U Bent Hier > Home > Blog > Brief > Chiller verhuur koelt filmfestival

Chiller verhuur koelt filmfestival

Andrews Sykes werd benaderd door een bekend filmfestival omdat het bestaande koelsysteem in een van de bioscopen defect geraakte tijdens deze warme zomerdagen. Om dit probleem op te lossen werd er gezocht naar een tijdelijk vervangsysteem dat ter plaatse kon blijven tot de bestaande koeling kon worden hersteld.

Omdat onder de aanwezigen vele professionals van over de hele wereld waren, was het zeer belangrijk dat een goede indruk van het festival werd nagelaten.

Na een grondige evaluatie van de zalen en van de nodige koelcapaciteit koos onze specialist voor een tijdelijk systeem dat kan worden geïntegreerd in de bestaande luchtbehandeling. Er werd een 100 kW chiller met luchtbehandelingskast geleverd en geïnstalleerd aan de achterkant van het gebouw. Via luchtslangen kon de chiller worden verbonden met het luchtbehandelingssysteem.

Het volledige systeem werd op de dag van de installatie nog in bedrijf gesteld en zorgde meteen voor efficiënte koeling.

Andrews Sykes klimaatverhuur kan u professioneel ondersteunen en biedt effectieve oplossingen voor elke airco behoefte. Wij garanderen u een snelle responstijd en competitieve prijzen.
Indien u meer informatie wil over het huren van een chiller, neem dan contact met ons op via 0800 15010, wij helpen u graag verder.

This article was posted in Brief, Chiller and tagged , , , . Both comments and trackbacks are closed.