U Bent Hier > Home > Blog > Brief > Chiller huren redt aardappeloogst

Chiller huren redt aardappeloogst

Een groot agrarisch bedrijf wilde tijdelijk een chiller huren om het bestaande koelsysteem voor de aardappelopslag te vervangen nadat dit defect raakte en vervangingsonderdelen moesten worden besteld.
Andrews Sykes zorgde meteen voor een noodoplossing op maat die het systeem van de klant direct kon vervangen.

De aardappelleverancier levert friet aan diverse snelfood ketens die de hoogste kwaliteitseisen stellen aan de frieten. Hiervoor is een goed werkend koelsysteem van groot belang. Langdurige onderbreking van de koeling zou tot grote verliezen leiden, zowel van de voorraad als de continuïteit van de te bakken frieten.

Eén van onze specialisten kwam ter plaatse om de benodigde capaciteit te berekenen en een gepaste oplossing te ontwerpen voor de gekoelde loodsen van de opslagplaats . Meteen na het bezoek werden drie FC90 Fast Chillers in hetzelfde aantal koelruimtes geplaatst.
Deze chillers boden de perfecte oplossing omdat zij de vereiste temperatuur van 5°C tot 10°C moeiteloos konden behouden.

Dankzij onze snelle interventie en tijdelijke verhuuroplossing was onze klant ervan verzekerd dat er geen schade aan de producten werd geleden.

This article was posted in Brief, Chiller and tagged , , , , . Both comments and trackbacks are closed.