KH 100 s2 Verwarmt Bank

Wegens geplande onderhoudswerkzaamheden aan het interne systeem belde de facilitair medewerker van een grote bank in de buurt van Brussel met Andrews Sykes, met de vraag of wij tijdelijk een ketelhuis konden plaatsen. Om het pand verwarmd te houden, moest dit ketelhuis de periode dat aan het interne systeem onderhoudswerkzaamheden worden gepleegd in werking blijven. Dit zou naar all waarschijnlijkheid een week duren.

De Andrews Sykes vertegenwoordiger van de vestiging in Groot-Bijgaarden ging langs bij de bank en berekende dat het installeren van een KH 100 s2 de meest optimale oplossing zou zijn. Zodoende werd overeengekomen dat gedurende een week het ketelhuis op het dak van het pand geplaatst wordt. Om de boiler van de benodigde brandstof te voorzien, wordt tevens een olietank meegeleverd.

Een paar dagen later werd het ketelhuis afgeleverd en geïnstalleerd door de vakkundige monteurs van Andrews Sykes. Naar volle tevredenheid verving het ketelhuis tijdelijk het interne systeem.

Heeft u ook een kantoorpand dat tijdelijk gekoeld of verwarmd moet worden? Neem dan contact op met één van onze binnendienstadviseurs. Dit kan via ons gratis telefoonnummer: 0800-15010.