U Bent Hier: Home > Boilers > Boilers per Toepassing > Hotels en Restaurants
 • Onze Dienstverlening
 • Centrale Verwarmingsinstallaties
 • Warm Water Voor Badkamers
 • Case Studies

Wij bieden een unieke nationale dekking en hulp met snelle respons tijden, gegarandeerd 24 uur per dag. Met bijna dertig depots op strategische locaties in België, beloven we om op uw vraag binnen de vier uur na uw contact te reageren - ongeacht uw locatie. Door onze klanten een gratis onderzoek van de locaties te verstrekken, kunnen wij uw specifieke eisen beoordelen en dienovereenkomstig een kosteneffectieve oplossing voorstellen.

Met de meest uitgebreide reeks van elektrische, olie en aardgas gestookte ketels te huur in het land, hebben we altijd voldoende voorraad om aan de vraag op alle schalen tegemoet te komen. Daarnaast bieden wij een uitgebreid brandstof management systeem dat ervoor zorgt dat uw ketel volledig operationeel blijft tijdens de gehele huurperiode. Onze toestellen variëren van 22 kW tot en met multi-megawatt pakketten, zodat we de apparatuur en deskundigheid hebben om tegemoet te komen aan omgevingen van elke omvang.

Door voortdurend te investeren in zowel onze producten als medewerkers, zijn wij in staat om onze klanten de meest hedendaagse, kosten-efficiënte boilers te beloven die er op de markt zijn. Met ons unieke nationaal depot netwerk zijn wij in staat om apparatuur onmiddellijk te verzenden en te installeren wanneer noodsituaties zich voordoen. Met een schat aan ervaring leveren wij ketel pakketten aan bedrijven in uw sector, niemand is beter geplaatst dan wij om u te begeleiden door perioden van onderhoud of dringende behoeften.

Tijdens de wintermaanden in het bijzonder, is een betrouwbare centrale verwarming noodzakelijk wanneer de hotelgasten anderszins gevoelig zijn voor koud weer. Om die verblijven in uw bedrijf tevreden te houden, moet u ervoor zorgen dat warme, comfortabele omstandigheden overal aanwezig zijn. Een gebrek aan verwarming komt in het algemeen neer op een verlies van inkomsten en gezondheids-en veiligheidsvoorschriften een overzicht van de vereiste binnen gebouwen van dit type minimum temperaturen, evenals de risico's van het niet voldoen aan deze richtlijnen.

We waarderen het dat het leveren van een uitstekende ervaring voor de gasten het primaire doel van een hotelier is en begrijpen de bijbehorende implicaties van dit niet te doen. Daarom streven we naar de meest geschikte apparatuur provisie voor uw toepassing, zonder dat andere delen van uw dagelijkse loop. Nadat we hotels en recreatieve faciliteiten voor enkele tientallen jaren hebben bijgestaan, zijn we bedreven in het leveren van discrete oplossingen, terwijl we verzekeren dat de activiteiten verder gaan.

Voor de installatie van een verwarmingsketel pakket, ondernemen we een gedegen planningsfase om het meest geschikte apparaat vast te stellen voor uw omgeving. Onze ingenieurs zullen systemen aanpassen aan uw volle tevredenheid, met uw onafhankelijke moet de belangrijkste overweging van elk project. Een ketel defect kan onverwacht op elk moment optreden maar wanneer dit gebeurt zijn we klaar om een alternatief te leveren, 24 uur per dag.

Als hoteliers of eigenaars van dergelijke accommodatie, bent u verplicht om ervoor te zorgen dat warm water wordt geleverd tijdens de gehele duur van het verblijf van mensen. Deze basisvoorziening - hoewel vaak genegeerd - is van het grootste belang als het gaat om de dagelijkse taken zoals baden of douchen. Het comfort van uw gasten wordt direct beïnvloed door een gebrek aan warm water, en dit reflecteert vervolgens slecht op uw algehele reputatie en inkomsten.

Tijdens de afgelopen jaren hebben wij talrijke hotels gesteund met krachtige en betrouwbare mobiele ketels, met behulp van bestaande systemen en leidingen evenals zelfstandige pakketten - afhankelijk van de omstandigheden. Onze kenmerkende apparaten zijn voorzien van een tweedelige warmtewisselaar regeling die warm water levert voor wasplaatsen en badkamers en ook bijdraagt aan lage druk warm water verwarmingssystemen. Deze geavanceerde apparatuur beschermt tegen een negatieve impact op de gasten in de omgeving, waarbij de normale werking blijft verder gaan.

Naast de tijdelijke ketels, bieden wij ook een volledig assortiment van aanverwante apparatuur, met inbegrip van super stille generatoren, warmtewisselaars, pompsets, luchtbehandelaars en leidingen. Alle klanten worden gedekt door onze dienst rampenplanning die u gedurende de gehele huurperiode ondersteunt. Bel ons op 0800 15010 om te bespreken hoe we uw proces kunnen bevoordelen of voor meer informatie over de producten die wij aanbieden.

Boiler voor hotel
Een hotel aan de kust contacteerde Andrews Boilers voor een gratis site-inspectie door één van onze adviseurs. Het hotel had een nieuwe boiler nodig in aanloop naar het nieuwe jaar, aangezien het huidige systeem oud was en geregeld problemen en storingen gaf. Het hotel besloot daarom te investeren in een nieuw, efficiënt en zuinig systeem.
 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Verkoop Programma