Boilerkenmerken

Boiler Huren – Bij Andrews hebben we de meest uitgebreide selectie mobiele ketels en ketelhuizen van België te huur. Alle boilers in onze huurvloot zijn speciaal ontworpen om heet water te leveren voor zowel centrale verwarming als warmwatervoorziening en bevatten een handig te gebruiken thermostaat.

Onze units kunnen voorzien worden van warmtewisselaars, circulatiepompen en pompsets voor wisselende waterdruk, zodat u de beste temperatuurcontrole heeft. Daardoor kunnen onze ketels gebruikt worden voor een groot aantal toepassingen, waaronder heet water voor centrale verwarming en heet water voor huiselijk of industrieel gebruik. Al onze boilers bevatten een tweetraps brander die brandstofverbruik tot wel 50% verlaagt ten opzichte van klassieke branders bij andere leveranciers. In combinatie met onze air handlers kunnen onze boilers bovendien ook grote volumes warme lucht leveren voor ruimtelijke verwarming.

Alle boilers in ons assortiment kunnen zowel op het aardgas als op Mazout worden aangesloten naargelang de meest kosteneffectieve oplossing voor uw toepassing. Verwarming en heet water kunnen gelijktijdig worden geleverd en aan verschillende temperaturen tegelijk. Ingebouwde filters zorgen ervoor dat de vloeistoffen in de ketel schoon blijven, zodat blokkeringen worden vermeden. Bij opwarming vindt ook een expansie van het volume van vloeistof plaats, wat betekent dat moderne boilers opgewassen moeten zijn tegen drukveranderingen. Daarom zijn al onze ketels uitgerust met een expansietank, die garandeert dat het apparaat blijft werken onder alle omstandigheden en dat leidingen niet beschadigd worden. Onze ketelhuizen zijn bovendien ingebouwd in een afsluitbare container die het toestel beschermt tegen diefstal en vandalisme. Ingebouwde vorkheftruckgaten garanderen dan weer dat de container met gemak op eender welke locatie kan worden geplaatst.

Andrews is reeds meer dan veertig jaar de specialist op het vlak van boilerverhuur in België. Onze jarenlange expertise maakt ons de ideale partner voor al uw geplande werken of noodgevallen. We garanderen 24/7 service en levering het hele jaar lang. Onze ervaren specialisten komen desgewenst bij u ter plaatse de situatie opnemen en adviseren u over de beste oplossing voor uw specifieke probleem. Daarna komen onze monteurs de gewenste boilers zo snel mogelijk bij u leveren en installeren. Zij komen ook tussentijdse controles uitvoeren als u dat wenst, en kunnen helpen met brandstofbeheer. Al onze boilers zijn zo milieuvriendelijk mogelijk. Voor de beste toestellen, de grootste expertise en concurrerende prijzen, contacteer Andrews Boilers op 0800 15010.

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010