Scholen en Universiteiten

In scholen, collegezalen en universiteiten is het van groot belang dat er wordt gezorgd voor de juiste ruimtetemperatuur, zodat de concentratie en productiviteit van de scholieren en studenten optimaal blijven. Gedurende de examenperiodes, die vaak ook nog eens samenvallen met één van de warmste periodes van het jaar, is het zelfs nog belangrijker om de jonge geesten koel en alert te houden. Onderwijsinstellingen hebben airconditioning nodig in diverse toepassingen, zoals klaslokalen, collegezalen en examenzalen.

Onze Onderwijs Expertise

Onze Onderwijs Expertise

De onderwijssector werd tot voor kort geacht weinig tot geen behoefte te hebben aan airconditioning. Dit idee verandert echter snel. Grotendeels dankzij de toenemende mate van het gebruik van IT hulpmiddelen, gekoppeld aan steeds betere isolatie van gebouwen, zorgt ervoor dat er steeds meer airconditioning nodig is om een comfortabele en productieve leeromgeving te kunnen verzorgen. Wij hebben een uitgebreide ervaring in het verhuren van tijdelijk airconditioning voor scholen, collegezalen, universiteiten en andere leerinstituten. In elk van deze sectoren beschikken wij over de meest ideale oplossing voor uw probleem, dankzij onze uitgebreide huurvloot en ervaring. Indien u tijdelijke airconditioning, ventilatoren of air handlers nodig heeft, zorgen wij ervoor dat wij u altijd een oplossing op maat kunnen leveren.

Scholen & Universiteiten

Scholen & Universiteiten

Scholen, universiteiten en andere onderwijsinstellingen hebben behoefte aan de huur van airconditioners in een breed scala aan toepassingen, zoals klaslokalen, sporthallen, collegezalen, catering, laboratoria en serverruimtes. Omdat de mate van gebruik en bezetting van deze faciliteiten van uur tot uur en van dag tot dag kunnen variëren, is het onmogelijk om de ideale hoeveelheid koeling te kunnen bepalen. Te veel installeren is erg kostbaar en een verspilling van energie, terwijl te weinig installeren kan betekenen dat er onvoldoende koeling in de ruimte aanwezig is wanneer u hier het meeste behoefte aan heeft. Dan is een tijdelijke mobiele airco van Andrews Sykes de ideale oplossing voor u. Wij helpen u met het uitzoeken en leveren van de juiste apparatuur om aan uw behoeften te voldoen. En indien de situatie verandert, kunt u dankzij onze modulaire systemen eenvoudig extra koeling laten bijplaatsen of overcapaciteit laten verwijderen. Onze ervaren monteurs zullen de machines vervolgens zelf bezorgen en installeren op de vooraf afgesproken plaats. Naast de mogelijkheid om zowel op korte termijn als lange termijn te huren, voldoen onze airco’s ook nog eens aan de hoogste normen betreffende veiligheid en milieuvriendelijkheid. Voor slechts een paar euro per dag kunt u al een airco bij ons huren.

Onderwijsinstellingen

Onderwijsinstellingen

Bij Andrews Sykes werken we nauw samen met vele onderwijsinstellingen en andere afdelingen van de overheid. In het hele land leveren wij snel tijdelijke airconditioning, waar en wanneer dit ook nodig is. Dankzij onze strategisch gelegen vestigingen over het gehele land kunnen wij ons grote assortiment airconditioners snel en efficiënt bij u leveren en installeren – indien u dit wenst zelfs binnen vier uur. Wij beschikken over airco specialisten met specifieke kennis van koeling in de onderwijssector. We weten dat niet twee toepassingen hetzelfde zijn. We kennen en begrijpen de complexiteit van de processen bij de overheid. Veiligheid is een prioriteit in elke publieke instantie. Wij werken dan ook altijd volgens de meest strenge veiligheidsnormen. Onze specialistische apparatuur is ontworpen met onderwijstoepassingen in het achterhoofd. Er zijn airco’s, ventilatoren, chillers en air handlers die perfect toepasbaar zijn in scholen, publieke gebouwen, recreatieparken en kantoren. Elke unit beschikt over zijn eigen eigenschappen en voordelen, maar zij hebben allen gemeen dat ze betrouwbaar, gemakkelijk in gebruik, fluisterstil en stijlvol ontworpen zijn. Wij nemen bovendien onze verantwoordelijkheid jegens het milieu uiterst serieus. Al onze airconditioning units zijn de schoonste in de sector wat betreft energiezuinigheid.

Case Studies

Ons Productaanbod

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010