingen van hoge kwaliteit hebben hoogwaardige inzendingen en een hoogwaardige omgevingskwaliteit nodig. U zorgt voor de exposities en laat Andrews Sykes zorg dragen voor de omgeving. Het runnen van een succesvolle tentoonstelling of beurs is enorm veeleisend. Exposanten moeten worden georganiseerd, schermen moeten worden geplaatst en bezoekers moeten worden verwelkomd. Het laatste waar je aan denkt is de vraag of de temperatuur te hoog of te laag gaat is. Echter, ervaringen van bezoekers kunnen gemakkelijk worden geruïneerd door oncomfortabele omstandigheden. En als ze ditmaal niet van het evenement genieten, is het onwaarschijnlijk dat ze zullen terugkeren. Gelukkig is er een eenvoudige manier om uw exposanten en bezoekers enthousiast te maken in plaats van woedend over je tentoonstelling. U kunt op ons rekenen om krachtige, discrete en kosteneffectieve tijdelijke airconditioning om te huren aan te bieden. Van lokale evenementen en shows tot grootschalige multi-zaal tentoonstellingen, van enkele mobiele airconditioners tot geavanceerde waterkoelers en luchtbehandelingskasten, wij hebben de juiste apparatuur voor de juiste prijs - op dit moment. Dus bel ons voor een deskundig advies voordat de stijgende temperaturen een tentoonstelling van jou maken.

Je zou maar één kans kunnen krijgen om dat spectaculaire feest of onvergetelijk evenement te organiseren. De uitputtende selectie van een plaats, zorgvuldige planning van het menu en formulering van een creatieve gastenlijst kunnen allemaal ongedaan gemaakt worden als uw gasten moeten lijden in ondraaglijke temperaturen. Dat is de reden waarom we vaak bovenaan de uitnodigingslijst staan voor planners van feesten en managers van evenementen. Onze experts voor het huren van airconditioning zijn blij over het aantal, de locatie en het type van airconditioners, ventilatoren en luchtbehandelingskasten te adviseren uit onze uitgebreid verhuur assortiment. Onze apparatuur is stil, energiezuinig en milieuvriendelijk. Ze is bij uitstek geschikt voor uw evenement of feest en is bedacht voor de juiste redenen - tegen een kostprijs die u verrassend betaalbaar vindt. Vergeet niet dat het grillige Belgische weer ook kan dicteren dat tijdelijke verwarming nodig is op sommige momenten van de dag, ook al is airconditioning nodig op andere momenten. Andrews Warmte Te Huur is de toonaangevende leverancier van draagbare verwarmingsoplossingen door ervoor te zorgen dat we uw perfecte partner zijn voor het plannen van evenementen. Dat is nog een andere reden om Andrews Sykes te kiezen.

The Ashes

Andrews leverde de 17 PAC22 draagbare airconditioningsapparaten voor een grote internationale cricketwedstrijd. Het materiaal werd gebruikt in de corporate hospitality lounge voor de sponsors van de wedstrijd. Hoe heet de actie op het veld ook is, alle gasten waren koel en comfortabel.

Cricket International

De dag voor een eendaagse Cricket Internationaal in het Noord-Oosten, ontving Andrews een oproep voor koeling te vereisen voor de hospitality ruimte. Temperaturen hadden waarden van achteraan in de '20 bereikt en de grond was niet voorbereid. We kwamen ter plaatse, besloten wat nodig was en, de avond voor de prestigieuze wedstrijd, leverden en installeerden een 100kW koelmachine plus zes ventilatorrollen en een generator. De klant had van ons gehoord via onze sponsoring en reclame op de Talk SPORT radio - en waren blij met de resultaten.

World's gazon premier Tennis

Andrews Sykes heeft één van 's werelds grootste tennis en racket clubs helpen omgaan met problemen van temperatuurcontrole bij een grote jaarlijkse kampioenschap. Bijvoorbeeld, in 2002 hebben we voorzien in comfortabele koeling voor VIP eetzalen en lounges van spelers, voor het evenement omgebouwd in overdekte pleinen. Om een comfortabele omgeving te garanderen, adviseerde Andrews de beste oplossing voor de club en leverde en installeerde dan een 200 kW koelmachine met interne luchtbehandelingskasten en een rustige loop generator, om een comfortabele omgeving te creëren voor de gasten.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Airco te koop
Capaciteitsberekening
Verkoop Programma