U Bent Hier > Home > Blog > Brief > Bekend postbedrijf zoekt voor verwarmingsoplossingen bij Andrews Verwarming verhuur

Bekend postbedrijf zoekt voor verwarmingsoplossingen bij Andrews Verwarming verhuur

Wanneer een gerenommeerd postbedrijf op zoek was naar een dringende oplossing omtrent extra verwarming om de feestdagen door te komen, werd Andrews Sykes gecontacteerd voor hun expertise en advies.

Het distributiecentrum had problemen met het warm houden van hun magazijn tijdens de winterperiode, waardoor de kou het de werknemers moeilijk maakte om te werken.
De situatie was van zulke aard dat men geen andere uitweg zag dan de site tijdelijk te sluiten. De manager stond onder immense druk om snel een effectieve verwarmingsoplossing te vinden. De oplossing werd uiteindelijk gevonden bij Andrews Sykes waar het bedrijf heaters kon huren

Onze lokale specialist bezocht de vestiging om een inschatting te maken en de werkplekken te berekenen alvorens een verwarmingspakket voor te stellen, bestaande uit twee ID 220 indirecte diesel heaters, naast een 1000 Liter brandstoftank.

Eens geïnstalleerd, werkten de gehuurde heaters die we bezorgden perfect en zorgden ze voor een merkbaar verschil voor de werknemers die erg tevreden waren met onze oplossing.
Onze snelle interventie verzekerde dat alle personeelsleden hun werk konden verderzetten in een warme en comfortabele omgeving, ondanks de seizoensgebonden temperatuurdalingen.

 

This article was posted in Brief, Nieuws, Verwarming / Heating and tagged , , , , . Both comments and trackbacks are closed.