U Bent Hier > Home > Blog > Brief > Onderhoudswerken aan Brug Succesvol dankzij Verwarmingsverhuur

Onderhoudswerken aan Brug Succesvol dankzij Verwarmingsverhuur

Een bekende Belgische aannemer voor wegenwerken was aangesteld om onderhoudswerken aan een van de grootste bruggen van het land uit te voeren. Bij dit soort werken is een toepasselijk verwarmingssysteem nodig om het droogproces van beton te versnellen.
Een van onze lokale experts bezocht de site en berekende de beste oplossing op basis van zijn bevindingen.

Wij bevolen de klant aan om twee indirect gestookte ID 440 TA kachels met gesplitste luchtkanalen en twee brandstoftanks te gebruiken. Deze toestellen zouden warme lucht onder de brug blazen om ervoor te zorgen dat de vitale conservatiewerken aan het gewenste tempo konden verdergezet worden. Deze hoge capaciteitsunits werden gekozen omdat ze zeer geschikt zijn voor het leveren van enorme volumes hete lucht – een essentiële factor bij projecten van deze aard.

Aangezien deze werken dringend dienden te worden voltooid en een snelle respons dus noodzakelijk was, installeerden wij de kachels kort nadat de site-inspectie werd voltooid.
Onze klant was daarom uiterst tevreden met onze snelle interventie die ervoor zorgde dat de complexe reparatiewerken volledig volgens schema van start konden gaan.

This article was posted in Brief, Ontvochtiging, Verwarming / Heating and tagged , , , . Both comments and trackbacks are closed.