U Bent Hier > Home > Blog > Brief > Appartementen tijdig opgeleverd dankzij Andrews Sykes verwarming

Appartementen tijdig opgeleverd dankzij Andrews Sykes verwarming

Deze winter huurde een van de grootste aannemers van het land bij ons een ID700TA indirect gestookte olie heater die op het dak van een appartementenblok werd geplaatst en van daaruit door middel van een slimme oplossing warme en droge lucht door luchtslangen via het aanwezige ventilatiekanaal van de 30 appartementen in het gebouw blies.

De kachel in kwestie werd voorzien van mazout via gewapende olieleidingen waardoor olie naar boven werd gepompt vanuit een IBC-tank die beneden naast het gebouw stond opgesteld. Deze oplossing had als groot voordeel dat er geen apparatuur in de appartementen hoefde te staan en er dus meer vrije bewegingsruimte beschikbaar was dan het geval zou zijn met een andere oplossing. Daarbij was er ook maar één elektrische voeding nodig voor de heater op het dak.

Onze verwarmingsoplossing zorgde ervoor dat de geplande werken geen vertragingen opliepen en dat schade door vocht werd uitgesloten.
Door deze aanpak kon ook aanzienlijk op de energiekosten worden bespaard omdat alle 30 appartementen tegelijkertijd werden verwarmd vanuit een centrale luchtbehandeling.

Wij leveren zeer regelmatig verwarmingstoestellen aan bouwprojecten en bijna altijd zijn er specifieke omstandigheden waar rekening mee dient te worden gehouden. Door onze jarenlange ervaring in verwarming voor allerhande projecten en toepassingen kunnen wij garanderen dat wij steeds binnen 4 uur na uw aanvraag de meest gepaste oplossing leveren en installeren. Voor meer informatie, bel nu 0800 15010.

This article was posted in Brief, Verwarming / Heating and tagged , , , . Both comments and trackbacks are closed.