Eindelijk zomerweer in België!

We hebben lang moeten wachten, maar we hebben nu toch eindelijk zomerweer! Het is bijna augustus en de zon begint nu pas flink te schijnen, met tropische temperaturen als gevolg in heel België.

Meteo zegt dat we deze week boven de 30 graden kunnen verwachten. Het is tijd om de barbecue op te warmen, de zomerkleren aan te trekken en lekker te genieten van het weer.

Tijdens het werken kunnen deze hoge temperaturen soms frustrerend zijn. Als u op kantoor, in een wachtruimte, een magazijn of in een fabriek werkt kan u zich bij te hoge temperaturen ongemakkelijk voelen. Het is bewezen dat hierdoor de productiviteit afneemt. In sommige extreme gevallen kan de hitte ook gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Het is dus van belang om dit soort situaties te voorkomen.

Andrews Sykes is de meest betrouwbare leverancier van tijdelijke huurapparatuur zoals airconditioners en chillers in België. We beschikken over een groot assortiment mobiele units en hebben jarenlange ervaring. Wij zijn daarom in staat om al uw problemen betreffende koeling op te lossen en u koel de zomer door te helpen. Bel nu met 0800 150 10 voor meer informatie over onze producten en service. Onze adviseurs helpen u snel en professioneel met het vinden van de ideale oplossing.