U Bent Hier: Home > Airco > Airco per Toepassing > Airconditioning huren voor Kantoren & Vergaderzalen
 • Kantoren koel houden
 • Kantoren
 • Vergaderzalen

Verzekeren dat uw kantoorpersoneel productief blijft op het werk, is van cruciaal belang voor het succes van uw bedrijf. Iedereen ervaart moeilijkheden wanneer men zich probeert te concentreren in een warme, benauwde werkomgeving. Er bestaat een nauwe samenhang tussen een te hoge temperatuur en een daling van onze productiviteit en algemeen welzijn. Ongevallen, vergissingen, lage moraal en verhoogd ziekteverzuim komen allemaal vaker voor bij extreme temperaturen en de meeste mensen voelen zich comfortabel bij een temperatuur van 18-21°C en een relatieve vochtigheid van 40%-60%. Dat is waarom meer en meer eigenaars en beheerders van kantoren en ontmoetingsplaatsen zich tot Andrews Sykes wenden en de indrukwekkende financiële voordelen ontdekken om voor een comfortabele, van airconditioning voorziene omgeving, te zorgen. Laat ons helpen om u volledig voor te bereiden door het verstrekken van een gratis plaatselijk onderzoek om precies vast te stellen wat uw koeling vereisten zijn.

Moderne kantoren worden steeds meer gevuld met elektrische en elektronische apparaten die grote hoeveelheden warmte genereren. Veel commerciële gebouwen, vooral in onze steden, hebben geen opengaande ramen meer om veiligheidsredenen of om geluidsisolatie. Hoewel permanent geïnstalleerde airconditioning steeds vaker voorkomt in moderne kantoren, is het zeldzaam in oudere woningen. Zelfs als AC voorzien is, betuigen veranderingen in het gebruik van het gebouw, bezettingsniveaus of lay-out de gemonteerde systeem vaak ontoereikend voor de huidige koeling vereisten. Deze problemen zijn al erg genoeg, zelfs zonder een periode van warm weer, dus als de zon naar buiten komt, kan ongemak snel omslaan in een ondraaglijk hete situatie.

Voordat dit gebeurt in uw kantoor, waarom niet een gratis, vrijblijvende analyse van uw locatie en een offerte regelen van Andrews? Wij zullen u adviseren over de meest geschikte apparatuur uit ons uitgebreide assortiment, of het nu volledig geïntegreerd is, zelfstandige airconditioners, split systemen die het mogelijk maken dat de warmtewisselaar buiten geplaatst wordt, of adiabatische koelers die de noodzaak van buizen of slangen vermijden. We zullen ook instemmen met de beste locaties voor de apparatuur om de mate van afkoeling te maximaliseren met minimale kosten.

Zelfs als uw belangrijkste werkgebied meestal acceptabel koel blijft, hebben veel kantoren server ruimtes die bijkomende warmte genereren. Computerapparatuur zal falen bij hoge temperaturen dus vraag onze bedrijfscontinuïteit planning experts over hoe onze airconditioners die te huur zijn, aanvullende koeling kunnen leveren tijdens warm weer of vervanging in een noodgeval kunnen bieden in het geval dat uw vaste AC het begeeft.

Productieve vergaderingen vertrouwen duidelijk op het feit dat de aanwezigen ge-engageerd en volledig geconcentreerd blijven op de onderwerpen die worden besproken. Het concentratievermogen van mensen en het productief zijn, wordt negatief beïnvloed als ze zich onaangenaam warm voelen. Vergaderzalen hebben vaak grote delen van glas die een snelle zonnewarmte creëren. Bij gebouwen met meerdere verdiepingen of gebouwen gelegen in het stadscentrum zijn de ramen vaak vast gesloten, wat het gebruik van natuurlijke ventilatie verhindert. Vergaderzalen worden ook vaak intensief gebruikt met een hoge bezettingsgraad. Vele mensen tesamen in een beperkte ruimte kunnen snel het stijgen van temperaturen en luchtvochtigheid veroorzaken.

Tijdelijke airconditioning is de ideale manier om die belangrijke vergaderingen koel, kalm en productief te houden. Andrews Sykes mobiele airconditioners zijn ontworpen om hoge prestaties te leveren terwijl ze stil en energie-efficiënt werken. Al onze machines zijn discreet ontworpen en eenvoudig te gebruiken. Om volledige betrouwbaarheid te verzekeren worden alle apparaten volledig getest voordat ze geleverd worden en onze technici zullen ze installeren en ervoor zorgen dat u precies weet hoe ze te gebruiken. We zullen u op de juiste keuze voor uw doeleinden adviseren - van onze kleine geïntegreerde Polar Breeze en Polar Wind apparaten, tot ons marktleidend 6.5kW PAC22 model en een uitgebreide reeks van adiabatische koelers.

Dus ongeacht hoe verhit de vergadering kan geraken, u kunt er zeker van zijn dat u koel zal blijven met Andrews Sykes tijdelijke airconditioning.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Airco te koop
Capaciteitsberekening
Verkoop Programma