U Bent Hier: Home > Airco > Airco per Toepassing > Fabrieken & Industrie
 • Onze Industrie expertise
 • Productie
 • Ruwe Materialen
 • Case Studies

Dankzij de alsmaar toenemende mate van competitie en afnemende marges, is het succesvol leiden van een onderneming in de productie of proces industrie al zwaar genoeg, zonder dat er zware nadelige financiële gevolgen ontstaan wegens een verkeerde omgevingstemperatuur. Elk verloren product en elke verloren minuut doet uw kosten onnodig toenemen en winsten onnodig afnemen. Andrews Sykes beschikt over jarenlange ervaring in het koelen van ruwe materialen, producten, mensen en essentiële processen. We kunnen er voor zorgen dat de fabrieksmedewerkers in de zomer productief blijven dankzij spotkoelers, en dat industriële processen en fabrieken kunnen blijven profiteren van een optimale omgeving. Het koel en droog houden van opgeslagen goederen en mensen is essentieel. Wij zorgen er voor dat uw medewerkers productief blijven. Zo verhuren wij spotkoelers voor productielijnen, proceskoeling in fabrieken en kunnen wij de ideale omstandigheden voor opslag en distributie voor u verzorgen.

Bij Andrews Sykes begrijpen we wat procesmanagers nodig hebben. Voor hen hebben we dan ook het grootste gespecialiseerde assortiment van koeling, ventilatie en ontvochtiging verhuur units tot onze beschikking. Onze huur vloot is strategisch opgeslagen in onze over het gehele land verspreide depots, zodat de machines direct kunnen worden geleverd en geïnstalleerd. Dus indien u de arbeidsomstandigheden van uw medewerkers wilt verbeteren, een kritieke toepassing van het productieproces wilt koelen met grote hoeveelheden lucht, of wanneer u tijdelijk vervangende machines nodig heeft, kunt u op onze hulp rekenen. Onze mobiele air conditioners, ventilatoren, ontvochtigers en chillers zijn speciaal ontworpen om u zo goed en milieuvriendelijk mogelijk van dienst te zijn. Dus wanneer u denkt dat uw bedrijf problemen zal ondervinden van te hoge temperaturen, staan wij dag en nacht voor u klaar om een oplossing voor u te vinden.

De kwaliteit van ruwe materialen kunnen blijven waarborgen brengt kopzorgen voor elke fabrikant. Deze materialen kunnen zeer gevoelig zijn voor vocht en luchtvochtigheid. Onverwachte variaties in zulke ruwe materialen kan van cruciale invloed zijn op reactie tijden, procesconsistentie en de kwaliteit van het eindproduct. Gedurende tijden van zeer sterk variërende weersomstandigheden kunnen de airconditioners, air handlers en ontvochtigers van Andrews Sykes u zeer goed van dienst zijn, om zodoende ideale opslagcondities te kunnen waarborgen. Daarnaast kan ook de kwaliteit van andersoortige producten sterk beïnvloed worden door de opslagcondities. Dit kan leiden tot kwaliteitsverlies, een hogere verspillingsgraad en gemiste targets. Wij hebben in de afgelopen jaren talloze bedrijven geholpen met het efficiënter maken van hun productieprocessen. Dit deden wij onder meer voor metaalproducenten, chocolade fabrikanten en elektronica concerns. Dus bespaar uzelf onnodig veel tijd, kosten en frustratie. Blijf koel dankzij de huur van tijdelijke airconditioners van Andrews Sykes.

Ambachtelijke brouwerij gered door Andrews Sykes Airconditioning
Met de zomer om de hoek blijven de temperaturen stijgen, dit betekent ook dat de terrasjes weer goed vol lopen en de liters bier weer over de toog gaan. Een lokale bierbrouwerij kwam in de problemen toen ook net aan het begin van deze drukke periode het airconditioning systeem defect raakte. Zonder airconditioning valt de [...]
 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Airco te koop
Capaciteitsberekening
Klanttevredenheid
Verkoop Programma