U Bent Hier: Home > Airco > Airco per Toepassing > Productie & Industriële Processen
 • Onze industriële expertise
 • Fabricage en Productie
 • Grondstoffen en Opslag voor Afgewerkte Producten
 • Case Studies

Met de steeds toenemende niveaus van concurrentie en steeds krappere marges, zijn de fabricage, productie en verwerkende industrie hard genoeg zonder de downtime en ernstige financiële gevolgen, veroorzaakt door problemen met temperatuurcontrole. En de klok tikt. Elke vastgelopen productielijn, elk verspild product, elke minuut die verloren gaat, verhoogt uw kosten en verlaagt uw winst. Andrews Airconditioning Huren heeft een enorme ervaring in het koel houden van grondstoffen, producten, mensen en essentiële processen. Wij zorgen ervoor dat fabrieksarbeiders productief blijven in de zomer door plaatselijke koeling op de productielijn, leveren grootschalige proces koeling op productielocaties en handhaven de ideale omgeving voor opslag en warehousing.

In deze tijden van lean manufacturing, stipte levering en strenge normen voor de kwaliteitscontrole, kan zelfs de kleinste verstoring van uw productieproces enorme gevolgen hebben. Bij Andrews Sykes begrijpen we de behoeften van Procesbeheerders en hebben we het breedste assortiment van specialistische koelings-, ventilatie- en drogings verhuurapparatuur van België. Onze enorme verhuurserie is strategisch gelegen in filialen doorheen heel België, klaar voor onmiddellijke levering. Dus als u de werkomgeving voor uw vitale medewerkers wil verbeteren, een kritisch proces met grote hoeveelheden gekoelde lucht wil vergroten of uw geïnstalleerde systemen met een tijdelijke back-up wil aanvullen in tijden van reparatie, wil upgraden of vervangen, dan zijn we hier om te helpen. Onze draagbare airconditioners, zware ventilatoren, koelmiddel en Adsorptiedrogers en draagbare industriële koelmachines zijn speciaal ontworpen om energie-efficiënt en milieuvriendelijk te zijn. Dus als u denkt dat u productie problemen kunt tegenkomen ten gevolge van hoge temperaturen, laat ons dan een oplossing voor u creëren.

Handhaving van de kwaliteit en consistentie van de grondstoffen is een belangrijk probleem voor elke fabrikant. Grondstoffen, of het nu natuurlijke of overgangsproducten zijn, kunnen gevoelig zijn voor variaties in temperatuur en luchtvochtigheid. Onverwachte variaties van dergelijke grondstoffen kunnen de reactietijden, verwerkingsconsistentie en kwaliteit van het eindproduct beïnvloeden. In tijden van variërende omgevingscondities is de Andrews Sykes reeks aan tijdelijke airconditioners, luchtbehandelingskasten en ontvochtigers ideaal voor het behoud van de bewaarcondities. Naast de productie-ingangen, kunnen voorraden van tussenproducten of eindproducten ook degraderen indien ze bewaard worden in ongunstige omgevingsfactoren. Degradatie leidt tot afwijzing bij kwaliteitscontrole, hogere tarieven van verspilling en gemiste productie doelstellingen. Met behulp van onze uitgebreide verhuur expertise hebben we de efficiëntie van klanten geholpen in uiteenlopende gebieden als metaal bewerkers, chocoladefabrikanten en elektronica monteurs. Dus sta onverwachte omgevingsfactoren niet toe dat ze u tijd, geld en frustratie kosten. Houd het hoofd koel en neem controle over de temperatuur van uw opslag en warehousing faciliteiten met een beetje hulp van Andrews Airconditioning Huren.

Transport Infrastructuur

Wij bieden draagbare koeling diensten in noodsituaties om het Belgische spoorwegnet te helpen operationeel te houden. We hebben op vele oproepen gereageerd, met inbegrip van noodoproepen buiten de kantooruren om grote draagbare airconditioners en koelmachines te leveren om aan tijdelijke koeling en back-up te voorzien in seinhuizen, hoogspanning elektrische schakelaar kamers en andere locaties. Heel vaak hebben onze diensten de sluiting van spoorlijnen helpen voorkomen.

CD Producerend Bedrijf

De productieomgeving kan een verwarmde en gespannen omgeving om in te werken zijn. Vasthouden aan strikte deadlines en harde concurrentie is vermoeiend zelfs de kleinste problemen in het milieu kunnen leiden tot ernstige financiële problemen te veroorzaken. Temperatuur in deze omgeving is een belangrijke factor, zoals te warm of te koud heeft niet alleen invloed op het personeel, maar ook de producten worden gemaakt beschadigen. Wanneer de temperatuur te warm was voor een cd productiebedrijf de machines samen met de CD's in gevaar waren van oververhitting. Na het huren van 3 PAC 22's, een van onze grootste en meest stijlvolle apparaten, daalde de temperatuur dramatisch, echter. De machines waren in staat om te werken zonder gevaar voor oververhitting als ze snel worden afgekoeld. Bij Andrews Sykes doen we ons best om u te helpen uw bedrijf te ondersteunen en te groeien en streven we ernaar om onze klanten gemoedsrust te geven dat ze in goede handen zijn bij ons.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Airco te koop
Capaciteitsberekening
Klanttevredenheid
Verkoop Programma