U Bent Hier > Home > Blog > Nieuws > Krachtige ventilatoren brengen Europees befaamd evenement in beweging

Krachtige ventilatoren brengen Europees befaamd evenement in beweging

Onlangs werd de 63ste editie van een bekende botenbeurs ingeluid met vele nieuwe exposanten, evenementen en activiteiten. Dit jaar was er meer aandacht voor lifestyle en recreatie, werd er een echte veiling opgezet en kreeg de sport experience zaal een flinke uitbreiding.
In deze laatste zaal komen watersporters en experts met elkaar in contact via vele beursstands rondom een groot zwembad waar sportbegeleiders een heuse indoor activiteit opzetten.

In het centrale bad konden kinderen kennis maken met windsurfen, golfsurfen, kitesurfen, skimboarden en nog veel meer. Ook dit jaar was Andrews Sykes weer van de partij om het windsurfen mogelijk te maken. Voldoende wind creëren om indoor windsurfen mogelijk te maken is geen vanzelfsprekende klus. Er moet namelijk rekening worden gehouden met de beperkte ruimte die op zulk een evenement aanwezig is en de windrichting die omwille van veiligheidsvoorschriften niet in de zeilen van boten mag staan, maar ook niet op de verschillende commerciële stands rondom het zwembad mag zijn gericht.

Daarom kozen de organisatoren enkele jaren geleden voor het huren van ventilatoren bij een gespecialiseerd bedrijf. Andrews Sykes biedt niet enkel toestellen te huur aan, maar zorgt ook voor de volledige installatie, waardoor de eventmanagers verzekerd zijn van een professionele opstelling.
Maar liefst 15 ASF50 ventilatoren werden op het zwembad met zeilbootjes gericht. Deze ventilatoren hebben elk een luchtopbrengst van ruim 7.600m³/u waardoor ze samen een krachtige wind simuleren.
Aan een tweede, groter bassin voor kitesurfers werden 25 ASF950 ventilatoren opgesteld. Deze krachtige ventilatoren hebben elk een luchtopbrengst van 37.000m³/u. Dankzij onze krachtige axiaal ventilatoren konden duizenden bezoekers zich gedurende het hele evenement vermaken.

Net zoals vorige jaren waren de sportervaringen een succes en beloofde onze ventilatoropstelling weer wat beter te zijn dan voorheen. De organisator was dan ook uiterst tevreden en sprak van een fantastische nieuwe editie waar vele veranderingen aan het activiteitenplan en het huren van de beste toestellen opnieuw voor een unieke ervaring zorgden.

Heeft u ook vragen omtrent de huur van ventilatie, dan kan u steeds terecht op ons gratis nummer 0800 5200200 waar een van onze specialisten u met plezier te woord zal staan. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende sectoren zoals bouw, zorgsector, evenementen en industrie.
U kan alles over onze gespecialiseerde dienstverlening te weten komen op onze website www.andrewssykes.nl

This article was posted in Nieuws, Ventilatie and tagged , , , , , , . Both comments and trackbacks are closed.