Ik zoek Voor mijn
U Bent Hier: Home > Airco > Verdamper Koelers
  • Gemakkelijk te gebruiken, gewoon de stekker insteken voor directe koeling
  • Beschikbaar om online te kopen
  • Concurrerende prijzen, levering dezelfde dag
  • Huurpakketten beschikbaar op korte of lange termijn
  • Efficiënt in gebruik waardoor u lage gebruikskosten heeft
  • Reeks van apparaten om uit te kiezen
  • Snelle en vriendelijke service
  • Daadwerkelijke 24/7, 365 dagen per jaar back-up dienstverlening
  • Depots over heel de Benelux
  • Het toonaangevende airconditioning verhuurbedrijf van België

Adiabatische koelers worden vaak gebruikt om koeling te voorzien op plaatsen waar het onmogelijk of onpraktisch is om draagbare airconditioners te gebruiken. Deze apparaten worden vaak gebruikt wanneer het gebied te groot is om conventionele airconditioning te gebruiken of als de toegang tot een externe voedingsbron niet beschikbaar is, de Andrews reeks van Adiabatische luchtkoelers kan helpen om koeling aan dergelijke omgevingen te leveren. De units worden gevuld met kraantjeswater, dit water wordt dan verspreid over een intern filter medium, wanneer de omgevingslucht over dit natte medium wordt geblazen, verdampt het water waardoor de lucht haar warmte verliest, een temperatuurdaling van meer dan 10 graden Celsius kan bereikt worden. Alhoewel de totale kamertemperatuur niet daalt, kunnen deze apparaten zeer effectief zijn in het leveren van koude lucht aan een gelokaliseerd gebied. Op plaatsen waar verdampende apparaten gebruikt worden, is het belangrijk dat het gebied veel natuurlijke ventilatie heeft, we raden het gebruik van deze toestellen af op plaatsen waar IT of elektrische apparatuur gebruikt wordt of waar droge producten worden opgeslagen.

Het Andrews assortiment van adiabatische koelers kan worden opgedeeld in drie categorieën;

Small - De Little Cool. Dit apparaat kan gebruikt worden om ruimten van ongeveer 20m3 te koelen en hebben een luchtstroom tot 750m3/h. Onze kleine verdamper apparaten zijn ideaal voor winkels of kleine werkruimtes.

Medium - De Double Cool . Dit apparaat kan gebruikt worden om volumes van ongeveer 30m3 te koelen en hebben een luchtstroom tot 1750m3/h. Ons medium verdamper toestel is ideaal voor grotere winkels, magazijnen, evenementen, fabrieken en sporthallen.

Large – De Cyclone, deze kan een ruimte die groter is dan 100m3 afkoelen en kan een luchtstroom van meer dan 2500m3/h leveren. Onze grote verdamper apparaten zijn geschikt voor grote werkplaatsen, grote zalen, evenementen en feesttenten.

Een gratis bezoek aan uw locatie door een Andrews Airconditioning specialist, zal u exact helpen bepalen welk model en set-up het beste is voor u.

Bel ons op 0800 15010 voor hulp en advies of voor meer informatie.