Luchtgekoelde Airconditioners

Andrews Sykes biedt een groot assortiment luchtgekoelde airconditioners voor de verhuur en verkoop. Wij bieden u de nieuwste modellen energiezuinige en milieuvriendelijke verrijdbare airco units. Deze machines zijn eenvoudig in gebruik en kunnen worden aangesloten op een standaard stopcontact. Onze range luchtgekoelde airconditioners hebben een capaciteit variërend van 2,2 kW van de PAC 9, tot en met 7,3 kW van de ET25 spotkoeler. Dit assortiment bevat tevens de markt leidende Polar Breeze en Polar Wind airco’s.

 • Eenvoudig in gebruik, stekker in het stopcontact en u heeft onmiddellijk koeling
 • Online beschikbaar
 • Concurrerende prijzen
 • Lange en korte termijn verhuurpakketten beschikbaar
 • Eenvoudig en efficiënt in gebruik
 • Groot assortiment
 • Sommige modellen worden geleverd inclusief afstandsbediening
 • Snelle en vriendelijke service
 • Strategisch gelegen centraal depot
 • Dé Belgische airco huurspecialist
 • 24/7/365 back up service

Luchtgekoelde airconditioners leveren koele lucht in de kamer waarin zij staan opgesteld. De warmte die de airconditioner produceert wordt via flexibele luchtslangen de ruimte uit geblazen. In sommige gevallen kunnen deze slangen de warme lucht uitblazen via luchtroosters in het plafond.

De mobiele airco units van Andrews Sykes zijn ideaal voor het koelen van een groot aantal toepassingen, waaronder winkels, kantoren, serverruimtes, hotels, tentoonstellingen, scholen, TV studio’s, sportaccomodaties, ziekenhuizen en nog veel meer. Deze airconditioners zijn zeer eenvoudig in gebruik en leveren direct na installatie grote hoeveelheden koele lucht.

Onze PAC 9 airconditioners zijn de kleinste units in onze vloot en zijn zeer geschikt voor onder meer het koelen van kleine kantoren. Dankzij de lage huur- en verbruikskosten zijn deze machines ideaal voor het koelen van toepassingen waarin weinig koelcapaciteit benodigd is.

De Polar Breeze en Polar Wind units behoren tot onze meest populaire mobiele airconditioners. Beide modellen kunnen worden voorzien van een raamkit en een afstandsbediening, voor een eenvoudige installatie en bediening. De Polar Breeze beschikt over een koelcapaciteit van 2,6 kW en de Polar Wind over een koelcapaciteit van 4,1 kW. De Polar Breeze plus en Polar Wind plus, onze nieuwe units, beschikken over een verbeterde energiezuinigheid, alsmede andere nieuwe extra mogelijkheden.

Voor grotere toepassingen bieden wij onder meer de PAC 15 en onze ET 21 en ET 25 spotkoelers. Deze units zijn uitermate geschikt voor toepassingen waarin grote hoeveelheden koeling benodigd zijn.

Deze units werken op dezelfde manier als de kleinere modellen, waarbij de warme lucht via flexibele luchtslangen de ruimte uit wordt geblazen. Echter kan bij deze modellen ook de koude lucht de ruimte in worden geblazen middels deze slangen. Dit zorgt er voor dat de koude lucht op een specifiek vooraf bepaalde locatie kan worden uitgeblazen. Dit zogenaamde “spotkoeling” principe wordt onder meer vaak gebruikt in de voedselindustrie en bij het koelen van machines, servers en studio’s.

Een gratis advies ter plaatse van één van onze airco specialisten kan u helpen met het vinden van de beste airco voor uw locatie en toepassing. Bel ons op 0800 15010 voor hulp en advies en voor meer informatie.

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010