U Bent Hier: Home > Boilers > Boilers per Toepassing > Faciliteiten Beheer
 • Onze Dienstverlening
 • Gebouw Centrale verwarming
 • Huishoudelijk Warm Water

Als de Belgische toonaangevende aannemer van ketel systemen en accessoires voor een aantal verschillende industrieën, hebben we de expertise en de voorraad beschikbaar om effectief projecten van eender welke omvang of type te overzien. Met dertig depots strategisch gelegen in heel het land, kunnen we klanten een uitzonderlijk niveau van dekking aanbieden - zelfs tijdens noodsituaties. Onze technici en adviserend personeel staan 24 uur per dag klaar, zodat u op ons kunt vertrouwen om dag en nacht een dienstverlening te leveren die uw klanten verwachten.

In tegenstelling tot onze concurrenten, reageren we op het initiële contact binnen een tijdslimiet van vier uur - ervoor zorgend dat dringende behoeften snel worden aangepast. Wij bieden ook vrijblijvende onderzoeken van de locatie, die onze ingenieurs helpen om uw behoeften te beoordelen en vervolgens voorstellen te doen voor een passende oplossing in overeenstemming met uw budget. Voor het installeren van onze apparatuur, analyseren we de huidige en toekomstige eisen van uw aanvraag, zodat als ze aan verandering onderhevig zijn, aanpassingen aan de apparatuur ook gemaakt kunnen worden.

Als de verwarming of de warm watervoorziening wankelt of stuk gaat, reageren we snel om gebouwen te herstellen tot hun normale omstandigheden. Wij erkennen het belang van bedrijfscontinuïteit en de gevolgen van verstoring, dat is waarom we een snelle actie beloven als een storing of een defect optreedt. Door het aanbieden van de meest energie-efficiënte geavanceerde ketels die er op de markt zijn, hebben faciliteiten managers de gemoedsrust en het vertrouwen in ons om onze ketels op herhaaldelijke basis te huren.

Voor facilitair managers, is het noodzakelijk dat de gebouwen waar u verantwoordelijk voor bent voldoende warm zijn het hele jaar door. Wij waarderen het belang om uw medewerkers of klanten comfortabel en tevreden te houden, terwijl ze op uw terrein zijn, waarbij ongunstige omgevingen slecht reflecteren op uw organisatie. Volledig functionele verwarmingssystemen zijn een essentieel maar vaak een vergeten onderdeel van de werkruimte en soortgelijke omgevingen, dus als een defect van de ketel optreedt, handelen wij snel om u weer aan het functioneren te krijgen.

Ons primaire doel is om ervoor te zorgen dat de bedrijven van uw klanten ten allen tijde operationeel blijven, wat in sommige gevallen kan afhangen van de levering van verwarming en warm water. Koude gebieden kunnen er volgens de wet tot leiden dat werknemers, studenten of andere bewoners opstappen als wettelijke voorschriften bepalen dat de kamertemperatuur boven een bepaalde drempel moet liggen. Het niet naleven van deze richtlijnen kunnen effectief uw productiviteit tot stilstand brengen - afhankelijk van het type van proces waar het bij betrokken is.

Nadat we in de afgelopen jaren met een aantal bedrijven in uw sector samen gewerkt hebben, zijn we ervaren in het overleggen met klanten voordat we de juiste ketel oplossingen leveren. Onze ingenieurs houden rekening met uw unieke behoeften, waardoor we waarborgen dat wij een pakket bieden dat specifiek ontworpen is met uw toepassing in het achterhoofd.

Evenals centrale verwarmingssystemen, worden faciliteiten beheer bedrijven ook verantwoordelijk gehouden voor warm water systemen - maar wanneer ketels falen, hebben we de middelen om een vervanger aan te bieden op dezelfde dag van het contact. Of uw klanten nu gevestigd zijn in de gezondheidszorg, het onderwijs of de detailhandel, wij zijn gespecialiseerd in het leveren van korte of lange termijn oplossingen zonder verstoring van de mensen op het terrein. Onze ervaren ingenieurs in de sector zijn in staat om binnen strakke deadlines te werken en implementeren hele pakketten, waardoor de dagelijkse praktijken gewoon kunnen doorgaan.

Tijdens de wintermaanden, worden vaste ketels vatbaar voor een vermindering van de efficiëntie of zelfs een totale ineenstorting als onderhoud niet vaak wordt uitgevoerd. Wanneer dit gebeurt, kunnen we alternatieve apparatuur om een bestaand toestel te omzeilen terwijl reparatie is aan de gang. Onze marktleidende selectie van energie-efficiënte componenten garandeert een veilig aanbod van zowel verwarming en warm water voor gebouwen van een bescheiden formaat of complexen met meerdere verdiepingen.

Voor een directe reactie op een ketel defect of voor deskundig advies over het voorkomen van problemen in de toekomst, bel ons nu op 0800 15010. Ons professionele contact team is bekend met elk denkbaar probleem dat u kunt tegenkomen en kunnen u dus leiden na een paar minuten van contact.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Verkoop Programma