U Bent Hier: Home > Boilers
Boilers

Boiler Huren

Boilers huren voor snelle resultaten Verhuur met olie- en gasbranders
Een groot assortiment mobiele boilers Voor verwarming en warmwatervoorziening
Voor de korte en lange huurtermijn Vestigingen in heel België
24/7 en 365 dagen per jaar te huur Noodvoorziening bij calamiteiten
(Uitbreiden...)
0800 15010 Aanvragen

Boiler Huren

Andrews Sykes beschikt over meer dan 40 jaar ervaring in de verhuur van tijdelijke mobiele boilers. Ons unieke assortiment is speciaal ontworpen om te kunnen voldoen aan de eisen van alle sectoren. Van een compacte elektrische boiler tot grote installaties opgebouwd in anti-vandalisme containers; wij beschikken over het meest uitgebreide assortiment tijdelijke boilers van Nederland. Dankzij onze vier strategisch gelegen depots zijn wij in staat om binnen enkele uren overal in Nederland te leveren en installeren, dus ook in geval van nood. Onze boilers werken op gas, olie of elektriciteit, zodat wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen betreffende het leveren van warm water voor centrale verwarming of douches.

Andrews Sykes investeert in energiezuinige en nieuwe technologie zoals onder andere tweetrapsbranders, waardoor onze boilers een hoog rendement tegen een laag brandstofverbruik garanderen. Om ons assortiment te complementeren beschikken wij ook over alle benodigde toebehoren, die u voor alle mogelijke toepassingen kunt huren.

Andrews Sykes kan indien u dat wenst ook brandstof leveren naargelang uw verbruik zodat uw gehuurde toestellen onverstoord kunnen blijven werken.
Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom wordt alle apparatuur voor iedere huur uitvoerig getest. Tevens worden onze machines gereinigd en onderhouden door ervaren technici. Onze ervaren adviseurs zorgen ervoor dat altijd de beste, veiligste en meest kostenbesparende opstelling op maat van uw toepassing wordt gebruikt.

Onze boilers leveren snel verwarming en warm water voor onder meer hotels, evenementen, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, de voedselindustrie, scheepvaart, fabrieken, vloerverwarming, de bouw en vele andere sectoren. Bel ons vandaag nog op 0800 15010 om de oplossing voor uw bedrijf te bespreken. U zult meteen merken dat wij niet zomaar een verhuurbedrijf zijn, maar dat wij met u meedenken en marktleider zijn op het gebied van verhuur van boilers.

Onze Boilers

Andrews Sykes beschikt over een groot assortiment accessoires en toebehoren, zoals expansievaten, leidingwerk, flenzen, warmtewisselaars, vloeistofpompen, air handlers, fan coil units, aggregaten en brandstoftanks. Indien u dit wenst, verzorgen wij tevens het brandstofbeheer, zodat u ervan verzekerd bent dat uw boiler volledig operationeel blijft gedurende de gehele huurperiode. Al onze machines en toebehoren zijn 24/7 en 365 dagen per jaar beschikbaar en direct leverbaar vanuit al onze vestigingen.

Elektrische CV ketels
Andrews elektrische ketels zijn ontworpen voor meerdere huurtoepassingen, een van de meest populaire is de vloerverwarming.

Boilers
Alle boilers zijn ontworpen voor een onbemande en automatische operatie. Bovendien beschikken ze over milieuvriendelijke tweetrapsbranders waardoor de brandstofkosten voor onze klanten zo laag mogelijk blijven.

Fan Coils
Onze boilers worden vaak aangesloten op een bestaand verwarmingssysteem. Het is ook mogelijk om ze door middel van tijdelijke leidingsets aan te sluiten op externe fan coils of luchtbehandelingskasten.

Wij beschikken over boilers in de volgende capaciteiten: 3KW, 9KW, 22 KW, 36 KW, 100 KW, 270 KW, 300 KW, 520 KW, 1000 KW en 1500 KW. Al onze tijdelijke boilers kunnen tevens worden ingezet in combinatie met andere boilers die u bij ons kan huren. Zo kan u opstellingen van meerdere megawatt verkrijgen. Al onze boilers worden voorzien van vloeistofpompen, expansievaten en warmtewisselaars, zodat ze tegelijkertijd zowel de centrale verwarming kunnen vervangen als warm water kunnen leveren.

