U Bent Hier > Home > Blog > Verwarming / Heating > Heaters huren voor Partytenten? Andrews Sykes heeft echt alles in huis!

Heaters huren voor Partytenten? Andrews Sykes heeft echt alles in huis!

In heel België is de partytent een populaire oplossing voor het organiseren van evenementen. Als organisatie houdt u uw bezoekers graag droog en warm, maar dat laatste doet een tent echter niet uit zichzelf. Hiervoor is het belangrijk dat u goed nadenkt over hoe uw tent moet voldoen aan uw eisen.

De opstelling van een tent is het zwaarste werk, waarna de inrichting ervan een goede indruk kan maken op uw genodigden, hoewel maar al te vaak wordt vergeten om de tent aangenaam te verwarmen, wat directe invloed heeft op de sfeer.
Laat u daarom niet te slim af zijn door het weer, maar wees voorbereid.
Net zoals u een partytent kan huren, kan u ook zeer voordelig verwarming huren. Zulke verwarmingstoestellen zijn er in alle maten en capaciteiten voor kleine tot grote evenementen en zijn in de meeste gevallen zeer eenvoudig te installeren.

Wanneer u een partytent heater huurt bij Andrews Sykes hoeft u zich echter geen zorgen te maken over de beperkingen van verwarmingstoestellen of het maken van de beste keuze. Onze specialisten begeleiden u naar de beste oplossing voor uw evenement.
Zij berekenen de nodige warmte ( of koeling ) op basis van de grootte van uw partytent of andere tijdelijke structuur en maken vervolgens een offerte op maat van uw budget. Zo bent u ervan verzekerd dat u tegen een lage kostprijs de best mogelijke apparatuur kan inzetten voor een geslaagd evenement.

Onlangs kreeg Andrews Sykes een oproep van een bekend evenementenbureau die op zoek was naar een tijdelijke, maar zeer krachtige verwarming voor een grote festivaltent.

Jaarlijks wordt een parkconcert georganiseerd en dit jaar werd dit voor de eerste keer in een reusachtige tent gedaan.
De festivaltent werd vanbinnen omgebouwd tot een heuse concertzaal. Op de planning stonden vele bekende acts die duizenden mensen naar het evenement lokten.

Bij dit soort evenementen is het van groot belang dat de temperatuur in de tent optimaal blijft en daarom leverde Andrews Sykes een ID 700 W samen met een brandstoftank van 1000 liter.
Via een luchtslang blies de mobiele heater verse warme lucht de tent in zodat de temperatuur met enkele graden werd verhoogd.
Ook de backstage tent voor de artiesten werd aangenaam verwarmd zodat zij zelfs op een festivalweide dezelfde luxe konden verwachten als in een echte concerthal.
Dankzij onze opstelling kon de tent de hele avond lang verwarmd blijven zodat de bezoekers zich een onvergetelijke beleving kunnen herinneren.

Indien u ook een evenement wilt organiseren ­– of dit nu groot of klein is – bij Andrews Sykes bent u aan het juiste adres.
Wij leveren verwarming voor alle soorten toepassingen en verzorgen een volledige installatieservice. Daarnaast kunt u zich desgewenst ook op ons een beroep doen voor uw brandstofbevoorrading.

Andrews Sykes levert een volledige service op maat van A tot Z. Bel ons gerust op 0800 15010 en bespreek uw project met een van onze specialisten. Zij maken voor u een vrijblijvende offerte op maat van uw budget. Voor meer informatie, bezoek www.andrewssykes.be

This article was posted in Verwarming / Heating and tagged , , , , . Both comments and trackbacks are closed.