Ik zoek Voor mijn
U Bent Hier: Home > Airco > Monobloc Airconditioners
 • Eenvoudig te gebruiken, steek de stekker in en u heeft direct koeling
 • Beschikbaar om online te kopen
 • Concurrerende prijzen, levering dezelfde dag
 • Verhuurpakketten voor korte of lange termijn beschikbaar
 • Efficiënt in gebruik, geeft lage gebruikskosten
 • Breed scala van apparaten om uit te kiezen - 1.7kW tot 7.3kW
 • Sommige modellen worden geleverd met een venster en afstandsbediening
 • Snelle en vriendelijke dienstverlening
 • Daadwerkelijke 24/7 365 dagen per jaar back-up dienstverlening
 • Lokale depots over heel de Benelux
 • Het toonaangevende verhuurbedrijf van airconditioning in België

Airconditioners met uitblaaspijp voorzien de ruimte waarin ze geplaatst worden van koele lucht, de warmte wordt verspreid via lange flexibele buizen die via een openslaand raam naar buiten kunnen geleid woren of in sommige gevallen kunnen ze gekanaliseerd worden via een nis in een vals plafond.

Het Andrews assortiment van draagbare airconditioners met uitblaaspijp is ideaal voor een breed assortiment van toepassingen, zoals woonhuizen, winkels, kantoren, server ruimtes, hotels, beursstanden, scholen, tv-studio's, sportstadia, ziekenhuizen en nog veel meer. Deze apparaten zijn zeer eenvoudig om te gebruiken en kunnen binnen enkele minuten na aankomst op uw locatie operationeel zijn en direct koeling verstrekken.

Onze Pac 9 en Polar Breeze zijn de kleinste apparaten in onze huurreeks en zijn ideaal voor kleine kantoren, ze bieden een goedkope oplossing voor vele bedrijven die een lage capaciteit aan koeling van vereisen.

De Polar Breeze en Polar Wind apparaten behoren tot onze populairste toestellen, we hebben duizenden apparaten in onze verhuurserie en verkopen ook honderden van deze units per jaar. Beide modellen kunnen geleverd worden met een venster om de installatie te vergemakkelijken en ook een afstandsbediening. De Polar Breeze heeft een capaciteit van 2.6kw en de Polar Wind heeft een capaciteit van 4.1kW. De Polar Breeze plus en Polar Wind plus, zijn onze nieuwste toestellen, deze hebben een verbeterd rendement samen met andere nieuwe functies.

Voor grotere toepassingen bieden wij onze Polar wind en PAC 15 ET aan. Deze apparaten zijn geschikt voor toepassingen waarbij een hoger niveau van koeling nodig is. Zij werken op dezelfde manier als de kleinere modellen, waarbij de warmte verspreid wordt door flexibele slangen maar deze toestellen kunnen ook voorzien zijn van slangen die op de koude luchtzijde gemonteerd zijn. Hierdoor kan de koude lucht op een bepaald gebied gericht worden voor "spot koeling", zulke toepassingen omvatten de productie van levensmiddelen, machine koeling, server rekken of opname studio's waar het apparaat buiten de kamer geplaatst kan worden en waar de koude lucht naar binnen geleid wordt.

Een gratis onderzoek van uw locatie door een Andrews verwarmingsspecialist zal helpen om uit te werken welk model en set-up goed is voor uw locatie en toepassing.

Bel ons op 0800 15010 voor hulp en advies of voor meer informatie.