U Bent Hier: Home > Boilers
 • Boiler Huren
 • Onze Boilers
 • Onze Service
 • Veelgestelde vragen

Andrews Sykes beschikt over meer dan 40 jaar ervaring in de verhuur van tijdelijke mobiele boilers. Ons unieke assortiment is speciaal ontworpen om te kunnen voldoen aan de eisen van de huurindustrie in alle sectoren. Van een compacte elektrische ketel tot grote containers die door een hijskraan gelost dienen te worden; wij beschikken over het meest uitgebreide assortiment tijdelijke boilers van België. Dankzij onze strategisch gelegen depots zijn wij in staat om binnen enkele uren overal in België te leveren en installeren, dus ook in geval van nood. Onze boilers kunnen draaien op gas, olie of elektriciteit, zodat wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen betreffende het leveren van warm water voor CV of douches.

Dankzij onze grote investeringen in boilertechnologie beschikken wij over de meest zuinige boilers wat betreft brandstofverbruik. Al onze boilers beschikken over unieke tweetrapsbranders, die ervoor zorgen dat u tot wel 30% brandstofkosten kunt besparen. Wij streven ernaar om de brandstof- en elektriciteitskosten van onze verwarmingsapparatuur zoveel mogelijk te beperken, zodat de kosten van onze klanten zo laag mogelijk blijven. Onze voortdurende verbeteringen aan, investeringen in en ontwikkelingen van onze vloot focussen zich op energiebesparende technologie. Om ons assortiment te complementeren beschikken wij ook over alle benodigde toebehoren, die u voor alle mogelijke toepassingen kunt huren.

Veiligheid is een hoge prioriteit bij Andrews Sykes en al onze apparatuur wordt hiervoor dan ook uitvoerig getest. Tevens worden de machines gereinigd en onderhouden door ervaren technici, alvorens zij verhuurd worden. Onze ervaren adviseurs zorgen ervoor dat altijd de beste en meest veilige kostenbesparende opstelling wordt gebruikt.

Onze boilers leveren snel verwarming en warm water voor onder meer hotels, evenementen, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, de voedselindustrie, scheepvaart, fabrieken, vloerverwarming, de bouw en vele andere sectoren. Bel ons vandaag nog op 0800 510 10 om te ontdekken waarom wij niet zomaar een verhuurbedrijf zijn, maar de specialist van België op het gebied van verhuur van boilers.

Andrews Sykes beschikt over een groot assortiment accessoires en toebehoren, zoals expansievaten, leidingwerk, flenzen, warmtewisselaars, vloeistofpompen, air handlers, fan coil units, aggregaten en brandstoftanks. Indien u dit wenst, verzorgen wij tevens het brandstofbeheer, zodat u er van verzekerd bent dat de boiler volledig operationeel blijft gedurende de gehele huurperiode. Al onze machines en toebehoren zijn 24/7/365 beschikbaar en leverbaar vanuit al onze vestigingen.

Verwarmingsketels
Andrews elektrische ketels zijn ontworpen voor meerdere huurtoepassingen, een van de meest populaire is de vloerverwarming.

Boilers
Alle boilers zijn ontworpen voor een onbemande en automatische operatie. Bovendien beschikken ze over milieuvriendelijke tweetrapsbranders, waarmee de brandstofkosten van onze klanten zo laag mogelijk blijven.

We beschikken over boilers en ketels in de volgende capaciteiten: 3KW, 9KW, 22 KW, 36 KW, 100 KW, 270 KW, 300 KW, 520 KW, 1000 KW en 1500 KW. Al onze tijdelijke boilers kunnen tevens in combinatie met andere boilers worden ingezet, om zodoende tot enkele megawatt aan verwarmingscapaciteit te kunnen verzorgen. Al onze units worden voorzien van vloeistofpompen, expansievaten en warmtewisselaars, zodat ze tegelijkertijd zowel de centrale verwarming kunnen vervangen als warm water kunnen leveren.

