Nieuw Fitnesscentrum In Namen

Een voormalig zwembad in Namen wordt dit najaar omgetoverd tot een gloednieuw en modern fitnesscentrum. Het statige pand stamt uit 1883 en heeft nog steeds dezelfde uitstraling als ten tijde van de bouw. Dankzij het verleden als zwembad zijn voorzieningen als een sauna en stoombad zeer gemakkelijk te integreren. Maar ook een dansstudio, restaurant en een schoonheidssalon worden ingebouwd.

De installateur die de klimaatbeheersing van het pand in beheer heeft nam telefonisch contact op met Andrews Sykes Verwarming Verhuur. Hij deed dit met het verzoek of Andrews Sykes tijdelijke verwarming kon leveren, totdat de verwarming van het pand zelf volledig gereed is voor gebruik. De adviseur van Andrews Sykes reed naar Namen toe en kwam daar samen met de installateur tot de conclusie dat een 700 W indirect gestookte olieheater een optimale uitkomst zou garanderen.

Zoals gewenst, werd de heater een week na het advies geleverd en geplaatst. Eind 2013 wordt het pand opgeleverd en kunnen de bezoekers genieten van een prachtig nieuw compleet fitnesscentrum.