U Bent Hier: Home > Airco > Airco per Toepassing > Publieke Sector en overheid
 • Lokale en centrale overheid
 • Openbare Gebouwen
 • Milieu

We werken nauw samen met de lokale en centrale overheid, samen met vele andere delen van de publieke sector om een enorm assortiment van tijdelijke airconditioning en ondersteunende diensten te leveren, lokaal en nationaal. De behoefte aan extra koeling ontstaat vaak plots en onverwacht ten gevolge van een defect in permanent geïnstalleerde apparatuur, een verandering van het gebruik van de faciliteit of het onvoorspelbare Belgische weer. Ons nationaal kantoren netwerk zorgt ervoor dat we nooit ver weg zijn, wat ons in staat stelt om onze ongeëvenaarde levering op dezelfde dag van krachtige draagbare airconditioners, luchtbehandelingskasten, ventilatoren en koud water koelmachines te huur aan te bieden.

De enorme diversiteit aan omgevingen en toepassingen die in gebouwen en faciliteiten van de openbare sector wordt aangetroffen, betekent dat leveranciers flexibiliteit en innovatie moeten demonstreren. Andrews Airconditioning Huren levert al gedurende tientallen jaren gespecialiseerde koelapparatuur en expertise, dus het maakt niet uit wat uw temperatuur gerelateerd probleem is, we hebben het waarschijnlijk voordien al opgelost. Onze teams van het projectontwerp specialisten, installatie en support ingenieurs staan 24 uur per dag voor u klaar om u te helpen met geplande evenementen en stilleggingen of onverwachte storingen en calamiteiten.

Wij begrijpen dat de diversiteit van de publieke sector voorzieningen portfolio - van openbare gebouwen en kantoren tot vrijetijdscentra en bibliotheken - een grote verscheidenheid van airco- en verwarmingsproblemen met zich meebrengt. We weten dat veel van deze voorzieningen te allen tijde beschikbaar moeten blijven dus direct antwoord en snelle mobilisatie en de installatie van een tijdelijke oplossing is essentieel voor u. Dat is waarom onze huurreeks van gespecialiseerde temperatuurregeling verhuurapparatuur, inclusief draagbare airconditioners, adiabatische koelers, ventilatoren, koelmachines en luchtbehandelingskasten, de grootste en meest diverse in België is. Dus we zijn ervan overtuigd dat wanneer u ons belt, we in staat zullen zijn om snel te reageren, efficiënt en kosteneffectief.

Doorheen de publieke sector, is er een uitgebreid bewustzijn van het belang van het naleven van strikte voorschriften met betrekking tot kwaliteit, milieu en gezondheids- en veiligheidsnormen. Bij Andrews Sykes hebben we onze specialistische airconditioning en koeling verhuurapparatuur ontworpen met openbare ruimtes in het achterhoofd. De diverse reeks wordt gekenmerkt door betrouwbaarheid, gebruiksgemak, laag geluidsniveau en stijlvolle looks.

We nemen de meest milieu verantwoorde route met eender welke luchtkoeling oplossing die wij bieden. Al onze apparaten zijn CFK-vrij en onze inspanningen hebben ons ISO 9002 en ISO 14001 verdiend, de industrie standaardkwaliteit en milieu certificeringen. Aangezien veiligheid van het grootste belang is in openbare ruimtes, bieden wij een risicoanalyse dienst indien nodig, en wij zullen een schriftelijke methode van werkwijze produceren waarin we in detail onze plannen voor het invullen van uw installatie uiteenzetten. Als jarenlange specialist in ons vakgebied, wanneer u Andrews Sykes selecteert, bent u veilig in onze handen.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Airco te koop
Capaciteitsberekening
Verkoop Programma