Andrews Sykes Presenteert: De Nieuwe FD 40!

Andrews Sykes Ontvochtiging Verhuur is al meer dan 40 jaar de nummer één in ontvochtiging verhuur in Nederland. In navolging van de zeer succesvolle FD 15, FD 30 en FD 60, is de FD 40 de nieuwste aanwinst in het bouwdroger assortiment van Andrews Sykes. Deze droger staat voor ontvochtiging in haar meest pure vorm.

De FD 40 is krachtig, licht, gemakkelijk te verplaatsen en stil in gebruik. De ontvochtiger is zuinig in gebruik en kan zelf het luchtvochtigheidsgehalte in een ruimte regelen, via de optionele thermostaat. Dit kan u enorm veel energiekosten besparen. De 230 volt aansluiting zorgt er voor dat de droger geschikt is voor diverse toepassingen, zoals industrie, de bouw of thuis gebruik. De kunststof omkasting maakt dat de FD 40 krachtig en betrouwbaar is. Tevens is er de mogelijkheid om een externe condenspomp te gebruiken.

De FD 40 beschikt over een nominale ontvochtigingscapaciteit van 75 liter per dag en is geschikt voor het drogen van ruimtes tot wel 940m³. Gecombineerd met de hoge luchtopbrengst en de mogelijkheid om deze machine ook te gebruiken bij lage temperaturen, maakt dat dit één van de meest effectieve drogers op de markt. De FD 40 is zowel te huur als te koop bij al onze depots in Nederland en België. Bel 0800 5 200 200 wanneer u meer informatie wilt van één van onze adviseurs.

Klik hier om een korte video te bekijken die de voordelen en kenmerken laat zien van deze nieuwe innovatie in ontvochtiging.