U Bent Hier: Home > Boilers > Boilers per Toepassing > Raffinerie et pétrochimie
 • Onze dienstverlening
 • Proces Warm Water
 • Verwarming van Ruimten
 • Case Studies

Aangezien we het grootste gespecialiseerde verhuurbedrijf van België zijn, leveren wij ketels met een hoge capaciteit en aanverwante accessoires het hele jaar door. Met een ongeëvenaard inzicht in uw sector en ingenieurs beschikbaar 24 uur per dag, beloven we dat we alle verwarmingsvereisten en warm water eisen snel en efficiënt tegemoet komen aan de hoogste industrienormen. Onze nationale dekking - met meer dan dertig depots verspreid over het land - staat garant voor een snelle reactietijd voor alle noodsituaties, zodat de productiviteit niet gaat wankelen.

Wij hebben het breedste assortiment van elektrische, olie en aardgas gestookte ketels te huur en een lange geschiedenis in het verstrekken van geschikte systemen voor allerlei industriële toepassingen. Onze technici zijn bedreven in het ontwerpen van ketel pakketten met uw unieke specificaties in het achterhoofd en zullen zowel de installatie en het algemeen onderhoud overzien zodra de levering is voltooid. Een uitgebreide brandstofbeheer dienst wordt ook aangeboden aan klanten die Andrews Sykes materiaal huren, waardoor u gemoedsrust ondervindt gedurende de huurperiode.

Onze primaire doelstelling is om klanten te voorzien van de meest kosteneffectieve ketel oplossing die beschikbaar is en die in overeenstemming is met de strenge milieu parameters. Als bedrijf nemen we onze ecologische verantwoordelijkheden uiterst serieus en maken we een gezamenlijke inspanning om de vervuiling en verspilling van energie te verminderen waar mogelijk.

In de petrochemische en raffinaderij industrieën, is een betrouwbare warmwatervoorziening nodig om een aantal ingewikkelde processen uit te voeren. Of u nu betrokken bent bij onder druk staande extractie, raffinage werken of geothermische energie, we hebben de apparatuur en diensten om uw proces te maximaliseren of aan te vullen. Wat uw eisen ook zijn, we handelen snel om te voorkomen dat inefficiënte of gebroken ketels uw algemene werking verstoren en de productiviteit verminderen.

Wij bieden ketel pakketten aan de petrochemie en raffinaderijen over het hele land, dus we hebben een uitstekend inzicht in wat uw branche vereist. Van oplossingen op korte termijn tot regelingen voor onbepaalde tijd, onze technici zijn in staat om een systeem te selecteren dat in overeenstemming is met uw budget - ook tijdens noodoproepen. Warm water wordt vaak als vanzelfsprekend beschouwd, maar bij Andrews Ketels herkennen we de mogelijke verwoestende gevolgen als deze faciliteit niet beschikbaar is voor een tijd.

Onze professionele service, erkend door een groot aantal vooraanstaande organisaties binnen uw sector, bevestigt onze claim dat we de beste zijn in wat we doen. Door te reageren op uw oproep binnen de vier uur na het eerste contact, beloven we om het risico van inactieve ketels die de productie belemmeren of die anders uw ontwikkeling vertragen, te vergemakkelijken.

Evenals een betrouwbare warmwatervoorziening, leveren wij ook precisie verwarmingscontrole oplossingen voor raffinaderijen en petrochemische bedrijven. Wij behoren tot de marktleiders als het gaat om het ontwerpen van ruimte verwarmingssystemen en erkennen het belang ervan voor uw dagelijkse activiteiten. Van propyleen en elektriciteitscentrales tot raffinaderijen, niemand is beter geplaatst dan wij om advies en technische ondersteuning te bieden zowel voor als tijdens het huren.

Wij helpen u bij elke stap van een huurovereenkomst, waarborgen dat downtime vermeden wordt en de kosten tot een minimum beperkt worden. Onze apparaten worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd op veiligheid, om een efficiënte werking te garanderen voor uw pand zodra ze zijn geïnstalleerd. Onze technici hebben specifieke ervaring in het werken aan industriële toepassingen, dat ons geholpen heeft om te waarderen dat geen twee eisen of omstandigheden ooit hetzelfde zijn.

Bel ons nu op 0800 15010 om een gratis onderzoek van uw locatie te reserveren of om te bespreken hoe Andrews Sykes uw proces kan helpen. Met de meest uitgebreide reeks van ketels en toebehoren klaar voor onmiddellijke verzending, zijn wij het eerste aanspreekpunt voor een groot aantal petrochemische en raffinage bedrijven wanneer een ketel defect optreedt. Alle klanten zijn gedekt door een 24/7 dienst rampenplannen dat gelijktijdig loopt met het huren van de apparatuur, dat is iets wat de meeste van onze concurrenten niet aanbieden.

Boiler voor druktest raffinaderij
Een nieuwe productiesite voor biobrandstof in het zuiden van het land moest een hydrostatische druktest uitvoeren alvorens ze in bedrijf konden gaan. Andrews Boilers hielp dit grote Europese bedrijf bij het uitvoeren van de test door de levering van de juiste apparatuur. Voor de test moest het water in het hele leidingsysteem van de raffinaderij
 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Verkoop Programma