U Bent Hier: Home > Airco > Airco per Toepassing > Airconditioning huren voor Showrooms
 • Onze expertise
 • Showrooms
 • Prestige Retailers

De detailhandel is een veeleisende sector op elk moment, maar grote showrooms en prestige winkels leveren vaak specifieke problemen op vanwege hun omvang en vormgeving. Moderne winkelruimtes worden vaak gebouwd met een lichtgewicht stalen kader bedekt met geprofileerde aluminium beplating. Hoewel snel en efficiënt te bouwen en kosteneffectief te bezetten, dergelijke gebouwen kunnen gevoelig zijn aan aanzienlijke dagelijkse en seizoensgebonden temperatuurschommelingen. Hoge plafonds en grote interne volumes betekenen dat permanent geïnstalleerde koel-en verwarmingssystemen onvoldoende kunnen zijn om de stijgende temperatuur te behandelen. Zomerse zon verwarmt het materiaal van het gebouw, die de interne temperatuur tot onaanvaardbare niveaus doet stijgen.

Gedurende vele jaren heeft Andrews Sykes een uitgebreide expertise ontwikkeld in de verhuur van krachtige en toch discrete tijdelijke aircosystemen voor showrooms en retailers. Onze apparatuur wordt snel ingezet, is energie-efficiënte en is eenvoudig te gebruiken. Onze uitgebreide service omvat een gratis onderzoek van uw locatie en aanbevelingen, zodat u verzekerd kan rusten dat u precies de juiste hoeveelheid koeling krijgt om aan uw vereisten te voldoen.

Dus als u geplande dekking nodig heeft, moet omgaan met seizoensgebonden veranderingen in temperatuur of snel noodhulp wilt na een storing, wij bieden een enorm scala aan mobiele airconditioners, luchtbehandelingskasten, ventilatoren en koud water koelmachines te huur - die ervoor zorgen dat uw klanten ononderbroken verder kunnen winkelen.

Of uw showroom luxe auto's etaleert, elegante meubels of iets daar tussenin, de temperatuur zal een belangrijk effect op de verkoop hebben. Potentiële klanten die van plan zijn om een grote aankoop te maken, blijven waarschijnlijk niet erg lang in een winkel die onaangenaam warm is. Showroom ruimtes hebben vaak grote delen van beglazing en uitgebreide lage daken. Beide eigenschappen hebben de neiging om grote hoeveelheden warmte aan te moedigen op zonnige dagen, zelfs als de omgevingstemperatuur niet extreem is.

Bij Andrews Sykes begrijpen wij uw behoefte om een aangenaam koel klimaat in je showroom ten allen tijde te bewaren, 's morgens of 's avonds, in de zomer of in de winter. Al onze airco apparatuur is beschikbaar voor direct huren bij ons nationaal netwerk van vestigingen. Wij zullen u adviseren over de juiste soort en de hoeveelheid apparaten, leveren, installeren en ze activeren - vaak binnen een paar uur na uw oproep. Dat is waarom we de nummer één keuze zijn voor tijdelijke airconditioners en ventilatie in uw showroom.

Hoe aantrekkelijk het display, hoe elegant de inrichting en hoe overtuigend de promotie ook is, als de temperatuur te hoog is, zal elke poging om een hoogwaardige verkoopomgeving te creëren geruïneerd worden. Prestigieuze detailhandel is sterk afhankelijk van de sfeer die overeenkomt met de kwaliteit en de wenselijkheid van de producten op het display. We werken met high-end retailers over heel België, die ons uitgebreide assortiment van airconditioning apparatuur en expertise gebruiken om de perfecte omstandigheden voor hun klanten te creëren. Wij zullen een tijdelijk koelsysteem ontwerpen en installeren dat rustig en discreet is dus het enige wat je klanten opvalt is de krachtige koelprestatie.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Airco te koop
Capaciteitsberekening
Verkoop Programma