Verhuur van indirecte olieverwarming op een schip

Grootschalige maritieme structuren zijn uitgerust met HVAC-systemen om bepaalde delen van de schepen te verwarmen, te koelen of te ventileren. Als deze systemen falen, moet dringend een oplossing worden gevonden die het probleem snel oplost.

Enkele dagen geleden nam deze klant contact met ons op nadat de boiler van een groot schip defect was geraakt. Het verwarmingssysteem was defect geraakt en tijdens de reparatieperiode moest dringend een oplossing worden gevonden. De boiler werd gebruikt om de bemanning warm te houden tijdens transportoperaties.

 

De aan de klant voorgestelde oplossing

Na een telefoontje van onze klant kwamen onze verwarmingstechnici met de ideale oplossing om de kou op het schip tegen te gaan terwijl de oorspronkelijke installatie werd vervangen. Een ID 700 indirecte olieverwarmer met een warmtecapaciteit van 200 kW en een brandstoftank van 2000 liter werden op de scheepsconstructie geplaatst met behulp van een grote kraan.

De klant was opgetogen over de snelheid van de interventie van onze teams! De gehele bemanning die aan boord was gebleven, zal nu van de verwarming kunnen genieten terwijl het schip in het droogdok blijft terwijl de reparaties worden uitgevoerd.

 

Producteigenschappen – ID 700 indirecte olieverwarmer

  • Krachtig en efficiënt, levert 15.000 m3 warme lucht per uur
  • Zeer robuust, geschikt voor moeilijke of slecht geventileerde omgevingen
  • Veilig en betrouwbaar, onderhouden en getest voor elke verhuur
  • Driefasige 400 volt stroomvoorziening
  • Verrijdbare structuur voor eenvoudige verplaatsing indien nodig
  • Kan tot 40 meter worden omgeleid voor luchttoevoer op afstand

 

Neem contact met ons op

Andrews Sykes Klimaatverhuur is beschikbaar om uw vragen te beantwoorden. Wij kunnen u onze expertise ter beschikking stellen en u een gratis offerte bezorgen, rekening houdend met de bijzonderheden die in uw bestek zijn vermeld.

U kunt ons ook gratis bellen op 0800 15010 ☎️ of direct dit online contactformulier invullen.