Ziekenhuis huurt chiller om onderzoekskamer te beschermen

Een paar dagen geleden kreeg ons verkoopteam een telefoontje van de technisch manager van een ziekenhuis in ons land. Het verzoek om een dringende oplossing werd gedaan naar aanleiding van een defect dat een MRI-scanner dreigde te doen uitvallen.

Om het defect van de koeleenheid van het ziekenhuis aan te pakken, gingen onze technici onmiddellijk na het eerste telefoontje naar de locatie om de specifieke kenmerken van de locatie te beoordelen. Onmiddellijk werd een kant-en-klare oplossing gevonden om de aanhoudende storing op te lossen.

Andrews Sykes Klimaatverhuur biedt een breed scala aan chillers, inclusief hoge capaciteit koeling en gekoeld waterproductie voor alle soorten industrieën. Onze units zijn ontworpen met een laag energieverbruik maar een hoge koelcapaciteit om milieu- en geluidsproblemen aan te pakken. Onze koelinstallaties gebruiken efficiënte en ozonvriendelijke koelgassen. Elke machine wordt gecontroleerd en getest om te voldoen aan de eisen van de verhuursector.

 

De oplossing die werd voorgesteld aan de klant

Minder dan vijf uur na het verzoek van onze klant werd ter plaatse een koelmachine van 50 kW in werking gesteld, zodat de onderzoeksruimte in bedrijf kon blijven.

 

Productkenmerken – 50 kW koelmachine

  • Eenvoudige en flexibele installatie dankzij snelkoppelingen
  • Energie-efficiënt en milieuvriendelijk
  • Laag geluidsniveau, geschikt voor geluidsgevoelige omgevingen
  • Gemakkelijk aan te sluiten op bestaande koelsystemen
  • Grote koelvolumes
  • Robuuste constructie geschikt voor buitenopstelling
  • Hoge betrouwbaarheid en efficiëntie bij koeling in grote ruimten
  • Ideaal voor gebruik bij de verwerking en opslag van diverse producten

 

Contacteer ons

Andrews Sykes Klimaatverhuur is beschikbaar om uw vragen te beantwoorden. Wij kunnen u onze expertise ter beschikking stellen en u een gratis offerte bezorgen, rekening houdend met de bijzonderheden die in uw aanvraag zijn vermeld.

U kunt ons ook bellen op 0800 15010 ☎️ of direct dit online contactformulier invullen.