Heaters En Boilers Assortiment Andrews Sykes

De zomer is pas net ten einde, maar de voorbereidingen op het winterseizoen van Andrews Sykes Boiler Verhuur en Andrews Sykes Verwarming Verhuur zijn alweer in volle gang. Het zeer uitgebreide assortiment aan boilers, gasheaters, elektroheaters,  olieheaters, elektrische ketelhuizen en olie- en gasgestookte ketelhuizen is wederom vernieuwd en uitgebreid.

Elektroheaters

Andrews Sykes Verwarming Verhuur beschikt over een zeer uitgebreid assortiment aan elektrische verwarming, in een range van 2 kW tot en met 15 kW. U kunt niet alleen elektroheaters huren, maar Andrews Sykes Verwarming Verhuur verkoopt eveneens deze goede en krachtige machines. Deze elektroheaters zijn uitermate gemakkelijk in gebruik en leveren bovendien snel droge en schone lucht.

Gasheaters

Onze direct gestookte gasheaters zijn geschikt voor het verwarmen van ruimtes tot 2.040 m3. Deze gasheaters leveren snel droge en warme schone lucht op.

 Olieheaters

Het assortiment indirect gestookte olieheaters van Andrews Sykes Verwarming Verhuur bestaat uit heaters variërend van 55 kW tot en met 350 kW. De meest krachtige olieheater in het assortiment van Andrews Sykes Verwarming Verhuur is de ID 1200 TA. Deze olieheater heeft een luchtopbrengst van maar liefst 22.000 m3 per uur.

Elektrische ketelhuizen

De verplaatsbare elektrische ketelhuizen van Andrews Sykes Boiler Verhuur zijn zeer goed geschikt voor het snel leveren van noodverwarming voor onder meer woningen, winkels of tenten. Dit seizoen beschikt Andrews Sykes Boiler Verhuur over twee typen elektrische ketelhuizen, variërend van 22 kW tot en met 36 kW.

Olie/gasgestookte ketelhuizen

Wanneer u tijdelijk een krachtig mobiele ketelhuis nodig heeft, bent u bij Andrews Sykes Boiler Verhuur aan het juiste adres. Het assortiment aan verrijdbare oliegestookte ketelhuizen en gasgestookte ketelhuizen dat u kunt huren bestaat uit vier soorten units, waarbij de meest krachtige beschikt over een vermogen van 520 kW.

 

Wilt u een boiler huren of verwarming huren? Neem dan snel contact op met één van onze adviseurs en maak een vrijblijvend een afspraak. Indien gewenst kunnen wij binnen vier uur overal in de Benelux noodverwarming leveren.