U Bent Hier: Home > Airco > Airco per Toepassing > IT Communicatie
 • Onze Expertise
 • Serverruimtes
 • Noodkoeling
 • Airconditioning Projecten

Een te hoge temperatuur is de grootste vijand van computerapparatuur. Kostbare investeringen in IT, server ruimtes, data centra en telefooncentrales kunnen teniet gedaan worden indien de temperatuur in deze ruimtes niet optimaal is. Stel uzelf de schade voor wanneer alles zou uitvallen door een te hoge temperatuur.

Hetzelfde geldt voor technologie in fabrieken, opslagbedrijven en in de voedselindustrie. Omdat wij begrijpen hoe belangrijk uw systemen voor u zijn hebben wij een uitgebreid assortiment verrijdbare airconditioners. Daarnaast verlenen wij een uitstekende service zodat u altijd op ons kunt rekenen.

Dus, als u geen airconditioning heeft of uw vaste airconditioning systeem laat u in de steek, belt u dan snel met Andrews Sykes voor het huren van een mobiele airconditioner. Wij zorgen er voor dat uw probleem direct wordt opgelost.

Ons assortiment bestaat uit watergekoelde airconditioners, luchtgekoelde airconditioners en lucht- en watergekoelde airconditioners. De PAC22 S3 is de meest verhuurde unit uit het Andrews Sykes airco assortiment.

Voor de duurzaamheid van de apparatuur in een serverruimte is de temperatuur van groot belang. Computers en servers mogen niet te lang blootgesteld worden aan hoge temperaturen. Indien dit toch gebeurt, kan dit kwalijke gevolgen hebben voor de apparatuur.

Wanneer u een serverruimte beheert, kunnen wij hiervoor de koeling verzorgen. Afhankelijk van de mogelijkheden en beperkingen van uw ruimte, kunnen wij luchtgekoelde airconditioners, watergekoelde airconditioners of lucht- en watergekoelde airconditioners aan u verhuren. Indien u niet weet wat de meest effectieve en kosten-efficiënte oplossing is voor uw probleem, kunt u geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen. Dit kan via het gratis telefoonnummer 0800 15010. Een adviseur van Andrews Sykes komt, indien gewenst, ter plekke de situatie opnemen, om op die manier u de meest optimale oplossing aan te kunnen bieden.

U hoopt niet dat het ooit zal gebeuren, maar wanneer de vaste koelinstallatie in uw serverruimte, computerruimte of andere IT toepassing toch onverhoopt uitvalt, is het goed om ons te kennen. Wij geven de garanantie dat wij binnen vier uur een airco bij u kunnen leveren en installeren.

De benodigde koelcapaciteit van deze noodkoeling is afhankelijk van een aantal factoren. Hoe meer servers en computers er in een ruimte aanwezig zijn, des te hoger de benodigde koelcapaciteit. Tevens zijn de afmetingen van de ruimte en het aantal aanwezige personen in de ruimte van belang. De adviseurs van Andrews Sykes hebben jarenlange ervaring op het gebied van het leveren van noodkoeling en weten daarom exact hoe ze het beste uw probleem op kunnen lossen. Uiteraard worden complementaire zoals leidingsets en luchtslangen ook meegeleverd.

Indien u geïnteresseerd bent om noodkoeling te huren, belt u dan met ons gratis telefoonnummer: 0800 15010. En omdat noodkoeling ook buiten kantooruren weleens gewenst is, staan wij uiteraard 24/7, 365 dagen per jaar voor u klaar.

Koeling storing

Toen de koeling in de computerruimte van een groot televisie station het begaf liep de temperatuur in deze ruimte al snel op tot 32°C.

Een snelle en adequate oplossing moest snel gevonden worden en zodoende werd in overleg met de installateur Andrews Sykes ingeschakeld.

Binnen twee uur zijn er drie PAC22 airconditioners geplaatst en in bedrijf gesteld en direct daalde de temperatuur naar de gewenste temperatuur.

Toen twee weken later, op zaterdagochtend, een ander koelsysteem het begaf, zijn er twee PAC22 units bijgeplaatst.

De melding kwam om 08.30 uur binnen en om 10.00 uur waren de units in werking.

NUON, Amsterdam

Computerruimte waar heel NUON Nederland op draait. Verschillende PAC 22

UVA, Amsterdam

Computerruimtes

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Airco te koop
Capaciteitsberekening
Verkoop Programma