Airconditioners Voor School

Een middelbare school in de omgeving van Brugge kampte met een tijdelijk probleem betreffende de koeling van haar klaslokalen. Wegens een verbouwing van het normale schoolgebouw moeten de lessen tijdelijk uitwijken naar noodlokalen. Door de recente hoge buitentemperaturen werd het erg warm en benauwd in deze noodlokalen, waarna de rector van de school besloot dat er een oplossing hiervoor moet komen, tot het moment dat de verbouwingswerkzaamheden zijn afgerond. Hij vroeg de facility manager van de school om dit te regelen, waarna de facility manager belde met Andrews Sykes.

Een adviseur van Andrews Sykes ging langs bij de school om te berekenen en beoordelen wat de beste oplossing zou zijn voor dit probleem. Hij concludeerde dat het installeren van een Polar Windmobiele  airconditioner in elk klaslokaal voldoende koeling zou bieden om de studenten weer een comfortabele leeromgeving te bieden.

Op verzoek van de facility manager werden de mobiele airco’s nog de volgende dag geleverd en geïnstalleerd. De gewenste temperatuur in de lokalen werd hierna al snel bereikt. Leraren, studenten en medewerkers zijn allen zeer content met de tijdelijke koelingsoplossing.