Overheidsinstellingen

Andrews Sykes werkt al jarenlang samen met diverse overheidsinstellingen en lokale autoriteiten, om voor hen verwarming en warm water te verzorgen. Dankzij ons grote assortiment kunnen wij een perfecte oplossing leveren voor elk probleem dat u ondervindt. Onze ongeëvenaarde ervaring in het verhuren van vervangende boiler systemen zorgt ervoor dat wij altijd een oplossing op maat voor u beschikbaar hebben.

Onze Service

Onze Service

De overheid is verantwoordelijk voor het bruikbaar houden van diverse publieke gebouwen en faciliteiten. Dankzij meer dan veertig jaar ervaring in het vervangen en onderhouden van boilers, zijn onze adviseurs zeer bedreven in het vinden van geschikte alternatieven wanneer de vaste installatie onverhoopt uitvalt. Dankzij onze strategisch gelegen vestigingen kunnen wij binnen vier uur na uw aanvraag onze huur apparatuur bij u komen leveren en installeren.

Dankzij onze continue investeringen in de nieuwste technologie, beschikken wij over de meest geavanceerde verhuur apparatuur in België. Al onze ketelhuizen beschikken over tweetraps branders, waardoor onze klanten tot wel 30% brandstofkosten kunnen besparen. Wij focussen ons op het verder ontwikkelen van onze producten, waardoor wij u energiezuinige machines kunnen leveren, tegen betaalbare prijzen.

Of u nu onderhoud wilt plegen aan de vaste boiler installatie, of snel vervangende verwarming nodig heeft vanwege het uitvallen hiervan; Andrews Sykes kan u snel van dienst zijn. Wij bieden een 24 uur service, waardoor u dag en nacht in noodgevallen snel kan worden geholpen. Onze adviseurs en monteurs staan het hele jaar voor u paraat voor het geven van advies en het oplossen van uw problemen.

Centrale Verwarming

Centrale Verwarming

Publieke gebouwen zoals musea, ziekenhuizen en bibliotheken zijn bij wet verplicht om hun werknemers en bezoekers in aangename temperaturen te huisvesten. Dankzij onze jarenlange samenwerking met de overheid, snappen wij precies wat de verwarming behoeften zijn in de diverse gebouwen. Hierdoor zijn wij in staat om binnen slechts enkele uren voor elke toepassing een perfect geschikte mobiele boiler te komen leveren en installeren.

Sociale huur woningen moeten kunnen vertrouwen op hun verwarming en warm water systemen, met name gedurende de wintermaanden. Andrews Sykes kan binnen vier uur overal in België zorgen dat deze woningen weer comfortabel te gebruiken zijn. Onze milieuvriendelijke machines zijn ontworpen naar de hoogste standaarden binnen de industrie.

Voordat wij de apparatuur bij u komen leveren en installeren, raden wij u aan gebruik te maken van een vrijblijvend bezoek op locatie door één van onze adviseurs. Hierdoor krijgen wij een beter inzicht in de manier waarop wij u het beste kunnen helpen en hoe wij eventuele wijzigingen in de toekomst het beste op kunnen vangen.

Warm Water

Warm Water

Onze mobiele boiler oplossingen zijn geschikt voor tal van toepassingen in de publieke sector. Onze units variëren in capaciteit van 22 kW tot en met enkele megawatt aan vermogen. Wij hebben dus altijd een oplossing op maat voor u in huis, ongeacht de schaal van het probleem. Wanneer u gebruik maakt van een bezoek van een buitendienst adviseur, weet u zeker dat u de best mogelijke apparatuur zult huren voor het oplossen van uw probleem.

Warm water is erg belangrijk voor vele toepassingen – met name bij huiselijk gebruik. Het uitvallen van de vaste boiler installatie kan dagelijkse bezigheden zoals schoonmaken en wassen erg moeilijk of onprettig maken, terwijl ook radiatoren en vloerverwarming niet meer te gebruiken zijn. In zulke gevallen reageren wij sneller dan welk verhuurbedrijf dan ook om uw toepassing zo snel mogelijk weer in haar oorspronkelijke condities te kunnen laten werken.

Onze gespecialiseerde adviseurs en monteurs staan dag en nacht voor u klaar in noodgevallen, ongeacht de dag en de tijd. Wij kunnen ook een ketelhuis bij u bezorgen wanneer u bezig bent met onderhoudswerkzaamheden aan uw vaste systeem. Bel ons nu op 0800 15010 om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken.

Ons Productaanbod

Elektrische Ketels

Onze compacte en flexibele elektrische boilers zijn ontworpen voor gebruik binnen een groot aantal verschillende toepassingen, waaronder vloerverwarming

Ketelhuizen

Speciaal ontworpen voor de verhuur zijn onze tijdelijke stookketels gebouwd in afsluitbare, waterdichte stalen containers, om vandalisme en schade te minimaliseren

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010