U Bent Hier > Home > Blog > Brief > Beroemd Museum Huurt Verwarming voor Heat-Load-Test

Beroemd Museum Huurt Verwarming voor Heat-Load-Test

Een van de meest bezochte musea van België, bekend om een zeer grote exhibitieruimte plaatste recent een nieuw airconditioningsysteem. Omdat deze systemen moeten worden onderworpen aan een heat-load-test, werden wij door de installateurs gecontacteerd met de vraag of wij verwarmingstoestellen konden leveren om de verplichte tests uit te voeren.
Wij leverden twee DE190 elektrische kachels die de benodigde 80 kW aan warmte konden leveren zoals in dit geval nodig was.

Omwille van de complexe aard van het project was het van groot belang dat de units binnen een strak tijdsschema werden geleverd.
Indien we de kachels niet tijdig ter plaatse zouden hebben gekregen, zou de volledige opdracht zijn gefaald. Dagelijks bezoeken duizenden mensen de attractie en enige belemmeringen omtrent de werken aan het koelsysteem zouden catastrofale gevolgen hebben voor het museum dat vasthoudt aan strikt te volgen richtlijnen om te verzekeren dat de deuren tijdig konden openen voor de bezoekers.

Zoals verwacht installeerden we vroeg in de ochtend beide DE190 kachels die om 17:30 uur dezelfde dag weer werden opgehaald. Hoewel dit weinig ruimte liet voor fouten – met zoveel andere onafhankelijke bedrijven die in de omgeving werken – voltooiden wij ons deel van de opdracht met succes en installeerden en verwijderden we beide units volledig binnen het vooropgestelde tijdsschema.

Voor meer informatie over hoe wij u van dienst kunnen zijn bij heat-load testen en andere klimaatzaken, kan u terecht op onze website www.andrewssykes.be/nl/ of staan wij u graag te woord op het gratis nummer 0800 15010.

This article was posted in Brief, Verwarming / Heating and tagged , , , . Both comments and trackbacks are closed.