U Bent Hier > Home > Blog > Airconditioning > Farmaceutisch bedrijf huurt rooftop airco’s

Farmaceutisch bedrijf huurt rooftop airco’s

Wij werden door een gerenommeerd internationaal farmaceutisch bedrijf gecontacteerd met de vraag of wij airco’s met grote capaciteit te huur hebben. Andrews Sykes is gespecialiseerd in farmaceutica toepassingen en verhuurt efficiënte, betrouwbare rooftop airco’s die multi-inzetbaar zijn.

Nu de zomer aanhoudt en ook goed geïsoleerde magazijnen opwarmen, dienen meer en meer medicijnen gekoeld te worden zodat deze niet bederven en hun werkende kracht niet verliezen. In de geneesmiddelen branche is een constante temperatuur en luchtvochtigheid van groot belang, zowel tijdens de productie als de opslag. Nadat een van onze specialisten een locatiebezoek uitvoerde, werd er voorgesteld om twee HPAC 90 rooftop airco’s van elk 90 kW te plaatsen.

Onze HPAC-modellen maken gebruik van recirculatie techniek om zo energie te besparen. Door een deel reeds gekoelde lucht te hergebruiken is er minder capaciteit nodig, waardoor ook het elektriciteitsverbruik wordt verlaagd. Daarbij zijn deze apparaten ook uitgerust met warmtepomp technologie, waardoor ze probleemloos zowel verwarming als koeling kunnen leveren.
Het is natuurlijk geen toeval dat deze compacte airco’s zeer populair zijn bij onze klanten.

Indien u airconditioning nodig heeft kan u steeds terecht op het gratis nummer 0800 15010.
Onze specialisten staan u graag te woord en adviseren u de beste oplossing op maat.

This article was posted in Airconditioning, Brief and tagged , , , . Both comments and trackbacks are closed.