Ontvochtigen Kelder Hasselt

Vanwege lekkage was de wijnkelder van een populair restaurant in Hasselt blank komen te staan. Om de kelder zo snel en zo goed mogelijk weer in de oorspronkelijke staat terug te krijgen, besloten de restauranteigenaren een luchtontvochtiger te huren bij Andrews Sykes. Een adviseur van Andrews Sykes reed vanuit het depot in Groot-Bijgaarden, Brussel, naar het restaurant toe om de situatie ter plaatse zelf te kunnen beoordelen. Hij raadde de eigenaren van de horeca gelegenheid aan om een FD 40 bouwdroger te huren en deze op een centrale plaats in de ruimte te plaatsen.

En zo geschiedde. Deze nieuwe bouwdroger zorgde er voor dat de waterschade tot een minimum beperkt bleef en de kelder binnen zeer korte tijd weer gebruiksklaar was.

Met regelmaat verhuurt Andrews Sykes airconditioners, luchtontvochtigers en heaters aan restaurants,  hotels en horeca gelegenheden. Wilt u ook een airconditioner, verwarming of ontvochtiging voor uw hotel of restaurant huren? Bel dan nu met 0800 5200200 voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs. Geheel vrijblijvend brengt hij een offerte op maat voor u uit.