U Bent Hier > Home > Blog > Brief > Verwarming Verhuur voor Kunstgalerij

Verwarming Verhuur voor Kunstgalerij

Bij het organiseren van een grote expositie had een internationaal befaamde kunsthal in onze hoofdstad moeilijkheden met het verwarmen van enkele grote zalen.
Daarom contacteerde de verantwoordelijke manager ons met de vraag of wij de juiste oplossing konden leveren. De eigenlijke locatie bestond uit voormalig vervallen gebouwen die waren gerestaureerd en omgevormd tot kunstworkshops en tentoonstellingen.

Omdat de organisator bekend staat om zeer prestigieuze projecten was het van groot belang dat gasten en bezoekers ook bij deze exhibitie warm werden gehouden. Daarnaast was het ook zeer belangrijk dat de temperatuur in het gebouw hoog genoeg was om kunstwerken in onder te brengen.

Vooral ’s nachts koelen dergelijke oudere gebouwen snel af, waardoor condensatie ontstaat. Dit zou grote schade kunnen aanbrengen aan de tentoongestelde kunstwerken. Alle gebruikte zalen moesten daarom constant worden verwarmd, maar dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder mobiele kachels die meteen op de locatie geleverd konden worden.

Dankzij de 3-fasen elektrische stroomvoorziening die in de hallen aanwezig was, berekende onze ingenieur dat zes DE95 elektrische ventilatorkachels de volledige ruimte voldoende zouden verwarmen. Deze units waren ideaal voor dit scenario in kwestie omdat ze automatisch werken zodra ze zijn aangesloten.

Ze zijn licht in gewicht en volledig mobiel. Een enkele DE95 kan makkelijk ruimtes van 500m³ verwarmen door de grote volumes warme lucht die het toestel produceert.

Bijgevolg waren de organisatoren zeer tevreden met de oplossing die we aanboden, wat verzekerde dat het geplande evenement zonder problemen kon doorgaan.

Organiseert u ook een evenement en wil u graag verwarming huren? Contacteer ons dan nu op het gratis nummer 0800 15010 voor een vrijblijvend gesprek met een van onze specialisten.

This article was posted in Brief, Verwarming / Heating and tagged , , , . Both comments and trackbacks are closed.