De boilerverhuurafdeling van Andrews Sykes beschikt over een groot assortiment aan toebehoren. Wij leveren tijdelijk leidingwerk van 1¼” tot en met 6” inclusief hogedrukflenzen. We beschikken over een groot assortiment variabele vloeistofpompen om voor voldoende druk te kunnen zorgen. Ons assortiment flenzen, koppelingen en stekkers zorgt ervoor dat wij altijd onze verwarmingsketels kunnen aansluiten op bestaande watervoorzieningssystemen en leidingwerk. Al onze boilers kunnen worden aangesloten op één van onze fan coil units of air handlers, om zodoende de warmte van de machine te kunnen verdelen over meerdere verdiepingen, kamers of toepassingen. Wanneer u niet beschikt over voldoende stroom, kunt u bij Andrews Sykes ook aggregaten huren. Daarnaast kunnen wij de voedingskabels voor u verzorgen, alsmede het brandstofbeheer, zodat u gedurende de gehele huurperiode nooit zonder stroom en brandstof komt te zitten.

Andrews Sykes biedt een groot assortiment boilers op elektriciteit, olie en gas. Dankzij zes strategisch gelegen depots, verspreid over heel de Benelux, kunnen wij binnen vier uur overal in het land leveren in geval van storingen. Onze adviseurs staan 24/7 en 365 dagen per jaar tot uw beschikking en kunnen indien u dit wenst een geheel vrijblijvende offerte voor u opmaken, die speciaal voor het oplossen van uw specifieke problemen is opgesteld.

Dankzij onze service hoeft u nooit ongerust te zijn of het werk door kan gaan wanneer de apparatuur uitvalt, omdat wij garanderen dat wij binnen vier uur noodverwarming kunnen leveren.

Wij bieden:

24/7/365 service vanuit één van onze depots bij u in de buurt.

Installatie en service door ervaren monteurs

Brandstoflevering en bijhouden

Gratis advies ter plaatse en een offerte op maat

Snelle levering – binnen vier uur na uw aanvraag

Voor elk budget een passende oplossing

Kunnen uw boilers verwarming en heet kraanwater leveren?
Al onze units worden voorzien van warmtewisselaars, zodat ze tegelijkertijd zowel de centrale verwarming kunnen vervangen als warm tapwater kunnen leveren.

Welke brandstoffen gebruiken de boilers?
Onze boilers zijn beschikbaar met olie- en gasbranders. Elektrische ketels zijn ook verkrijgbaar als het om kleine capaciteiten gaat en olie of gas niet praktisch zijn.

Kan een boiler aangesloten worden op een bestaand systeem?
Ons assortiment flenzen, koppelingen en leidingen zorgt er voor dat wij altijd onze boilers aan kunnen sluiten op bestaande systemen en leidingwerk.

Levert u ook toebehoren voor de boiler?
De boilerverhuurafdeling van Andrews Sykes beschikt over een groot assortiment aan toebehoren. Wij leveren tijdelijk leidingwerk van 1¼" tot en met 6” met hoge druk flenzen. We beschikken over een groot assortiment variabele vloeistofpompen om voor voldoende druk te kunnen zorgen.

Zijn uw boilers energie-efficiënt?
Dankzij onze hoge investeringen in boilertechnologie beschikken wij over de meest zuinige apparatuur wat betreft brandstofverbruik. Al onze boilers beschikken over unieke tweetrapsbranders, die ervoor zorgen dat u tot wel 30% brandstofkosten kunt besparen.

Welke boiler is geschikt voor mij?
We adviseren u ons te bellen op 0800 150 10, zodat we uw specifieke wensen kunnen opnemen en een aanbieding kunnen toesturen. Indien gewenst sturen wij een specialist naar uw locatie.

Bent u buiten kantooruren en voor storingen ook bereikbaar?
Ja, wij zijn altijd bereikbaar. Buiten kantoortijden kunt u contact met ons opnemen in geval van nood via telefoonnummer 0800 150 10.

Hoe snel kunnen de boilers worden geleverd?
Wij leveren in het hele land binnen vier uur na uw oproep.

Hoeveel kost het?
De prijzen zijn afhankelijk van diverse factoren die we liever met u persoonlijk bespreken. Voor de actuele tarieven kunt u ons bellen op 0800 150 10 of gebruik maken van de “Terugbelaanvraag” op de website.

Welke betalingsmethodes accepteren jullie?
De eenvoudigste manier om te betalen is door een account te openen bij Andrews. Gewoon bellen op 0800 150 10. Wij accepteren ook creditcards.

Waar is mijn dichtstbijzijnde depot?
We hebben diverse vestigingen in de Benelux. U kunt het dichtstbijzijnde depot/kantoor vinden door het invoeren van uw plaatsnaam op onze locatiepagina.

Ik wil een account openen bij Andrews Sykes, hoe kan ik dat aanvragen?
Om een account te openen bij Andrews bel ons op 0800 150 10.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Verkoop Programma