U Bent Hier: Home > Boilers > Boilers per Toepassing > Boiler Huren voor Calamiteiten
 • Onze nooddienst
 • Hulp bij noodgevallen
 • Snelle respons
 • Case Studies

Wanneer uw vaste installatie uitvalt, doet Andrews Sykes er alles aan om het probleem zo snel mogelijk voor u op te lossen. Waar u ook bent, wat u ook doet: Andrews Sykes heeft altijd een oplossing die ideaal is voor uw specifieke situatie. De afgelopen jaren hebben wij onder meer ketels geleverd aan fabrieken, bouwprojecten, ziekenhuizen, hotels, enzovoort.

Uw vaste installatie is het meest kwetsbaar voor uitval gedurende de wintermaanden, zeker wanneer de apparatuur voor het eerst weer wordt opgestart na maanden van inactiviteit. Ontoereikend onderhoud kan leiden tot lekkages of andere problemen die pas worden opgemerkt wanneer het te laat is. Vrieskou kan er dan weer voor zorgen dat leidingen barsten. Wij reageren sneller dan welk ander verhuurbedrijf op aanvragen voor noodverwarming, zodat u zonder problemen weer verder kunt gaan met uw dagelijkse werkzaamheden.

Als ’s lands specialist op vlak van boilerverhuur beschikken wij altijd over voldoende apparatuur en medewerkers om uw bedrijf van warm water te voorzien in noodgevallen. Wij helpen onze klanten met het oplossen van hun onverwachtse problemen en kunnen ook assisteren bij het heropstarten van de vaste installatie. Onze ongeëvenaarde service zorgt er voor dat onze klanten zich nooit meer zorgen hoeven te maken over de nadelige gevolgen na uitvallen van hun apparatuur.

Meer dan welk ander verhuur bedrijf dan ook zijn wij in staat om perfecte oplossingen te verzorgen voor uw probleem, en dit dankzij onze decennialange ervaring met klanten in de meest diverse sectoren. Daarnaast doen wij er alles aan om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden, bijvoorbeeld door zo energiezuinig mogelijke toestellen te installeren.

Bij noodgevallen is uw oproep onze eerste prioriteit. Dankzij onze strategisch gelegen depots en jarenlange ervaring zijn wij steeds in staat om binnen vier uur na uw oproep al een vervangend toestel te leveren en installeren op uw locatie. Onze monteurs laden meteen de juiste toestellen op de wagen en begeven zich met haast naar u toe. Eens aangekomen wordt het probleem geëvalueerd, de defecte boiler afgekoppeld, en het tijdelijke toestel aangesloten. Uiteraard krijgt u van onze werknemers alle nodige informatie over de werking van het toestel.

Wanneer uw eigen systeem gerepareerd is en weer in gebruik genomen kan worden, komen onze monteurs de apparatuur weer afkoppelen en ophalen. Natuurlijk helpen ze u ook graag bij het aansluiten van het eigen toestel indien nodig.

Ketelhuizen helpen bij herstellen van milieuschade na olielekkage in havengebied
Nederland kreeg te maken met een olielekkage waarbij wel 200 ton stookolie in het Rotterdamse havenwater terecht kwam. Vele nooddiensten snelden meteen te hulp om zoveel mogelijk van de gelekte olie uit het water te filteren. In dergelijke situaties is het belangrijk dat er meteen wordt ingegrepen om de schade in te perken, maar omdat
Boilerverhuur in noodgevallen
Onderhoudswerken zijn geregeld noodzakelijk op plaatsen waar veel mensen langskomen, zoals universiteitscampussen. Een grote universiteit besloot vorig jaar onderhoudswerken uit te voeren aan de pijpleidingen van een groot gebouw met studentenaccomodatie. Het onderhoud, aan de verwarmingsleidingen, was noodzakelijk zodat het gebouw kon uitgebreid worden. Dit project moest echter kunnen plaatsvinden zonder hinder voor de huidige
 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Verkoop Programma