IT communicatie

Andrews Sykes verhuurt verrijdbare airconditioning voor serverruimtes en communicatieapparatuur. Dankzij ons uitgebreide assortiment airconditioners kunnen wij u altijd van een oplossing op maat voorzien. Of het nu gaat om gepland onderhoud of om noodkoeling; bij Andrews Sykes kunt u altijd terecht. 24/7 en 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar wanneer u snel een airco wilt huren voor in een computerruimte, serverruimte of andere IT toepassing.

Onze Expertise

Onze Expertise

Een te hoge temperatuur is de grootste vijand van computerapparatuur. Kostbare investeringen in IT, data centers, server ruimtes en telefooncentrales kunnen teniet gedaan worden indien de temperatuur in deze ruimtes niet goed is. Stel uzelf de schade voor wanneer alles zou uitvallen door een te hoge temperatuur.

Hetzelfde geldt voor technologie in de voedingsindustrie, fabrieken en opslagbedrijven.

Omdat wij begrijpen hoe belangrijk uw systemen voor u zijn hebben wij een uitgebreid assortiment airconditioners, alsmede een uitstekende service zodat u altijd op ons kunt rekenen.

Dus, als u geen airconditioning heeft of uw bestaande vaste airconditioning systeem laat u in de steek, bel dan snel met Andrews Sykes voor het huren van een mobiele airconditioner en uw probleem wordt direct opgelost.

Ons assortiment bestaat uit luchtgekoelde airconditioners, watergekoelde airconditioners en lucht- en watergekoelde airconditioners. De PAC22 S3 is de meest verhuurde unit uit het Andrews Sykes airco assortiment.

Serverruimtes

Serverruimtes

De temperatuur in een serverruimte is van groot belang voor de duurzaamheid van de apparatuur. Servers en computers mogen niet te lang blootgesteld worden aan hoge temperaturen. Indien dit toch gebeurt, heeft dit kwalijke gevolgen voor de apparatuur.

Wanneer u een serverruimte beheert, kunnen wij de koeling hiervoor verzorgen. Afhankelijk van de mogelijkheden van uw ruimte, kunnen wij luchtgekoelde airconditioners, watergekoelde airconditioners of lucht- en watergekoelde airconditioners aan u verhuren. Indien u niet weet wat de meest effectieve en kosten-efficiënte oplossing is voor uw probleem, kunt u geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen. Dit kan via het gratis telefoonnummer 0800 15010. Een adviseur van Andrews Sykes komt desgewenst ter plekke de situatie opnemen, om op die manier u de meest optimale oplossing aan te kunnen bieden.

Noodkoeling

Noodkoeling

U hoopt niet dat het ooit zal gebeuren, maar wanneer de vaste koelinstallatie in uw serverruimte, computerruimte of andere IT toepassing toch onverhoopt uitvalt, is het goed om ons te kennen. Wij garanderen dat wij binnen vier uur een airco bij u kunnen leveren en installeren.

De benodigde capaciteit van deze noodkoeling hangt af van een aantal factoren. Hoe meer computers en hoe meer servers er in een ruimte aanwezig zijn, des te hoger de benodigde koelcapaciteit. Tevens zijn de grootte van de ruimte en het aantal personen dat aanwezig is in de ruimte van belang. De adviseurs van Andrews Sykes hebben jarenlange ervaring op het gebied van het leveren van noodkoeling en weten derhalve exact hoe ze het beste uw probleem kunnen oplossen. Complementaire materialen zoals leidingsets en luchtslangen worden uiteraard ook meegeleverd.

Indien u geïnteresseerd bent om noodkoeling te huren, belt u dan met ons gratis telefoonnummer: 0800 15010. En omdat noodkoeling ook buiten de kantooruren weleens gewenst is, staan wij uiteraard dag en nacht, 365 dagen per jaar voor u klaar.

Ons Productaanbod

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010