Rooftop Airconditioning

Andrews heeft een reeks rooftop airco’s ter beschikking voor alle toepassingen waar een hoge capaciteit koeling vereist is. Of u nu afkoeling nodig heeft in een kantoor, fabriek, tent of op een filmset, Andrews heeft de ideale oplossing in huis. Bovendien bezitten sommige van onze toestellen ook een warmtepomp, zodat ze als koeling en verwarming ingezet kunnen worden.

  • Huurpakketten beschikbaar op korte of lange termijn
  • Efficiënt in gebruik waardoor u lage gebruikskosten heeft
  • Mogelijkheden om te verwarmen of te koelen
  • Hoge koelcapaciteit
  • Slangen tot 50 meter
  • Snelle en vriendelijke dienstverlening
  • Daadwerkelijke 24/7 365 dagen per jaar back-up service
  • Vestigingen over heel de Benelux
  • Marktleider op vlak van aircoverhuur

Ons gamma moderne rooftop airco’s biedt de ideale huuroplossing voor allerlei toepassingen. Deze vrijstaande airconditioners zijn de beste oplossing wanneer een zeer hoge koelingscapaciteit vereist is, of waar leidingen naar de buitenlucht reeds aanwezig zijn in het gebouw, zodat het toestel op het dak of naast uw gebouw kan geplaatst worden en aangesloten worden op het leidingsysteem.

Al onze toestellen zijn robuust gebouwd zodat ze alle weersomstandigheden kunnen trotseren. Een specialist ter zake komt deze selfcontained units voor u ter plaatse leveren en installeren vanuit ons dichtstbijzijnde depot. Vooraf kan een van onze vertegenwoordigers uw locatie ook gratis komen bezoeken om u het beste advies te kunnen geven.

Ons grootste model, de HPAC90, kan ruimtes tot wel 2.250m³ koelen of verwarmen. Omdat dit toestel ook een warmtepomp is, kan het ook tot 90kW aan warmte leveren. Daarom is dit toestel ideaal in wisselende weersomstandigheden, bijvoorbeeld in de lente of herfst.

Voor nog grotere toepassingen kunnen verschillende van onze machines worden samengekoppeld dankzij de verschillende in- en uitgangen van de toestellen en de flexibele leidingen die wij kunnen meeleveren, net als alle andere toebehoren. Bovendien zijn onze rooftop airco’s ook geschikt voor stille toepassingen zoals filmsets, omdat zij verschillende standen bevatten waaronder een speciale stille modus.

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010