U Bent Hier > Home > Blog > Boilers > Hoge Capaciteit Boiler voor Noodsituatie Appartementen Gebouw in Anderlecht

Hoge Capaciteit Boiler voor Noodsituatie Appartementen Gebouw in Anderlecht

Op 29 December, twee dagen voor de jaarwisseling werden wij met urgentie gecontacteerd door een beheerder van een groot appartementengebouw in Anderlecht. Een dringende situatie — geen van de ruim 380 woningen in het Appartementencomplex had warm water of centrale verwarming meer. Met oud en nieuw vlak voor de deur wou de beheerder dit zo snel mogelijk in orde maken en wij werden ingeschakeld om dit te realiseren.

Een gebouw met 380 woningen te voorzien van cv en warmwater vereist de nodige capaciteit. Om er zeker van te zijn dat elke individuele woning, én de publieke ruimtes van het gebouw waren voorzien, hebben we een van onze grootste en krachtigste unit’s ingezet — een KH 1500 Kilowatt Boiler die zowel cv als ook warmwater op industriële schaal kan verzorgen. Ook was het van essentieel belang dat de installatie gegarandeerd bleef draaien. Om hier zeker van te zijn hebben wij tevens onze grootste brandstoftank ingezet — een massieve mazouttank met een capaciteit van maar liefst 6000 liter. De werkzaamheden duurden ongeveer een halve dag en s’avonds was alles gereed en konden de bewoners zich gerust opmaken voor een warme jaarwisseling.

Andrews Sykes is keer op keer weer blij om te kunnen assisteren in dit soort noodsituaties. Vooral in deze moeilijke tijden geeft het ons voldoening en trots om te kunnen helpen. Ook staan wij altijd open voor vragen. U kunt ons bereiken op 0800 150 10 of stuur ons een bericht hier.

This article was posted in Boilers and tagged , , , , , , , . Both comments and trackbacks are closed.