Ik zoek Voor mijn
U Bent Hier: Home > Airco > Split Airconditioners
 • Concurrerende prijzen, levering dezelfde dag
 • Verhuur pakketten op lange of korte termijn beschikbaar
 • Efficiënt in gebruik, lage gebruikskosten
 • Breed scala van apparaten om uit te kiezen - 5kW tot 17kW
 • Hoge koelcapaciteit
 • Het toonaangevende Andrews PAC22 apparaat
 • Tot 30 meter tussen het apparaat in de kamer en de condensor
 • Snelle en vriendelijke dienstverlening
 • Daadwerkelijke 24/7 365 dagen per jaar back-up service
 • Lokale depots over heel de Benelux
 • Het toonaangevende verhuurbedrijf van airconditioning in België

Split airconditioners voorzien de ruimte waarin ze geplaatst worden van koele lucht, de warmte wordt verspreid via een flexibele verbindingslijn naar een extern geplaatste warmtewisselaar.Onze Split toestellen gebruiken water om de toestellen te koelen en dit betekent dat de warmtewisselaar over een afstand van 30m van de kamer die gekoeld moet worden, geplaatst kan worden. Het systeem is afgesloten waardoor het water bijna nooit bijgevuld of hervuld moet worden.

Het Andrews assortiment van tweedelige draagbare airconditioners is ideaal voor een breed assortiment van toepassingen, deze omvatten server ruimtes, datacentra, communicatieruimtes, winkels, kantoren, evenementen, beursstanden, tv-studio's, filmsets, sportstadions, ziekenhuizen en vele meer. Deze apparaten zijn zeer betrouwbaar en veilig in gebruik en leveren ononderbroken koeling aan verschillende kritische omgevingen.

De PAC15 kan Zephyr PAC kunnen beide 4.5kW aan koeling bieden, maar door het feit dat zij een watergekoeld ontwerp hebben, kan de afstand tussen het apparaat in de kamer en de warmtewisselaar oplopen tot 30 meter.

Het Andrews PAC22 apparaat is gekend over heel de airconditioning huurindustrie, vanwege zijn hoge output en ongeëvenaarde betrouwbaarheid. De PAC22 wordt gespecificeerd door de grootste HVAC en Mechanische dienstverleningsbedrijven van Europa en zit nu in haar 3e generatie sinds haar origineel concept meer dan 35 jaar geleden. De PAC22 heeft een capaciteit van 6.5kW en heeft snelle verbindingslijnen van 5m en die verlengd kunnen worden tot 30m om een verbinding te vormen tussen het toestel in de kamer en de warmtewisselaar. De PAC22 blijft operationeel bij temperaturen van 10°C waardoor het mogelijk is dat het gebruikt wordt in gekoelde omgevingen zoals bij bierhandelaars of opslagruimten voor voedsel. De PAC22 biedt enorme hoeveelheden aan koeling, maar vereist alleen een standaard 13 Amp stopcontact om het te voeden. We hebben ook een 60 Hz versie voor gebruik aan boord van schepen of voor toepassingen op booreilanden.

Helemaal bovenaan in ons assortiment hebben we het PAC60 apparaat. Dit model werd ontwikkeld in 2009 en is sindsdien zeer populair bij grote koelingsvereisten zoals in IT-omgevingen, waaronder server- en communicatieruimtes. De PAC60 heeft ook bekendheid verworven voor het leveren van koeling voor industriële en proces toepassingen. Naar het voorbeeld van het immer populaire PAC22 apparaat is er de de PAC60, het kan een enorme 17kW aan koeling leveren terwijl het volledig draagbaar blijft. Zoals bij andere PAC apparaten, gebruikt de PAC60 water om de condensor te koelen waardoor het buitenapparaat 30m van de kamer die gekoeld wordt, geplaatst kan worden. Dit toestel heeft een driefasige, 400 volt, 32 ampère, 5-polig elektrische voedingsbron nodig.

Een gratis onderzoek van uw locatie door een Andrews verwarmingsspecialist zal u helpen om uit te werken welk model precies en welke set-up juist is voor uw locatie en toepassing.

Bel ons op 0800 15010 voor hulp en advies of voor meer informatie.