De boilerverhuurafdeling van Andrews Sykes beschikt over een groot assortiment aan toebehoren. Wij leveren tijdelijk leidingwerk van 1¼" tot en met 6” inclusief hogedrukflenzen. We beschikken over een groot assortiment variabele vloeistofpompen om voor voldoende druk voor uw toepassing te kunnen zorgen. Ons assortiment flenzen, koppelingen en stekkers zorgt ervoor dat wij altijd onze boilers kunnen aansluiten op bestaande watervoorzieningssystemen en leidingwerk. Al onze boilers kunnen worden aangesloten op één van onze fan coil units of air handlers, om de warmte van de boiler te kunnen verdelen over meerdere verdiepingen, kamers of toepassingen. Wanneer u niet beschikt over een voldoende krachtige elektriciteitsvoorziening, kunt u bij Andrews Sykes ook aggregaten huren. Wij kunnen dan de voedingskabels voor u verzorgen, alsmede het brandstofbeheer, zodat u gedurende de gehele huurperiode nooit zonder stroom en brandstof komt te zitten.

Onze Service

Andrews Sykes biedt een groot assortiment boilers op elektriciteit, olie en gas. Dankzij zes strategisch gelegen depots, verspreid over heel de Benelux, kunnen wij binnen vier uur overal leveren in geval van calamiteiten. Onze adviseurs staan 24/7 en 365 dagen per jaar tot uw beschikking en kunnen indien u dit wenst een geheel vrijblijvende offerte voor u opmaken.
Zo krijgt u gegarandeerd de beste oplossing voor uw specifieke situatie en toepassing.
Dankzij onze service hoeft u nooit ongerust te zijn of het werk door kan gaan wanneer uw apparatuur uitvalt of defecten vertoont, omdat wij garanderen dat wij binnen vier uur noodverwarming kunnen leveren.

Wij bieden:

24/7/365 service vanuit één van onze depots.

Installatie en service door ervaren monteurs

Brandstoflevering en brandstofaanvulling

Gratis advies ter plaatse en een offerte op maat

Snelle levering – binnen vier uur na uw aanvraag

Voor elk budget een passende oplossing

FAQ

Kunnen uw boilers verwarming en heet kraanwater leveren?
Al onze units worden voorzien van warmtewisselaars, zodat ze tegelijkertijd zowel de centrale verwarming kunnen vervangen als warm tapwater kunnen leveren.

Welke brandstoffen gebruiken de boilers?
Onze boilers zijn beschikbaar met olie- en gasbranders. Elektrische ketels zijn ook verkrijgbaar als het om kleine capaciteiten gaat en olie of gas niet praktisch zijn.

Kan een boiler aangesloten worden op een bestaand systeem?
Ons assortiment flenzen, koppelingen en leidingen zorgt ervoor dat wij altijd onze boilers kunnen aansluiten op bestaande systemen en leidingwerk.

Levert u ook toebehoren voor de boiler?
De boiler verhuurafdeling van Andrews Sykes beschikt over een groot assortiment aan toebehoren. Wij leveren tijdelijk leidingwerk van 1¼" tot en met 6” met hoge druk flenzen. We beschikken over een groot assortiment variabele vloeistofpompen om voor voldoende druk te kunnen zorgen.

Zijn uw boilers energie-efficiënt?
Wij investeren in zuinige en efficiënte technologie voor onze boilers. Al onze boilers beschikken over unieke tweetrapsbranders, die ervoor zorgen dat u tot wel 30% brandstofkosten kunt besparen.

Welke boiler is geschikt voor mij?
We adviseren u om ons te bellen op 0800 15010, zodat we uw specifieke wensen kunnen bespreken en u een op maat gemaakte offerte kunnen toesturen. Indien gewenst sturen wij kosteloos een specialist naar uw locatie.

Bent u buiten kantooruren en voor storingen ook bereikbaar?
Ja, wij zijn altijd bereikbaar. Buiten kantoortijden en bij noodgevallen kunt u ons steeds telefonisch bereiken. 0800 15010.

Hoe snel kunnen de boilers worden geleverd?
Wij leveren in het hele land binnen vier uur na uw oproep.

Hoeveel kost het?
De prijzen zijn afhankelijk van diverse factoren die we liever met u persoonlijk bespreken. Voor de actuele tarieven kunt u ons bellen op 0800 15010 of gebruik maken van de “Terugbelaanvraag” op de website.

Welke betalingsmethodes accepteren jullie?
De eenvoudigste manier om te betalen is door een account te openen bij Andrews. Gewoon bellen naar 0800 15010 en wij brengen dit voor u in orde. Wij accepteren ook creditcards.

Ik wil een account openen bij Andrews Sykes, hoe kan ik dat aanvragen?
Om een account te openen bij Andrews bel ons op het gratis nummer 0800 15010.

Waar is mijn dichtstbijzijnde depot?
Wij hebben diverse vestigingen in de hele Benelux. U kunt uw dichtstbijzijnde depot/kantoor vinden door uw plaatsnaam in te voeren op onze locatiepagina.