U Bent Hier > Home > Blog > Airconditioning > Hotels huren mobiele airco’s voor hotelkamers

Hotels huren mobiele airco’s voor hotelkamers

Een behaaglijke temperatuur is hedendaags een fundamentele voorziening voor hotels. Luxe etablissementen hebben slechts één kans om een goede eerste indruk te maken en wanneer het gebouw te warm of te koud is, heeft dit rechtstreeks invloed op de relatie met bezoekers.
Een prestigieus hotel huurde voor korte termijn mobiele airconditioners bij Andrews Sykes nadat hun interne systeem defect geraakte.

Een van onze adviseurs bezocht het hotel zodat een gedetailleerde inventarisatie van de benodigde toestellen kon worden gemaakt. Na het bezoek werden 35 van onze Polar Breeze airconditioners geleverd. Dit specifieke model is ideaal geschikt voor deze omgeving en beschikt over een ingebouwde thermostaat, waardoor de temperatuur makkelijk kan worden ingesteld.
Dankzij de compacte behuizing en de moderne vormgeving kan deze  mobiele airco bijna overal discreet worden opgesteld.

Binnen enkele uren nadat onze adviseur het hotel had bezocht, leverden wij de verrijdbare airconditioners om alle kamers van comfortabele koeling te voorzien. De hoteleigenaar was zeer tevreden met onze oplossing die ervoor zorgde dat het defect aan het bestaande systeem onopgemerkt bleef en de reputatie van het hotel geen schade leed.

This article was posted in Airconditioning, Brief and tagged , , , , , . Both comments and trackbacks are closed.