U Bent Hier: Home > Airco > Airco per Toepassing > Scholen en Universiteiten
 • Onze Onderwijs Expertise
 • Scholen & Universiteiten
 • Onderwijsinstellingen
 • Case Studies

De onderwijs sector werd tot voor kort geacht weinig tot geen behoefte te hebben aan airconditioning. Dit idee verandert echter snel. Grotendeels dankzij de toenemende mate van het gebruik van IT hulpmiddelen, gekoppeld aan steeds betere isolatie van gebouwen, zorgt er voor dat er steeds meer airconditioning benodigd is om een comfortabele en productieve leeromgeving te kunnen verzorgen. Wij hebben een uitgebreide ervaring in het verhuren van tijdelijk airconditioning voor scholen, collegezalen, universiteiten en andere leerinstituten. In elk van deze sectoren beschikken wij over de meest ideale oplossing voor uw probleem, dankzij onze uitgebreide huur vloot en ervaring. Indien u tijdelijke airconditioning, ventilatoren of air handlers nodig heeft, zorgen wij er voor dat wij u altijd een oplossing op maat kunnen leveren.

Scholen, universiteiten en andere onderwijs instellingen hebben behoefte aan de huur van airconditioners in een breed scala aan toepassingen, zoals klaslokalen, sporthallen, collegezalen, catering, laboratoria en serverruimtes. Omdat de mate van gebruik en bezetting van deze faciliteiten van uur tot uur en van dag tot dag kunnen variëren, is het onmogelijk om de ideale hoeveelheid koeling te kunnen bepalen. Te veel installeren is erg kostbaar en een verspilling van energie, terwijl te weinig installeren kan betekenen dat er onvoldoende koeling in de ruimte aanwezig is wanneer u hier het meeste behoefte aan heeft. Dat is wanneer een tijdelijke mobiele airco van Andrews Sykes de ideale oplossing voor u is. Wij helpen u met het uitzoeken en leveren van de juiste apparatuur om aan uw behoeften te voldoen. En indien de situatie verandert, kunt u dankzij onze modulaire systemen eenvoudig extra koeling laten bijplaatsen of overcapaciteit laten verwijderen. Onze ervaren monteurs zullen de machines vervolgens zelf bezorgen en installeren op de vooraf afgesproken plaats. Naast de mogelijkheid om zowel voor korte termijn als lange termijn te huren, voldoen onze airco’s ook nog eens aan de hoogste normen betreffende veiligheid en milieuvriendelijkheid. Voor slechts een paar euro per dag kunt u al een airco bij ons huren.

Bij Andrews Sykes werken we nauw samen met vele onderwijsinstellingen en andere afdelingen van de overheid. In het hele land leveren wij snel tijdelijke airconditioning, waar en wanneer dit ook nodig is. Dankzij onze strategisch verspreide vestigingen over het gehele land kunnen wij ons grote assortiment airconditioners snel en efficiënt bij u leveren en installeren – indien u dit wenst zelfs binnen vier uur. Wij beschikken over airco specialisten met specifieke kennis van koeling in de onderwijs sector. We weten dat niet twee toepassingen hetzelfde zijn. We kennen en begrijpen de complexheid van de processen bij de overheid. Veiligheid is een prioriteit in elke publieke instantie. Wij werken dan ook altijd volgens de meest strenge veiligheidsnormen. Onze specialistische apparatuur is ontworpen met onderwijs toepassingen in het achterhoofd. Er zijn airco’s, ventilatoren, chillers en air handlers die perfect toepasbaar zijn in scholen, publieke gebouwen, recreatieparken en kantoren. Elke unit beschikt over zijn eigen eigenschappen en voordelen, maar zij hebben allen gemeen dat ze betrouwbaar, gemakkelijk in gebruik, fluisterstil en stijlvol ontworpen zijn. Wij nemen bovendien onze verantwoordelijkheid jegens het milieu uiterst serieus. Al onze airconditioning units zijn de schoonste in de sector wat betreft energie zuinigheid.

Mobiele Koeling School
Een school in de regio van Zutphen nam recentelijk contact op met een adviseur van Andrews Sykes, met de vraag of hij het koeling probleem van deze school op kon lossen. Gedurende de zomervakantie vergaderen alle leraren van de school regelmatig tezamen in één lokaal. Vanwege het warme weer en de slechte isolatie van deze ruimte wordt
 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Airco te koop
Capaciteitsberekening
Verkoop Programma