U Bent Hier > Home > Blog > Brief > Verwarming verhuur op maat houdt concertgangers warm

Verwarming verhuur op maat houdt concertgangers warm

Nu de temperaturen tijdens de winterperiode tot onder het vriespunt dalen, werd Andrews Sykes door verschillende evenementbureaus voor oplossingen gevraagd zodat de vele gasten en feestgangers in comfortabele omstandigheden aan de evenementen kunnen deelnemen.

Een van de grootste evenementorganisatoren in onze hoofdstad zat midden in de opbouw van een belangrijk evenement toen zij Andrews Sykes benaderde voor tijdelijke verwarming.

Het bedrijf had een oude printfabriek gehuurd om het concert in onder te brengen, maar aangezien het gebouw al decennialang leeg stond had het last van tocht en was het er zeer koud.

Onze lokale expert bezocht de site voor een inspectie en adviseerde onze klant het best mogelijke actieplan. Er werd beslist dat tien DE190 elektrische kachels perfect in staat zouden zijn om de temperaturen in de fabriekshal voldoende te verhogen en zo een comfortabele omgeving voor de gasten zouden kunnen creëren.

Het verhuurpakket bewees een zeer succesvolle oplossing te zijn die voldoende verwarming voorzag voor de gehele duur van de festiviteiten. Onze klant was zeer onder de indruk van de resultaten en onze uitstekende service.

This article was posted in Brief, Nieuws, Verwarming / Heating and tagged , , , . Both comments and trackbacks are closed.