U Bent Hier: Home > Boilers > Boilers per Toepassing > Publieke Sector
 • Onze Dienstverlening
 • Centrale verwarmingsinstallaties
 • Huishoudelijk Warm Water
 • Case Studies

Wij begrijpen dat de overheidsorganisaties verantwoordelijk zijn voor het toezicht op het onderhoud van een breed assortiment van openbare gebouwen en voorzieningen. Na betrokken geweest te zijn bij ketel vervanging en onderhoudsprojecten voor meer dan dertig jaar, zijn onze technici zeer bedreven in het diagnostiseren van problemen en het ontwikkelen van alternatieven. Met dertig depots verspreid over heel het land, zijn we in staat om op uw oproep binnen de 4 uur te reageren en alle huur apperatuur te installeren en in dienst te stellen binnen de vierentwintig uur na het eerste contact.

Door voortdurend te investeren in nieuwe technologie, kunnen we aanspraak maken op de meest geavanceerde apparatuur voor verhuur die beschikbaar is in België. Alle ketels in onze serie hebben tweetraps branders, wat betekent dat onze klanten tot 30% op de brandstofkosten besparen. Wij zijn volledig gericht op de verdere ontwikkeling van onze apparaten mettertijd, die ons in staat stelt om u energie-efficiënte innovaties aan te bieden tegen betaalbare prijzen.

Of u nu bezig bent met het uitvoeren van een onderhoud van het systeem of gewoon noodhulp nodig het na een onverwachte storing, Andrews Ketels zal uw behoeften tegemoet komen. In tegenstelling tot onze concurrenten, bieden wij een betrouwbare 24-uurs dienst rampenplannen die u dekt voor onvoorziene moeilijkheden. Ons verkoops en service team staat ook voortdurend klaar om advies of technische ondersteuning te geven in situaties die onmiddellijke actie rechtvaardigen.

Openbare gebouwen zoals musea, ziekenhuizen en bibliotheken zijn gebonden aan wetgevingen van Zorgplicht, die ertegen beschermen dat gasten en bezoekers worden blootgesteld aan koude temperaturen. Door decennia lang samen te werken met locale overheden hebben we een beter begrip ontwikkeld van de uiteenlopende warmtebehoefte voor verschillende gebouwen. Dit inzicht - gevoed gedurende vele jaren - helpt ons om vervangende ketels op korte termijn aan te bevelen en te implementeren om dus vitale verwarming in bevolkte ruimtes te houden.

Bewoners van sociale huisvesting zijn ook afhankelijk van verwarming en warm water, vooral in de winter wanneer de centrale verwarming en warm water operationeel moet zijn voor een groot gedeelte van de tijd. Bij Andrews zijn we trots op het leveren van verwarmingsketels op korte termijn, om families en andere huurders comfortabel te houden tijdens koude periodes. Onze milieuvriendelijke apparaten zijn ontworpen in overeenstemming met de hoogste standaarden van de industrie en kunnen snel geleverd worden aan gebouwen eender waar in het land.

Voor het installeren van apparatuur op uw locatie, raden wij aan dat wij een gratis onderzoek va uw locatie uitvoeren om de meest geschikte manier van handelen vast te stellen. Deze evaluatie - die zal uitgevoerd worden op een tijdstip dat gunstig voor u is - stelt ons in staat om een betere perceptie van de eisen van uw toepassing te krijgen en hoe deze kunnen veranderen in de toekomst.

Onze veelzijdige ketel oplossingen zijn geschikt voor een verscheidenheid van overheidsgebouwen, die een duurzame toevoer van warm water voorzien naar faciliteiten die het nodig hebben. Van 22kW apparaten tot 1,1 MW hoge capaciteit pakket ketels, we hebben het bereik van de apparatuur om aan alle eisen van de klant te voldoen, ongeacht de schaal. Door het afstemmen van op maat gemaakte arrangementen naar unieke specificaties, zeg ik dat we altijd acclimatiseren aan de verplichtingen van uw locatie daarbij rekening houdend met budgettaire beperkingen en tijdsdruk.

Warm water is een essentiële voorziening die degene die zonder zitten, drastisch kunnen beïnvloeden - vooral in een huiselijke omgeving. Een Boiler defect kan ondergeschikte taken zoals het afwassen van bestek en wassen moeilijker uit te voeren maken, evenals wand radiatoren en vloerverwarming vrijwel nutteloos maken. Als storing optreedt, reageren we sneller dan elke andere huur aannemer om uw pand terug naar zijn beoogde werkende staat te herstellen.

Met gespecialiseerde ingenieurs die voortdurend paraat staan voor noodgevallen callouts, kunt u op ons rekenen dat we uw locatie snel bezoeken, ongeacht op welk tijdstip van de dag. We kunnen ook begeleiden in het algemeen onderhoud en een tijdelijke oplossing bieden door uw bestaande systeem op de locatie te omzeilen. Bel ons nu op 0800 15010 om uw huidige regelingen te bespreken of voor verdere informatie over hoe we best kunnen helpen.

Boilers voor overheidsgebouw
Een lokale overheid had hun technisch team opgedragen alle verouderde boilers in publieke gebouwen te vervangen. Gedurende dit proces moesten de ingenieurs er uiteraard voor zorgen dat verwarming en heet water in de gebouwen beschikbaar bleef terwijl de vervanging werd ondernomen. Om deze moeilijke opdracht tot een goed einde te brengen, werd Andrews Boilers gecontacteerd
 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Verkoop Programma