U Bent Hier: Home > Airco > Airco per Toepassing > Landbouw & Boerderijen
 • Agrarische Expertise
 • Teel t en productie
 • Processing & Opslag

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van koelings-, drogings- en verwarmingsapparatuur om plantengroei aan te moedigen of uit te stellen, vee of gewassen te beschermen en de efficiëntie van de verwerking en verpakkingsactiviteiten te verbeteren. Onze grote expertise, opgebouwd gedurende de vele jaren dat we onze klanten ondersteunden in de landbouwindustrie, stelt ons in staat om ongeëvenaard advies en begeleiding te bieden bij het gebruik van onze modulaire apparatuur. Landbouw en veeteelt is onderworpen aan de invloed van het variabele Belgische weer meer dan bijna elke andere sector. Bij Andrews Sykes werken wij samen met u om de effecten in evenwicht te brengen en de negatieve effecten die deze extreme temperaturen en vochtigheid kunnen hebben op de landbouwproductie en opslag te minimaliseren.

Andrews Sykes heeft een uitgebreide expertise in het werken met gevoelige en tijdkritische gewassen en productie, van kaas en zuivelproducten tot aardappelen, salades, vleeswaren, bloemen en nog veel meer. Wij helpen u om uw productie en deadline in de oogst tegemoet te komen om uw veeleisende klanten tevreden te stellen. Wij begrijpen dat de timing van cruciaal belang is en de temperatuur van grote invloed is op de snelheid van de groei. Seizoensgebonden gewassen zoals lentebloemen en winter groenten moeten klaar zijn op het moment dat de consument hen verwacht. Onze expertise in het beheer van de temperatuur en vochtigheid in een enorm assortiment van omgevingen betekent dat we ervoor zorgen dat waardevolle producten hun hoogtepunt zullen bereiken precies op het juiste moment. Andrews Airconditioning Huren zal de juiste apparatuur selecteren en leveren voor uw toepassing, waar je ook bent in België via ons nationaal netwerk van locaties. Van volledig draagbare airconditioners tot lage temperatuur koelmachines, plus drogers, ventilatoren en luchtbehandelingskasten, onze uitgebreide reeks is beschikbaar voor onmiddellijke verzending, 24 uur per dag, tegen zeer concurrerende prijzen.

Alle landbouwproducten zijn vergankelijk en hun waarde wordt zwaar beïnvloed door hun conditie. Dus het oogsten, verwerken, opslaan en afleveren van uw productie op precies de juiste tijd, temperatuur en vochtigheidscondities zijn absoluut essentieel voor succes. Door gebruik te maken van tijdelijke airconditioning, snelle koelmachines, drogers of ventilatie van Andrews Sykes, kunt u uw output maximaliseren, terwijl u de prijs van verspilling minimaliseert. Onze experts staan klaar om uw pand te bezoeken en om u te adviseren over welke apparatuur het beste aan uw behoeften voldoet. Onze installateurs zullen snel installeren en het systeem in bedrijf stellen met zo weinig mogelijk onderbrekingen, zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf. Dus ongeacht of u zich bezig houdt met het creëren van de ideale bewaaromstandigheden voor vers geoogste producten, behoud van acceptabele temperaturen in stallen of verbetering van de productiviteit op productielijnen, ons enorme aanbod van milieuverantwoorde materialen en ongeëvenaarde specialistische expertise is het neusje van de zalm.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Airco te koop
Capaciteitsberekening
Verkoop Programma