U Bent Hier: Home > Airco > Airco per Toepassing > Airconditioning voor Winkels, Winkelcentra & Winkelgalerijen
 • Retailexpertise
 • Winkels
 • Winkelcentra & Winkelgallerijen
 • Case Studies

De detailhandel is een zéér concurrerende business en klanten kunnen vaak kiezen uit een brede selectie van verkooppunten. Dus waarom zouden ze de uwe kiezen? Het maakt niet uit hoe goed uw merchandising is of hoe concurrerend uw prijzen zijn, als de winkelomgeving onaangenaam heet is, zullen uw klanten binnenkort elders gaan. Dus als uw winkelpanden geen permanent geïnstalleerde airconditiong hebben, of u snel noodhulp nodig heeft na een defect, bieden wij het grootste assortiment van draagbare airconditioners, luchtbehandelingskasten, ventilatoren en koud water koelmachines te huur in België - om ervoor te zorgen dat uw klanten bij u blijven.

Download onze Retail Folder voor meer informatie.

Van exclusieve boetieks tot grote winkelpanden, retailers in het land rekenen op Andrews Sykes om hun klanten koel en tevreden te houden. De winkelervaring wordt beïnvloed door vele dingen en het behouden van een comfortabele temperatuur is van cruciaal belang in het stimuleren van klanten om te kijken, om te blijven hangen en uit te geven. Onze airconditioners, adiabatische koelers en ventilatoren zijn ideaal voor het verbeteren van de retail omgeving, zelfs op de heetste dagen en in de meest drukke winkels. Onze apparatuur is zo stil en discreet, uw klanten zullen ze niet eens opmerken maar ze zullen zeker de gevolgen merken. Beschikbaar in enkele eenheden of meerdere installaties, op korte of langere termijn verhuur, het unieke aanbod van retail airconditioners van Andrews Sykes zijn elegant, energiezuinig en milieuvriendelijk.

winkelcentra, Winkelgalerijen en andere grote winkelpanden stellen bijzondere uitdagingen aan hun eigenaars, managers en huurders. Hun grote omvang betekent dat het moeilijk kan zijn om voor een gelijkmatige temperatuur te zorgen in het hele gebouw. Vast opgestelde, centrale koelsystemen vallen over het algemeen onder de verantwoordelijkheid van de manager van het centrum of de eigenaar en aanvullende koeling valt onder de verantwoordelijkheid van individuele huurders van de winkel. Bij Andrews Sykes hebben we een enorme reeks van huurapparatuur, van individuele draagbare airconditioningsapparaten tot grootschalige koud water koelermachines en luchtbehandelingsapparaten. Onze apparatuur is modulair, zodat ze gemakkelijk kan worden gecombineerd om grotere pakketten voor winkelgalerijen en grote winkels te vormen - ideaal voor het verstrekken van extra koeling tijdens periodes van uitzonderlijke weersomstandigheden of voor als vaste installaties onverwacht in panne vallen.

Andrews airconditioners, koud water koelmachines, luchtbehandelingskasten en ventilatoren zijn beschikbaar over heel het land voor onmiddellijke levering tegen verrassend betaalbare prijzen. Dus, voordat uw klanten ontevreden worden en elders winkelen, klop aan onze deur en vraag ons voor een gratis, vrijblijvende offerte.

High Street Retailer

Door ons Nationaal Accounts Team, ondersteunen we alle locaties voor een grote high street retailer en apotheker in België. Dankzij de snelle levering van zowel koeling als verwarming en door nauw samen te werken met onze klantencontacten, maken we het mogelijk dat winkels open blijven en de handel voortzetten.

Grote Bankgroep

Andrews Sykes is gecontracteerd door één van de grootste banken van België om nood back-up te verstrekken en verwarming en airconditioning te voorzien. Wij bieden een prioriteit respons over heel het netwerk, gecoördineerd via onze toegewijd Nationaal Account Centrum. Dit varieert van extra apparaten bij extreme weersomstandigheden tot totale vervanging moest een filiaal een storing hebben in de verwarming of koeling. De 24/7 faciliteit betekent dat de cliënt kan blijven handel drijven vanuit alle locaties: onze back-up heeft vele takken helpen open blijven en stelde medewerkers en klanten in staat om comfortabel te blijven, wanneer sites anders gesloten zouden zijn ten gevolge van te hoge of lage temperaturen.

Retail Store

Alle winkels hebben uitstekende airconditioning diensten nodig om om te gaan met de lange hete dagen in de zomer en de honderden mensen die elke dag door de winkel passeren. Dat is waarom we niet verrast waren toen een winkel vijf PAC22 machines vroeg om in hun winkel te plaatsen. Andrews Sykes leverde en installeerde de apparaten snel en zorgde op een professionele manier voor een koele winkel. Het personeel in de winkel was blij met het eindresultaat en verzekerde ons dat ze ons opnieuw zouden gebruiken. Andrews Sykes is verheugd om winkels vooruit te helpen en te garanderen dat het personeel en de klanten genieten van een koele winkel in de zomer.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Airco te koop
Capaciteitsberekening
Verkoop Programma