Andrews Sykes Klimaat Verhuur zorgt voor Verwarming van een Constructiehangar

Om de stalen constructie van een hangar  te schilderen was het vereist dat er geen condensvorming kon optreden. Hiervoor  mocht de temperatuur niet onder de 10 graden dalen.

Een produktspecialist van Andrews Sykes Klimaat Verhuur is natuurlijk eerst ter plaatse gaan kijken.  Zo kon hij  de capaciteit voor de nodige verwarming  bepalen door het meten van de relatieve vochtigheid en de temperatuur in de hal. Met kennis van zake, technisch en logistiek, heeft hij  de perfecte oplossing  kunnen aanbieden.

Onze specialist heeft gekozen voor een indirect gestookte olieheater  te plaatsen om tegelijkertijd te kunnen verwarmen en drogen. Gezien de grootte van de ruimte werden onze  indirect gestookte olieheaters van 350 kW gebruikt. Het grote volume warme lucht en hun laag verbruik, geven een optimaal rendement. Om het beste resultaat te geven werden de indirect gestookte olieheaters met ventilatoren gecombineerd.  Zo kon de luchtstroom  heel goed beheerst  worden.

Dankzij die oplossing heeft het schilderen gewoon kunnen doorgaan zonder dat er extra kosten voor het niet tijdig opleveren  zouden worden aangerekend.

Tijdelijke verwarming huren is voor veel verschillende gevallen een rendabele  oplossing die u veel andere kosten doet  besparen.

Wenst u inlichtingen ? Bel dan zeker een van de specialisten van Andrews Sykes Klimaat Verhuur op het gratis nummer 0800/15.010.