Kantoren & Vergaderruimtes

Indien u geen vaste airco installatie heeft in uw kantoor, of indien de vaste installatie het begeven heeft, zijn tijdelijke mobiele airconditioners de ideale oplossing. De Andrews Sykes airco´s zijn te huur voor zowel korte als lange verhuurtermijnen. Wij beschikken over machines die geschikt zijn voor kleine kantoren, open ruimtes en grote vergaderruimtes en conferentiezalen. Dankzij onze vier strategisch gelegen vestigingen kunnen wij overal in België snel goedkoop koeling leveren.

Kantoren koel houden

Kantoren koel houden

Het productief houden van uw werknemers is crucial voor het boeken van zakelijk success. Iedereen ondervindt concentratieproblemen wanneer je je probeert te concentreren in een hete, verstikkende omgeving. Er is een sterke correlatie tussen te hoge temperaturen en een afname in de productiviteit en gezondheid. Ongelukken, fouten, een lager moraal en een hoger ziekteverzuim komen vaker voor wanneer er extreem warme temperaturen heersen op kantoor. De meeste mensen voelen zich prettige bij een kamertemperatuur van 18-21°C en een relatieve luchtvochtigheidsgraaf van 40%-60%. Dat is de reden dat steeds meer eigenaren en managers zich wenden tot Andrews Sykes om de enorme financiële voordelen te ontdekken van het verzorgen van comfortabele, koele werkomgevingen.

Wij kunnen u helpen door u geheel vrijblijvend van een gratis advies op maat te voorzien, die exact aansluit bij uw koeling behoeften.

Kantoren

Kantoren

Moderne kantoren worden steeds meer gevuld met elektronische apparaten, die allemaal grote hoeveelheden warmte afgeven. Daarnaast is het ook nog zo dat veel kantoren in met name stedelijke gebieden geen ramen meer hebben die open kunnen, om zo frisse lucht binnen te kunnen laten. En terwijl veel moderne gebouwen beschikken over een ingebouwde airconditioning installatie, is dit vaak nog niet het geval in oudere complexen. Het komt bij vaste airco systemen ook vaak voor dat de capaciteit van de installatie niet toereikend is, vanwege veranderingen aan het gebouw, extra elektronica en het gebruik van het gebouw. In dit laatste geval treden er soms zelfs problemen op wanneer er nog niet eens echt warm weer is. Dus wanneer het extreem warm wordt buiten, wordt de situatie binnen het gebouw steeds erger, met grote ongemakken tot gevolg.

Vraag nu alvast een vrijblijvend advies en offerte aan zodat u voorbereid bent voordat de zomer begint. Wij adviseren u de meest optimale oplossing voor al uw koeling problemen. Zowel luchtgekoelde airconditioners, split units, watergekoelde airconditioners, heat exchangers als andere toebehoren zijn voorradig. Ook zullen wij u adviseren in de beste locaties om deze machines te plaatsen, zodat de koelcapaciteit zo goed mogelijk wordt benut, tegen zo laag mogelijke kosten.

Zelfs indien uw werkplek meestal koel is, kampen veel kantoren met serverruimtes waarin de temperatuur te hoog is. Wanneer computers en servers te lang aan te hoge temperaturen worden blootgesteld, zal de levensduur van de machines aanzienlijk verminderen. Vraag dus aan onze adviseurs hoe u het beste extra koeling kunt huren voor uw servers, of wanneer de vaste airconditioning installatie onverhoopt uitvalt.

Vergaderruimtes

Vergaderruimtes

Of vergaderingen productief zijn hangt grotendeels af van de vraag of de aanwezigen zich goed kunnen focussen op de te behandelen onderwerpen. De concentratieboog en productiviteit van mensen neemt aanzienlijk af wanneer zij het benauwd en warm krijgen. Vergaderruimtes bestaan vaak grotendeels uit ramen, die veel warmte doorlaten in het gebouw. In hoge gebouwen en stadscentra zijn deze ramen vaak niet te openen, zodat er onvoldoende natuurlijke ventilatie in de vergaderruimte plaats kan vinden. Vergaderruimtes worden bovendien vaak erg intensief gebruikt, met een groot aantal aanwezigen tegelijkertijd. Veel mensen tegelijkertijd in één ruimte zorgt ervoor dat de kamertemperatuur en de luchtvochtigheid gauw stijgen.

Het huren van een mobiele airco is de ideale manier om uw vergaderingen koel, aangenaam en productief te houden. De mobiele airconditioners van Andrews Sykes zijn stil in gebruik en bovendien zeer energiezuinig. Al onze machines zijn elegant vormgegeven en eenvoudig in gebruik. Om u te kunnen verzekeren van volledige betrouwbaarheid, worden al onze machines volledig getest alvorens zij worden geleverd en geïnstalleerd. Onze ervaren monteurs zullen de machines zelf bij u komen installeren en er voor zorgdragen dat u precies weet hoe u de machines moet gebruiken. Wij voorzien u altijd van een advies op maat, of het nu gaat om kleine mobiele airconditioners zoals de Polar Breeze en Polar Wind, of de veel verhuurde PAC 22 airconditioners, die beschikken over een koelcapaciteit van 6,5 KW. Daarnaast beschikken wij onder meer over verdamper koelers, spotkoelers en chillers.

Dus hoe verhit de vergadering ook mag worden, u kunt er zeker van zijn dat uw vergaderruimte koel blijft met Andrews Sykes tijdelijke airconditioners.

Airconditioning Projecten

Ons Productaanbod

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010