Een Automotive bedrijf belt Andrews Ventilatie

Industriële en technische processen zijn onderworpen aan strenge productienormen.Bedrijven moeten zich vanzelfsprekend houden aan de ARBO eisen zoals die zijn vastgesteld om de mensen die op de site werken te beschermen. De nodige maatregelen moeten worden genomen om de gezondheid en veiligheid te waarborgen.

Een internationale auto-onderneming had problemen in de omgeving van de productielijn. Ze moesten een grote batterij ontmantelen waardoor er metaaldeeltjes en stof in de lucht zouden vrijkomen. Er ontstond de behoefte aan een tijdelijk ventilatiesysteem, om het inademen van de gevaarlijke vervuilde lucht te voorkomen.

Andrews Ventilatie werd benaderd om te helpen bij het vinden van een praktische oplossing.

In antwoord op hun vraag ging een regionale klimaatspecialist naar de locatie om de situatie ter plekke te bekijken. Andrews Ventilatie heeft vervolgens aan de hand van het advies van de specialist een krachtige FV300 ventilator verhuurd aan de klant met bijbehorende luchtslangen. De vervuilde lucht werd hiermee afgezogen uit de afgesloten werkruimte.

Onze apparatuur heeft er een periode van twee weken gestaan. Dit gaf deze fabrikant de mogelijkheid de werkzaamheden uit te voeren zonder het productieproces stil te moeten leggen.