U Bent Hier: Home > Boilers > Boilers per Toepassing > Boiler Huren voor Vloerverwarming
 • Vloeren drogen
 • Noodgevallen
 • Systeemtesten

Vloerverwarming is tegenwoordig een veelgebruikte oplossing omwille van esthetische en praktische redenen. Het is een goede manier om te zorgen dat verwarming in huis evenredig verdeeld is, zonder dat u onooglijke radiatoren aan de muur moet hangen. Bovendien is vloerverwarming erg nuttig tijdens het leggen van vloeren: de verwarming helpt bij het drogen van de vloer, zodat de bovenlaag snel afgewerkt kan worden.

Aangezien de eigen verwarming van een bouwproject gewoonlijk nog niet geïnstalleerd is in deze fase van de bouw, beschikt Andrews Sykes over een gamma CV-ketels die aangesloten kunnen worden op het leidingwerk onder de vloer, zodat de anhydrietvloer of het beton tijdens werken vlot kan drogen. Onze specialisten zijn ook steeds beschikbaar om u te helpen met het selecteren van het juiste toestel en de installatie ervan.

Bij het opstellen van een overeenkomst voor verhuur van onze ketels zorgen wij steeds dat de toestellen piekfijn onderhouden zijn, en dat we grondig berekend hebben wat nodig is voor uw ruimte, zodat steeds de juiste oplossing geleverd wordt. Het is aan te raden één van onze experten een gratis sitebezoek te laten uitvoeren om bij dit proces te helpen. Tijdens de huurperiode hebben wij een 24/7 back-up service beschikbaar, zodat u steeds op ons kunt terugvallen indien er verandering plaatsvindt in uw situatie.

Bij Andrews Sykes begrijpen we maar al te goed welke desastreuze gevolgen de uitval van een centraal verwarmingssysteem kan hebben. Daarom hebben we een jarenlange expertise opgebouwd in het tijdelijk vervangen van bestaande CV-ketels in noodgevallen. Uiteraard gaat dit gepaard met een zeer snelle service – vaak kunnen we al vier uur na uw oproep een vervangingsboiler ter plaatse hebben.

Onze adviseurs helpen u uiteraard met het kiezen van de juiste boiler, afgaande op de benodigde capaciteit, de beschikbare ruimte, de brandstof, het budget, enzovoort. In ons ruime gamma vindt u altijd wel een ketel die geschikt is voor uw situatie. Deze wordt dan deskundig geleverd en geïnstalleerd door onze monteurs, die bovendien 24 uur beschikbaar zijn in geval van zeldzame problemen.

Vloerverwarming wordt in nieuwe gebouwen tegenwoordig vaak verkozen boven traditionele radiatoren. Aangezien het eigen CV-systeem meestal pas laat in de aanbouwfase van een gebouw wordt geplaatst, is voorafgaand een tijdelijke boiler nodig om het verwarmingssysteem te testen op capaciteit.

Onze ketels zijn voor deze testfase uitermate geschikt. Flexibele huurtermijnen zorgen ervoor dat de boiler slechts wanneer u hem echt nodig heeft gehuurd moet worden, waardoor u kosten bespaart. Andrews Sykes beschikt ook over alle nodige accessoires voor aansluiting op de leidingen, alsook over stroomaggregaten, olietanks en gascilinders. Indien gewenst kunnen wij u ook het brandstofbeheer uit handen nemen.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Verkoop Programma