U Bent Hier: Home > Airco > Airco per Toepassing > Scholen en Universiteiten
 • Onderwijs deskundigheid
 • Scholen & Hogescholen
 • Onderwijs autoriteiten
 • Case Studies

De onderwijssector, tot voor kort beschouwd als een sector die weinig behoefte heeft aan airconditioning, verandert snel. De verhoogde aanwezigheid van IT-apparatuur in de huidige onderwijs -omgevingen, in combinatie met veel energiezuiniger onderwijsgebouwen, resulteert in een grotere afhankelijkheid van airconditioning om comfortabele en productieve omstandigheden te handhaven. Bij Andrews Air Conditioning te Huur begrijpen we de onderwijssector beter dan de meeste. We hebben bedacht en tijdelijke airconditioning voor scholen, colleges, universiteiten en andere onderwijsinstellingen geïnstalleerd. In ieder geval hebben we de optimale oplossing gecreëerd door ons uitgebreide assortiment en ongeëvenaarde brede ervaring. Als u tijdelijk airco, ventilatoren of luchtbehandelingskasten nodig heeft in uw educatieve ruimten, weten we zeker dat u ons met hoge cijfers zal belonen.

Scholen , universiteiten en andere onderwijs gebouwen is airconditioning huren in een breed scala van gebieden , zoals collegezalen , sporthallen , cateringfaciliteiten , vergader- en leslokalen, werkplaatsen, laboratoria, administratieve gebouwen en IT- suites vereisen. Omdat de mate van gebruik en de bezetting zoals onderwijsvoorzieningen worden gebracht variëren van uur tot uur , van dag tot dag , kan het onmogelijk zijn om het ideale niveau van koeling te beoordelen. Het installeren te veel is duur en verkwistend in energie, maar het installeren te weinig risico's met een onvoldoende niveau van temperatuurregeling net wanneer je het meest nodig hebben . Dat is wanneer een tijdelijke airconditioning oplossing van Andrews Sykes is de ideale oplossing . Wij zullen uw wensen evalueren en leveren precies de juiste hoeveelheid van apparatuur om uw behoeften te voldoen. En als de situatie verandert , kunt u onze modulaire systemen toevoegen of verwijderen als dat nodig is. Wanneer wij leveren een airco -oplossing , we adviseren over het ideale plaatsing krijgen dan aan de slag om uw volledige tevredenheid. Andrews airconditioningsapparaten zijn rustig en discreet genoeg om goed te passen in elke onderwijssituatie en ze voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en verantwoordelijkheid voor het milieu. Met flexibele lange of korte termijn verhuur opties die bij u passen, een air koelsysteem van Andrews vertegenwoordigt de opgeleide keuze. Voor een initiële investering vanaf slechts een paar pond per dag, en met niet investeringsuitgaven, is de low-cost en veelzijdige manier om koel te blijven.

Bij Andrews Airconditioning Huren werken wij nauw samen met Onderwijs autoriteiten en overheidsinstanties in België en worden vertrouwd om het ideale airconditioning pakket elke keer te leveren. Onze nationale locatie netwerk stelt ons in staat om onze enorme aanbod van airconditioners en diensten snel en efficiënt te leveren - vaak dezelfde dag. We hebben airco specialisten met specifieke ervaring van het werken in de onderwijssector. We weten dat geen twee omgevingen hetzelfde zijn. Wij begrijpen de complexiteit van het openbare inkoopproces en de lokale overheid vereisten van inschrijving. Aangezien de veiligheid van het grootste belang is in een openbare ruimte zijn we volledig uitgerust om schriftelijke risicobeoordelingen en wijze verklaringen te bieden aan onze klanten. Onze gespecialiseerde apparatuur is ontworpen met het onderwijs toepassingen in het achterhoofd. Er zijn airconditioners, ventilatoren, koelmachines en luchtbehandelingskasten bij uitstek geschikt voor gebruik in scholen, openbare gebouwen, recreatiecentra en kantoren. Elk apparaat heeft zijn eigen specifieke voordelen, maar ze delen allemaal dezelfde betrouwbaarheid, gebruiksgemak, laag geluidsniveau en een stijlvol ontwerp. We ons milieu verantwoordelijkheden ook serieus nemen. Al onze verhuur AC-toestellem zijn CFK-vrij en toonaangevende energie-efficiëntie. Onze inspanningen zijn bevestigd door de toekenning van de ISO 14001 milieu -accreditatie.

Studeren en herziening voor examens gedurende de lange zomerdagen kan een slopende taak zijn. Veel studenten en docenten worden ongemakkelijk en gedemotiveerd vertrokken, gevangen in airless bedompte klaslokalen, zoals het geval was met een universiteit deze zomer. Omdat België de toonaangevende verhuur specialist is, waren we in staat om een breed gamma van draagbare airconditioningsapparaten die geschikt zijn voor elke kamer waren aan te bieden. Van de krachtige tot de discrete, onze apparaten snel afgekoeld tentamenzalen om kleine klaslokalen perfect! De universiteit was zeer tevreden met onze service en apparatuur en hebben ons ondertussen weer gebruikt.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Airco te koop
Capaciteitsberekening
Verkoop Programma